13.06.05
16:17
От 2 седмици започнах да тренирам на 3-тата тренировка като питах инструктора той ми препоръча и си взех gainer на weider 1.5кг.
Та гледам на листчето на Бг което е ,че пише всеки ден 2x75г и това е.
После се зачетох на кутията и там на англ. си пише 1-вата седмица до 20 грама максимум.Та въпросите ми са:
1-Първата седмица да си го взимам ли по 20г. (и коя лъжица колко е всъщност)
2-Тежа 66кг висок сам 1.84 трябва ли и какво да си взема за по добър ефект ,на покачване на масата.
3-Бее толкова ли скъпо излиза кофичката ми е 1.5Кг на ден по 135г само за 10 дни ще ми стигне 55лева за 10 дни ли излиза ,че трябва да давам
според мен не трябва да взимаш всеки ден по толкова много няма нужда пък и ти сега започваш. максимум 60гр на 2 приема кат тренира6 и 30гр дневно кат не тренираш
Ob1,
Прочети малко инфо по въпроса/форум, сайт/ и може да се ориентираш сам да си правиш “гейнер” , като си купуваш само протеин.
[quote author=“tpd”]Ob1,
Прочети малко инфо по въпроса/форум, сайт/ и може да се ориентираш сам да си правиш “гейнер” , като си купуваш само протеин.
Аз друго питах ... закупил сам си вече ,който написах и не ми е проблем да си взимам видях ,че не струва чак толкова да ми излиза.
Главното ми запитване беше необходимо ли е и какво да си взема още за по добър резултат и колко и как да го взимам сега тоя gainer.
И пак за лъжичките ще си питам как да докарам колкото грама трябва.