ТРИБЕСТАН

04.06.05
11:02

Здравейте маниаци,

Разбрах, че е хубаво да се пие Трибестан за повишаване на тестостерона. В момента пия Трибестан на Софарма (250 мг).

Може ли някои да ме посъветва в каква дозировка и кога да го пия?

Мерси!

Незнам, ама трябва да ти го пише на опътването ... пък и незнам как си купувате неща, които незнаете какво са ...  :shock:

04.06.05
11:15

от 600-1000 мг на ден :twisted:  я сподели за колко пари го зе и колко хапа са по 250 мг ? :P

04.06.05
11:22

[quote author=“aide_na_kafe”]от 600-1000 мг на ден :twisted:  я сподели за колко пари го зе и колко хапа са по 250 мг ? :P

26.50 лв., от една аптека в Гео Милев. 60 таблетки по 250 мг.

Кажете ми повече за Трибестана...

SK

04.06.05
11:59

[quote author=“aide_na_kafe”]от 600-1000 мг на ден :twisted:  я сподели за колко пари го зе и колко хапа са по 250 мг ? :P

тцтц.....600мг.....тцтц
Дозите варират от 1г-2,5г !
Килограмите на човек нямат значение...и 1 грам върши добра работа...но 2,5грама естествено вършат доста повече ! Случаи на предозировка досега НЕ Е ИМАЛО!

[quote author=“manson”]Незнам, ама трябва да ти го пише на опътването ... пък и незнам как си купувате неща, които незнаете какво са ...  :shock:

хах,на опътването пише за тези които се лекуват,а не тези които го комбинират като хранителна добавка просто за стимул....

04.06.05
12:02

Погледни тук http://www.bb-team.org/stuff/000086.php

04.06.05
12:02

зависи колко килограма си ...но около 6 хапчета на ден разделени на 3 приема по 2 през 8 часа(понеже за толкова време се усвоява напълно).

П.П. Тоя на Софарма е много скъп ..но е хубав!

04.06.05
12:27

[quote author=“SkA7er”][quote author=“aide_na_kafe”]от 600-1000 мг на ден :twisted:  я сподели за колко пари го зе и колко хапа са по 250 мг ? :P

тцтц.....600мг.....тцтц
Дозите варират от 1г-2,5г !
Килограмите на човек нямат значение...и 1 грам върши добра работа...но 2,5грама естествено вършат доста повече ! Случаи на предозировка досега НЕ Е ИМАЛО!

[quote author=“manson”]Незнам, ама трябва да ти го пише на опътването ... пък и незнам как си купувате неща, които незнаете какво са ...  :shock:

хах,на опътването пише за тези които се лекуват,а не тези които го комбинират като хранителна добавка просто за стимул....

пич ... даи са ... в саита пише от 600 до 1500 мг на ден то нали ... кажи му да пие по 5 грама на ден :lol:

SK

04.06.05
13:06

[quote author=“Emil_mlo”]Няма значение клг и т.н. Значи от 1-2,5 грама на ден и 1 грам върши перфектна работа от трибестана. Та сутрин и преди лягане по един хап и това ти е системата за колкото си искаш време. За по-голям ефект вземай и други билки като: юхимбе, жен-шен, еленов корен и може и зма да вземеш. Това е дъ енд
по-здрави

АЗ вярвам много повече на ЕМО ! ОСтави на сайта кво пише...голяма част са глупости...

04.06.05
13:40

Ти ако искаш взимай и по 15 гр.... пък и ти сам каза че 1 грам вършел перфектна работа ...аз му казвам да взима 1.5 гр ...защо да пие по 2,5 като и 1,5 ще му вършат перфектната работа ..точно затова защото повече не се усвояват напълно ..пък и повече пари ..като имате в излишък даваите ги за оня дет клати гората :wink:

04.06.05
13:51

Дори 500мг на 2 приема се усещат мн мн добре!! Скейтър ти ме уби, глупостите са на сайта, а във форума е истината? Но комент ;)

04.06.05
13:55

и аз това му разправям ... :) а за броя на приемите ..то е като храненето ...има разлика между 3 и 5 хранения нали ? :wink: това не означава че 2 пъти не е е добре,но 3 пъти е идеалното  :)
Айде поздрави!

04.06.05
14:02

а някои ползвал ли е на оптимум?!

04.06.05
14:07

От този на Софарма ще видите по-добри резултати! И оптимума става но е малко по-слаб - и съответно по евтин като цена за доза.

04.06.05
15:00

Дали е хубав един трибестан се съди по процентното съдържание на фуростаноловитe сапонини.На Вемо е около 60% на Софарма не съм сигурен,но май около 45-50% ...на Оптимум около 40%,но на Оптимум е значително по евтин ..и по-добре да пиеш 0,5 гр повече и пак ще излезе по тънкажно :)
Поздрави

04.06.05
19:07

[quote author=“kaloiancho”]Дори 500мг на 2 приема се усещат мн мн добре!! Скейтър ти ме уби, глупостите са на сайта, а във форума е истината? Но комент ;)

абе мани го бе .. ако някои във форума каче че 50 мг бианабол е безвреден ... нека верва :lol:

04.06.05
19:09

[quote author=“cl_killa”]а някои ползвал ли е на оптимум?!

