23.09.11
20:55
Бях спрял фитнес за около 1 година и започнах пак преди няколко дена , отслабнах с 10 кила защото бях напълнял и сега съм 79 кила 183 височина . Имам доста загуба на сила от това което бях пред 1 година и сега искам да съставя програма само за сила имам предвид покачване на силата и дигане на килограмите ( тежест) ако може някой да предложи нещо ще съм благодарен . Имам предвид програма и последователност на упражненията ! ):)
Модерация: Сложете ясно заглавие и внимавайте в кой раздел пускате темите си!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 23.09.11 20:57.
Правиш базови упражнения с големи килограми ... Всеки път се напъваш повече и повече и правиш по 3-4-5 повторения !
Ква сила искаш като не си тренирал 1 година? Аз лятото за 10 дена на морето с прилично ядене и 2 тренировки за това време се върнах и не можах да се позная. Силата ми беше с 30% надолу и бях загубил около 4-5 килограма мускулна маса. Започни да тренираш здраво с основни упражнения, храни се обилно с качествена храна и си прави по 8-10 повторения. За какво са ти програми за сила? Тя ще дойде след известно време на постоянство.
Да ти имам силата и мускулите, като ги губиш за 10 дни...
По темата- не мога да не се съглася трябва да тренираш и постепенно да се стараеш да надминаваш постиженията си.
Мнението беше редактирано от Бойко на 23.09.11 22:50.
казано от Скота на 23.09.11, 22:48:
Направо си коментирай темата мен ме остави или хапни още някоя мръвка :) Като ти гледам пилешката ръчичка на теб няма как да ти се случи подобно нещо дори и месеци да не тренираш по простата причина, че нямаш мускули, които да загубиш.
казано от Георги на 24.09.11, 01:20:
Направо си коментирай темата мен ме остави или хапни още някоя мръвка :) Като ти гледам пилешката ръчичка на теб няма как да ти се случи подобно нещо дори и месеци да не тренираш по простата причина, че нямаш мускули, които да загубиш.
Съвършено си прав! Все пак моите цели се разминават с твоите :) Направих лека вметка просто. Аз мръвчици си хапвам спокойно ;)
24.09.11
10:59
казано от Георги на 23.09.11, 22:38:
Ква сила искаш като не си тренирал 1 година? Аз лятото за 10 дена на морето с прилично ядене и 2 тренировки за това време се върнах и не можах да се позная. Силата ми беше с 30% надолу и бях загубил около 4-5 килограма мускулна маса. Започни да тренираш здраво с основни упражнения, храни се обилно с качествена храна и си прави по 8-10 повторения. За какво са ти програми за сила? Тя ще дойде след известно време на постоянство.
Брейййй начи кат ядеш прамилно и пропуснеш 1-2 тренировки и губиш 1231231213231212312 кг мм ??? Е ти ме отказа от фитнеса ... То нема смисал :D 1 ден ще са наспиш до 12:00 и ще пропуснеш закуска и ще дигаш 2 кг от лег и 1 от клек :D
24.09.11
11:12
казано от Георги на 24.09.11, 01:20:
Говориш тъпотии :)
Модерация: Спам!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.09.11 12:21.
Много се отклонихме от темата. Вината е моя, малко заядливо подходих.Отчасти заради това, че още не мога да си върна формата :) Да не се караме за глупости, не сме тук за това. Евала на Скота, че не се поддава на провокации ;) Мисълта ми беше, че 10 дена недоспиване в комбинация от слънце много развалиха нещата при мен дори и при прилично хранене. Много неблагодарен спорт, сигурен съм, че ще се съгласите всичките с мен. Момчето цяла година не е тренирало, не го пожелавам на никой. Смятам, че няма нужда да тренира с някоя програма за сила и малко повторения поне не и в началото докато си върне формата. Рискува да си навреди. Дайте му съвети как да влезе бързо във форма не ме нападайте мене. Аз ако спра за цяла година после няма да ми се почва сигурно. При вас ако не е така и сте си във форма дори като правите и паузи, мога само да ви завиждам. martinski какво написа толкова, че чак те цензурираха? Недей така млад си още хормоните ти бошуват, ползвай ги за тежки тренировки не за нападки. Успех на всички!
Радвам се , че в крайна сметка стигнахте до консенсус!Недейте така да се излагаме със нападения и убиди .. не стига , че сме една малка част от свестните хора които запълват живота си с нещо смислено за разлика от масата наркоманчета,пияндета и т.н ами да се дърпаме по-между си е направо фатално според мен!Трябва винаги да се постига баланс :)
(handshake)
Към автора- по-добре направи няколко седмици кръгови тренировки- в сайта има примерни програми и после нещо по-разбито от към мускулни групи, ако те кефят сплитовете. Най-добре според мен прочети няколко програми- постни тука това, което ти допада най-много и кажи къде се чудиш за промяна, за да може да се коментира по-конкретно.
26.09.11
23:24
Еми аз спрях не защото съм мързелив или непостоянен , просто се случи нещо което ми пречеше и дълго време се възтановявах не само физически а и финансово и психически , но вече съм добре пак стегнах хранителният режим почнах сериозно тренировки и така , И благодаря за отделеното време и съвети . Успех на всички с начинанията