воденичките

LQ

11.06.05
16:00

някой може ли да ми каже хранителните стойности на воденичките и дали са подходящи за НВД

11.06.05
17:28

Ако е производно на салама(кренвирша) можеш въобще да не го считаш като храна...Не ти върши работа нито за качване, нито за сваляне. Пилешки пържоли без кожа.. Това е истината. Ако ти се струват скъпи - сирене, извара...

11.06.05
17:31

[quote author=”Владимир”]Ако е производно на салама(кренвирша) можеш въобще да не го считаш като храна...

пич,това е стомаха на пилето :wink:

11.06.05
17:36

[quote author=“freakster”][quote author=”Владимир”]Ако е производно на салама(кренвирша) можеш въобще да не го считаш като храна...

пич,това е стомаха на пилето :wink:

Ааа..ми ок. Ама пак не ми се вижда уместно. Както казах - чисто пилешко. :)

11.06.05
23:04

бла тва е отврат

11.06.05
23:55

[quote author=“Voltmachine”]бла тва е отврат

не знам колко са хранителни,но са вкусни,не моиш ме убеди в противното

13.06.05
10:48

хранителни са си, все пак са само мускул и не са мазни. Зависи и как ги приготвиш най- добре варени, но така определено не са вкусни

13.06.05
10:50

ами аз ги варя с ориза и после пак с него ги запичам и стават чудни :P

13.06.05
11:27

За 100гр. - пр./кал./маз. - 30гр./146/3гр./
Това е в един от броевете на МиФ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1