е днеска се видях с един пич дет го е ползвал тоя на оптимум ... каза че е много довелен но не е мн ефтин ми каза също така.... :?

13.06.05
13:22

Аз точно от тази част на добавките се интересувах (про хормони като ЗМА и/или Трибулус), и даже ползжам Трибулус 625 на Оптимум, но не мога да говоря точно за ефекта защото има още 2-3 дни докато ми свърши и тогава ще мога да сравня ефекта. Ето какво знам за сега:

-Няма значение кога ги пиеш, само гледаи да е със ядене, иначе ще имаш много газчица :D !
-Помага за сила, а много малък анаболичен ефект.
-Дава много Либидо (глад за секс) и по честа ерекциа.
-Ефекта е много значителен, вариациите са или “добър ефект” или “много добър ефект”, имам пред-вид ниската цена на тези продукти. Като важна е вазръста, по млад=по малък ефект.
-Трибулус’а пречиниава натурално произбодство на хормони, ЗМА (ZMA) е една добавка която снабдява тялото със материал за тва производство, така че двете добавки са супер комбинация!
-Важно е колко Сапонини има във хапчето:
Оптимум: 625мг*40%=250мг чист Фурастенол (важнят сапонин за нас)
Трибестан (софарма): Не помня процентите, но пишеше там 111-113мг Фурастенол-2 пъти по слабо от Оптимум.
Цени:
Софарма: 60 таблетки, по 113мг Фурастенол едната, са 26-27 лева.
Оптимум: 100 таблетки, по 250мг Фурастенол едната, са 31 лева.
Оптимум излизат много по евтино.
-Някои ми каза че може да се свикне на Трибулуса и това ще ти пречи за поизводство на хормони по късно (като удариш 40’така). Аз не съм сигурен във това, но все пак ми звучи твърде логично за да си купя още една разфасовка. Със ЗМА’то не е така.
-От Трибулус Терестрис се правиат много яки комплекси, наи добрите:
*МРМ Трибуплекс 750
*Tribestrone II
Но вече говориме за пари-яко...
-Аз мисля че килограмите не са важхи като се смиата колко да пиеш на ден, по скоро ми се струва че трябва да видиш:
*Колко хормони произвеждаш без помощ (бъзраст, размери на тези работи дето произвеждат хормони, коса и т.н).
*Колко се товариш (колко гаджета имаш :D).
-Аз пия по три ОН Трибулус 625 на ден, гледам де е със доста храна иначе стават страшни миризми.

Ако искаш: Моито ICQ: 63616860, и ще ти кажа какво става без тези хапчета (останаха още 4)

TW

17.06.05
09:27

[quote author=“FITNESSpartner”]Здравейте маниаци,

Разбрах, че е хубаво да се пие Трибестан за повишаване на тестостерона. В момента пия Трибестан на Софарма (250 мг).

Може ли някои да ме посъветва в каква дозировка и кога да го пия?

Мерси!

на мен лекар ми е казвал, че дозата при трибестана се смята, като се разделят килограмите ти на 0.07, примерно на 80кг се получава 1142, но понеже хаповете са по 250, трябва да взимаш със закръгляне нагоре, т.е. 5 на ден, общо 1250.

20.06.05
11:04

[quote author=“Mustey”]Аз точно от тази част на добавките се интересувах (про хормони като ЗМА и/или Трибулус), и даже ползжам Трибулус 625 на Оптимум, но не мога да говоря точно за ефекта защото има още 2-3 дни докато ми свърши и тогава ще мога да сравня ефекта. Ето какво знам за сега:

-Няма значение кога ги пиеш, само гледаи да е със ядене, иначе ще имаш много газчица :D !
-Помага за сила, а много малък анаболичен ефект.
-Дава много Либидо (глад за секс) и по честа ерекциа.
-Ефекта е много значителен, вариациите са или “добър ефект” или “много добър ефект”, имам пред-вид ниската цена на тези продукти. Като важна е вазръста, по млад=по малък ефект.
-Трибулус’а пречиниава натурално произбодство на хормони, ЗМА (ZMA) е една добавка която снабдява тялото със материал за тва производство, така че двете добавки са супер комбинация!
-Важно е колко Сапонини има във хапчето:
Оптимум: 625мг*40%=250мг чист Фурастенол (важнят сапонин за нас)
Трибестан (софарма): Не помня процентите, но пишеше там 111-113мг Фурастенол-2 пъти по слабо от Оптимум.
Цени:
Софарма: 60 таблетки, по 113мг Фурастенол едната, са 26-27 лева.
Оптимум: 100 таблетки, по 250мг Фурастенол едната, са 31 лева.
Оптимум излизат много по евтино.
-Някои ми каза че може да се свикне на Трибулуса и това ще ти пречи за поизводство на хормони по късно (като удариш 40’така). Аз не съм сигурен във това, но все пак ми звучи твърде логично за да си купя още една разфасовка. Със ЗМА’то не е така.
-От Трибулус Терестрис се правиат много яки комплекси, наи добрите:
*МРМ Трибуплекс 750
*Tribestrone II
Но вече говориме за пари-яко...
-Аз мисля че килограмите не са важхи като се смиата колко да пиеш на ден, по скоро ми се струва че трябва да видиш:
*Колко хормони произвеждаш без помощ (бъзраст, размери на тези работи дето произвеждат хормони, коса и т.н).
*Колко се товариш (колко гаджета имаш :D).
-Аз пия по три ОН Трибулус 625 на ден, гледам де е със доста храна иначе стават страшни миризми.

