Добра комбинация ли е според вас това за маса ?

24.09.11
23:16

1.Протеин  100% Whey Gold Standard - 4536 кг
2.Гейнър  Serious Mass - 5.45 кг
3.Креатин  All american efx kre-alkalyn efx pro 60caps.
4.Витамини Universal animal animal pak 44 packs

Какво ще кажете за тази комбинация?С добро хранене дали ще кача маса малко по-бързо.

24.09.11
23:22

Протеин не ти трябва, дозата в гейнъра е достатъчна. Иначе е добре, правилния тренировъчен и хранителен режим не ги пренебрегвай .

казано от dorianyates Borisov на 24.09.11, 23:22:

Протеин не ти трябва, дозата в гейнъра е достатъчна. Иначе е добре, правилния тренировъчен и хранителен режим не ги пренебрегвай .

Би ли се обосновал защо точно да не взима протеин?
Bayleis задължително си вземи протеин,особено този,на който си се спрял е мн добър,пий го задължително след тренировка,съдържа доста голям процент аминокиселини и глутамин,и е много добър за възстановяване.Опиши накартко хранителния си режим.Иначе стака ми се вижда доста добър,ако имаш добър хран.режим.Аз бих заменил кре алкалина с друга креатинова формула-аз лично не съм му фен,но това си е мое мнение.

Мнението беше редактирано от Атанас Найденов на 25.09.11 00:06.

Аз бих махнал гейнера и на негово място бих взел някакъв малтодекстрин - Carbogain на Now Foods.
Бих сменил и Анимал пак по 2 причини - първо, безобразно високите дози витамини ти гарантират единствено скъпа урина, а второто е, че източниците на самите витамини не са от най-хубавите.
Бих си взел протеина. Ако имаш още пари - БЦАА, Глутамин, Рибено масло. Друго не ти трябва.
След тренировка вкарваш 30-40 грама протеин със 60-80 грама малтодекстрин и си готов.

съгласен съм относно animal pack-a,по-добре мултивитамини или рибено масло,ако има пари и едни аминота няма да са излишни.

25.09.11
01:24

За това ли става на въпрос ?

Redis малтодекстрин 1000 gr.

Now carbo gain 100%

Това ми е хранителния режим

9:00 - 50гр сирене с 2 белтъка и 1 жълтък
11:00 - плодове
13:00 - 200гр телешко или пилешко с 200гр ориз или варени картофи, пилешки хапки,риба редувам ги
15:00 - 100гр миусли или 1 кисело
17:00 - кашкавал сирене по 80гр
18:30 - тренировка
20:00 - 2 банана
22:00 -  150гр риба  с 150гр варени картофи

Мнението беше редактирано от Baileys Cocktails на 25.09.11 01:43.

Не съм аз голям фен на такива много хранения през 2 часа... Но ако се чувстваш добре с това и имаш резултат - действай. Иначе да - за това става  въпрос.

На колко години си?Ръст,килограми?Първите 2 хранения са ти мн малко,вкарай още 2 яйца и мляко с овес.

25.09.11
14:26

На доста места пише че :
“малтодекстрин” е добре за прием за мускулна маса но и на много места пише че от него може да хваниш  диабет нещо не ми се иска да пробвам с това .
Ето и какво шише за :
“Глюкозата” -Глюкозата може да ти докара хипогликемия, играе си с инсулина, ако постоянно я ползваш”

Затова реших да направя  така :

1.Протеин - 100% Whey Gold Standard - 4536 кг
2.Гейнър - Serious Mass - 5.45 кг
3.Креатин - All american efx kre-alkalyn efx pro 60caps
4.Витамини - кои от тези два продукта да взема? Optimum nutrition opti - men -  или  Iss super vitamin pak

Протеина ще го зема с Гейнър защото на много места пиеше  :
За да обогатиш протеиновия профил на Serious Mass го комбинирате с 100% Whey Gold Standard.
Защо избрах :Креатин  All american efx kre-alkalyn efx pro 60caps защото пише че незадържа вода а Креатин Монохидрат задържа вода ако може да ми препоръчате добър креатин.

На 20 год съм 178см 62кг  и имам бърз метаболизъм.

Мнението беше редактирано от Baileys Cocktails на 25.09.11 14:48.

