27.09.11
16:55
Здравейте, брат ми го навих да започне фитнес, защото сега влиза в пубертета и тялото му се променя и стана някакво на никъде нит дебел нито слаб и започна сега го карам да прави кръгова с по леки килограми и упражнения, но се чудя дали да му кажа да прави клек, гребане с щанга и т.н. Той е на 15 години и ако може да ми препоръчате какви упражнения да му кажа да прави и от кои да страни.
Е, поне и брат ти ще тренира, моят знае само ядене, спане и киснене по цял ден пред компютъра :D. Успех
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 27.09.11 22:27.
Мерси! ще ми трябва днес го слагам на лежанката не може да държи лоста както трябва ту към врата ту към стомаха и се налага малко да почивам повече и да се занимавам с него ама няма как иначе :)
Нормално, това редовно го виждам в залата от начинаещите. То затова са базовите тренировки, първо се учи техника и се усвояват основните упражнения. Иначе, повечето хора още нямат никаква мускулна координация, не могат да държат лоста и да направят едно повторение както трябва, ама почват с разни сложни програми с по 15 упражнения.