Ако искаш: Моито ICQ: 63616860, и ще ти кажа какво става без тези хапчета (останаха още 4)

добре до тук... аз знам че от зма-то се качват до 30-40 % нивото на хормоните ... поне то е евтинко а от трибулуса някои знае ли с колко % се качва нагоре ?че ми е интересно :twisted:

20.06.05
15:44

Мисля че беше около 10-20%, преди пиех тази комбинация и ходех като назобен общо взето! Много силно ми подейства въпреки че съм на 19!

20.06.05
17:39

хммм много малко бе ..... 10-20 % а от зма-то да е 30-40 % :o щото и аз мисля мн скоро да го опитам туй нещо :lol: а какво имаш в предвид ... ходиш кат назобан ?яко се качва сила и издръжливост ?съмнявам се да се задържа вода от трибестана и зма-то :D :?:

20.06.05
17:43

имах предвид от зма то е 10-20 %, трибестана е повече!!! Ами не съм се зобил досега, но ходиш нервен, агресивен, имаш сила и т.н.! Като при цикъл общо взето - нали и при двете нивото на тест. е доста високо!

20.06.05
18:04

[quote author=“YODA”]имах предвид от зма то е 10-20 %, трибестана е повече!!! Ами не съм се зобил досега, но ходиш нервен, агресивен, имаш сила и т.н.! Като при цикъл общо взето - нали и при двете нивото на тест. е доста високо!

хаха то и сега ис хдоя нервен и агресивен... мале дано да не зема да пречукам някои че .... :P ти с какъв метаболизам си ? за мен метаболизма има огромно значение за всичко :D аз док0олкото съм забелязал хората с бавен метаболизам ... при тях сичко става по бавно но кат че ли по силно изразено докто хората с бърз метаболизам сичко става направо веднага но с по малак ефект :?

20.06.05
18:09

среден, клонящ към бавен

20.06.05
18:17

[quote author=“YODA”]среден, клонящ към бавен

ам а колко кила си ? и колко пиеше на ден ?аз знам че килата имат значение :D и на коя марка ? и колко струваше ... щото аз незнам от каде най добрия ми приятел има приятелка аптекарка и тя му казала 16 лева и някви стотинки не знам на коя марка е ама ... тоя на софарма е 26 лева за  60 хапа по 250 мг ... а разфасовката дет е за 16 лева маи не е била малка ... :roll:  незнам утре сигорно пак ще питам и ако требе ще да отворя нова тема да кажа на сички ако е хубав трибулуса да си го зимат щом е толкос малко пари а аптекарката му е приятелка съмнявам се да го излъже :D

20.06.05
18:23

ами 90 кг бях тогава, пиех по 1,5гр! на джей кей беше, ама ще си взема на оптимум!

20.06.05
20:44

И с колко мислете че сте вдигнали продукцията на тестостерон?

MI

21.06.05
21:15

[quote author=”Питона”]И с колко мислете че сте вдигнали продукцията на тестостерон?

И аз вземам трибестан 250 мг и ми остава още половин опаковка да изпия до почивката от 2 седмици която препоръчват. Незнам с колко ми се е покачил тестостерона но тоя трибестан наистина е много як. Бях прекъснал тренировки за около 3-4 месеца и сега от 2 месеца тренирам пак редовно и благодарение на трибестана вече си наваксах старите килограми тежест а и лично тегло качвам доста добре.
Пия го 3х1 в дните когато не тренирам и 2х1х1 в дните за тренировка 82кг съм). Във Варна трибестана е 23,70 лв. (60 таблетки по 250 мг). За мен ефекта е отличен.

21.06.05
21:50

Питам, не защото незнам какво е трибестан, а колко точно ви вдига нивото на тестостерона - това че си качил добре, но аз качвам и от храна!

MI

21.06.05
23:42

[quote author=”Питона”]Питам, не защото незнам какво е трибестан, а колко точно ви вдига нивото на тестостерона - това че си качил добре, но аз качвам и от храна!

Сори :) това го писах за човека които пита за ползата от трибестана но явно съм натиснал “цитат”. А за нивото на тестостерона нямам идея дори не знам къде правят такива изследвания но ако някои знае за Варна нека каже ще  ми  е интересено да си направя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1