То от всякакъв въглехидрат можеш да хванеш диабет. Глюкоза и малтодекстрин са съвсем различни нещица... А и ти този малтодекстрин не го пиеш постоянно, за да може инсулина постоянно да ти е в небесата и на 25 да ти изтекат очите през петите... Приемаш го след тренировка заедно с хубаво количество изолат и глутамин...

25.09.11
14:57

Няма как да стане защото Гейнера и Креатина ги имам кво да ги хварля ли сега ?
Или да ги комбинирам с това или с нещо друго се пак е пари

Мнението беше редактирано от Baileys Cocktails на 25.09.11 15:14.

За мене креатина е прекалено прехвалена добавка, но както и да е... Първо, не ми е ясно защо си ги купил, а питаш за тях... Пий ги по етикет и си спести другите парички. Дълготрайни резултати се правят с бцаа, глутамин, изолат, рибено масло.

HE

25.09.11
17:22

казано от Baileys Cocktails на 25.09.11, 01:24:

9:00 - 50гр сирене с 2 белтъка и 1 жълтък
11:00 - плодове
13:00 - 200гр телешко или пилешко с 200гр ориз или варени картофи, пилешки хапки,риба редувам ги
15:00 - 100гр миусли или 1 кисело
17:00 - кашкавал сирене по 80гр
18:30 - тренировка
20:00 - 2 банана
22:00 -  150гр риба  с 150гр варени картофи

Ти се шегуваш! Момиче ли си? Целта ти анорексия ли е? 200 гр. телешко или пилешко - имаш паднали пломби или кариеси и се пробваш с това да ги запълниш? Мислиш, че това е хранителен режим или някаква терапия с гладуване? И с това + някакви добавки се надяваш да качиш маса по-бързо? Я виж в дамските дневници, че има девойки, които се хранят по-добре от теб.
Направи си истински хранителен режим и тогава ела да питаш за добавки.

Не съм особено съгласен, че режима му е слаб. Има добро количество белтъци и въглехидрати. Според мен ако се храни така, ще направи някакви резултати. Няма да са невероятни, но ще дръпне.

HE

25.09.11
19:50

казано от GreyKnight на 25.09.11, 17:29:

Не съм особено съгласен, че режима му е слаб. Има добро количество белтъци и въглехидрати. Според мен ако се храни така, ще направи някакви резултати. Няма да са невероятни, но ще дръпне.

Стига бе човек, има две хранения горе-долу /ако си затвори човек очите/, а всичко останало е зле.
Каква е тая закуска от 50 гр. сирене и 1.5 яйце, а следващо хранене “плодове”?

Режимът е зле,храната е твърде малко.Но той си е наумил да пие добавките,надали ще си погледне режима.Иначе първите 2 хранения са мн слаби,направи ги 5 яйца и мляко с овес,след това вкарай плодовете.Третото хранене е ОК,четвъртото вместо само мляко или само мюсли,яж и двете.Кашкавал 80 гр?! Тва за хранене ли го броиш.Бих ти предложил да вкараш месо вместо 80 гр. кашкавал.Виждам и че ти е предтренировъчно хранене,така че вкарай 150-200 гр. месо с ориз/картофи и вечерта яж рибата,картофите толкова късно вечер ми се виждат излишни,при положение че си изял и 2 банана след тренировка.Може да сложиш извара вместо тях ще е супер.

25.09.11
22:32

Мерси много

25.09.11
22:44

Но иначе практикуваш ли някакъв спорт? Или разчиташ само на яденето и добавките за подобряване на физиката си?

27.09.11
15:47

казано от Атанас Найденов на 25.09.11, 00:06:

казано от dorianyates Borisov на 24.09.11, 23:22:

Би ли се обосновал защо точно да не взима протеин?

Защо ли ? Защото протеина в доза гейнер е 50 гр, на ден се взимат по две дози което прави 100 гр. Протеина се пие и той по 2 пъти на ден,дори и повече и протеина в дозата е около 20-25 грама. Грубо казано 140-150 гр протеин само от пудра ;) Отделно от храненето ще му излезе към 250-300 протеин ... Щом иска да качва маса по-добре да набляга повече на въглехидратите и мазнините, а не на протеина.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.09.11 15:51.

15.11.11
11:03

тоя хранителен режим го умножи по 2 и си идеален
и мани гейнера - пари на вятъра са това - по-добре заедно с протеина изяждай по един банан

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1