Правилно ли приемам добавките и мога ли да кача килограми по този начин и с тия добавки?

Темата е заключена.

27.09.11
13:20

Тренирам от около 4 месеца, преди седмица почнах да взема добавки (BCA,креатин,глутамин и протеин).

Приемам ги така:

BCA - по 3 таб. преди и след
Протеин - след
Креатин - преди и след по 5 гр. (1седмица) 3 седмици след.
Глутамин - преди 5 гр. и вечер преди лягане 5 гр.

Тренирам 4 пъти в седмицата:

Понеделник - гърди-бицепс
Вторник - гръб-трицепс
Четвъртък - повтарям понеделника (1 седмица гърди, после гръб)
Петък - Рамене-крака.

Правилно ли е това? Мога ли да кача килограми  по този начин и с тия добавки?

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 27.09.11 15:46.

27.09.11
13:26

Приготви се да бъдеш освиркан от масата потребители във форума, задето не си постнал хранителен режим, марката на добавките, факта, че налиташ на креатин с едва 4 месеца фитнес опит и, че не си споделил куп още инфо, в което обичат да се ровят :D

Инъче моето мнение е, че си избрал съвсем нормален стак за чисто качване на мускулна маса, сила и възстановяване. Не забравяй хапването и ,че в твоя случей повечко въглехидрат е добре дошъл.Поздрави !

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 27.09.11 13:31.

27.09.11
13:47

Извинявам се за заглавието :)

Добавките са следните:

Модерация: Нарушена точка 4.8 от Условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 27.09.11 13:56.

HE

27.09.11
14:21

казано от Strelok91 на 27.09.11, 13:26:

Приготви се да бъдеш освиркан от масата потребители във форума, задето не си постнал хранителен режим, марката на добавките, факта, че налиташ на креатин с едва 4 месеца фитнес опит и, че не си споделил куп още инфо, в което обичат да се ровят :D

Инъче моето мнение е, че си избрал съвсем нормален стак за чисто качване на мускулна маса, сила и възстановяване. Не забравяй хапването и ,че в твоя случей повечко въглехидрат е добре дошъл.Поздрави !

Ауууу ама сме лоши ние, които обичаме да даваме обективно мнение, а не ей така по принцип. Най-тържествено обещавам, че ще се преквалифицирам в гадател и ще почна да гледам на кафе, карти, кристално кълбо и мъгляви постове във форума. То от хранителния режим не зависи качването на мускулна маса, ама никак. Той креатина е за всеки посерко, който се сети, че иска да става здрав, ама ако може от вчера!
ИнЪче си говориш, като луд с у. си! Кое му е хубавото, а? Сплита е нечовешки, оплаква се, че има чудовищна мускулна треска, а ти му казваш “добавките са ти ОК”? Чудно какъв му е хранителния режим, но щом ТИ си му казал, че стака е ОК, какво разбираме ние, които обичаме да се ровим из куп излишно инфо и ей така за лично удоволствие, мъчим разни новаци да пишат? Аз мнение няма да давам по стака, а ще оставя такива, като теб да му отговарят - лика прилика сте си и не заслужавате човек да споделя знанията си с вас!

27.09.11
14:49

Абе, не е и баш така. Сега момчета пита съвсем спокойно, а ти пишеш “всеки посерко”. Не знам дали ще го приеме за него или не и дали ти си го написал в този смисъл или не, ама накрая ще свърши като абсолютно всяка такава тема от няколко месеца насам- без никакъв плюс за форума, може и в архива.

По темата: Ако дадеш наистина някакво инфо за теб по-лесно и точно ще можем да изкажем мнение.

Мнението беше редактирано от Андриан К на 27.09.11 14:50.

27.09.11
14:54

Скъпи злобчо ,
1 не съм коментирал тренировките на момчето.-под това разбирай ,че не съм му казвал, че начина, по който тренира е добър.
2 коментара ми за стака включва само суплементите, а не хранителния режим. И му подсказах, че избързва малко с монохидрата.
3 щом наскоро е дошъл във форума определено ще поправя грешките си, но една по една.Исках да го приготвя за критиките ви, които по скоро ще го накарат да се чувства виновен за избора на стандартен комплекс суплементи и сигурно ще го откажат от фитнеса ,отколкото да помогнат. Не всеки носи на градивна критика от първия път.
4.Не съм споменавал нищо за храненето.
5 Едно по едно и ще се оправи.
Поздрави!
пс. ще се радвам да споделиш мнението си за начина ми на хранене и да чуя някоя критика, защото аз също съм новак в храненето, определено искам да изчиствам грешките си и да си изградя навици.

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 27.09.11 14:55.

HE

27.09.11
15:38

казано от Strelok91 на 27.09.11, 14:54:

Скъпи злобчо ,
1 не съм коментирал тренировките на момчето.-под това разбирай ,че не съм му казвал, че начина, по който тренира е добър.
2 коментара ми за стака включва само суплементите, а не хранителния режим. И му подсказах, че избързва малко с монохидрата.
3 щом наскоро е дошъл във форума определено ще поправя грешките си, но една по една.Исках да го приготвя за критиките ви, които по скоро ще го накарат да се чувства виновен за избора на стандартен комплекс суплементи и сигурно ще го откажат от фитнеса ,отколкото да помогнат. Не всеки носи на градивна критика от първия път.
4.Не съм споменавал нищо за храненето.
5 Едно по едно и ще се оправи.
Поздрави!
пс. ще се радвам да споделиш мнението си за начина ми на хранене и да чуя някоя критика, защото аз също съм новак в храненето, определено искам да изчиствам грешките си и да си изградя навици.

С две думи - не си написал нищо по въпроса? Докато задават такива въпроси, ще получават такива отговори! Не е, като да няма теми “Как се задават въпроси” и подобни, защото от скоро си тук, но някои сме от години и сме се погрижили да съберем достатъчно инфо по въпроса, та да не се налага пускането на подобни “теми”.
След “Скъпи злобчо”, искаш мнение за режим - сам се досещаш май, какво ще получиш.

казано от Андриан К на 27.09.11, 14:49:

Абе, не е и баш така. Сега момчета пита съвсем спокойно, а ти пишеш “всеки посерко”. Не знам дали ще го приеме за него или не и дали ти си го написал в този смисъл или не, ама накрая ще свърши като абсолютно всяка такава тема от няколко месеца насам- без никакъв плюс за форума, може и в архива.

По темата: Ако дадеш наистина някакво инфо за теб по-лесно и точно ще можем да изкажем мнение.

Принципно говоря, ако бях решил, че автора е в тази категория, щях да го нарека него такъв! Във вида, който е темата е редно да свърши точно в кофата, първо защото има достатъчно изписано по въпроса за тези добавки /по отделно и, като стак/ и второ защото автора не се е постарал дори да прочете как се пускат теми в различните раздели.

27.09.11
15:45

моля, изтрийте темата... да не попита човек нещо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1