Идея за обогатяване на функцията "цитиране"

23.09.11
22:08

В карето на всеки цитат(цитирано мнение или пък откъс от него), би било много удобно да има сместено някъде линкче към оригинала на съответното мнение- тоест да те праща в съответната тема на съответния цитиран коментар и така човек да може да види и извън контекст написаното, както си е в прилежащата тема.

ПП Аз се огледах и не намерих такова нещо, ако има вече прощавайте невежеството и недоглеждането :D

ПП 2 Може би не е оптимално ясно заглавието- предложете друго и ще го сменя.

ЕДИТ Като съм почнал се сещам и за друга екстра- така нареченото “множествено цитиране”- като щракна на цитирай не да ми отваря форма за ново мнение а да помни, че въпросния коментар е цитиран и да речем, стават 3- давам бутон отговор и воала и 3те цитата са там- по-лесно биха могли да се цитират повече хора/мнения и тн, защото сега е малко времеемко.

Темата беше редактирана от Бойко на 23.09.11 22:31.

23.09.11
22:32

Съгласна съм с предложеното от теб.
Така ще е много по-лесно да се намира съответния цитиран пост (може да не е от същата тема).

:thumbsup:

Добре, за първото предложение има вариант.

За второто ще е нужно да помислим оптимален начин да стане, за да не обърква повече, отколкото помага.

26.09.11
23:51

Ако е с два бутона- стандартният “цитат” да си действа, като до сега, а другият да речем “цитат+” да работи по същия или подобен начин на това, което описах. И само първата част да стане ще е хубаво : )

явно на Скота си му липсва виБюлетина и това си е. наистина и на мен тия функции са ми удобни.

SP

27.09.11
13:57

Може да се направи и така. Със скрола на мишката като се натисне да се маркира така, както каза СКОТА в първия пост, а с левия бутон да си се цитира както до сега.

20.12.11
20:53

Досаден съм : ) нещо по въпроса?

20.12.11
21:12

казано от Скота на 20.12.11, 20:53:

Досаден съм : ) нещо по въпроса?

Форумът си е много добре. Няма смисъл нещо да се променя. Ето цитирам мнението на Скота,а оригиналът е малко по-нагоре в темата. Лесно се намира. :)

20.12.11
22:01

Аз къде казвам, че форумът не е добре? Не е нужно да се правиш на много остроумен- я сега си представи една голя дискусионна тема с много страници или пък да кажем цитат от друга тема заровена си някъде- по тоя въпрос мислил ли си? Дал съм предложение, което ще допринесе за една по-голяма подреденост и по-лесно намиране на информация.

ПП Мини и в темата за съобщенията да кажеш нещо сега...

03.12.14
16:29

Да си върна темата от преди 3 години :)

03.12.14
16:42

Най-лошото в новата форма е, че не мога да пиша лични съобщения на Jamse Hinks, което допълнително утежнява работния ми ден :(

Блаж, това, че не можеш да пишеш съобщения няма да е вечно. Временно е.

На няколко места из форума срещам различни мнения относно новата визия, но всички тези мнения са пръснати.
Много по-хубаво (и продуктивно) би било, ако се ползва основно бутонът “Помощ” - така хората, които се занимават с отстраняване на неработещите неща и въвеждане на допълнителните екстри, ще имат по-добра обратна връзка и по-бързо време за реакция.
Аз лично, каквото съм забелязала, че не функционира добре при мен, съм го сигнализирала :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1