Fat burner - помощ!

07.06.05
18:32

Здравейте,
поразтърсих се из сайта, но не намерих никаква информация за него  :( поразрових се из форума, но намирам само въпроси на хора...
Може ли или да ми обясните накратко за фат бърнъра как действа какво е и т.н. или да ми дадете препратка към статия където да се просветя?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 16:26.

FR

07.06.05
19:28

Ми не си търсил, както трябва.
:wink:
Ето тук си пише какво е....

07.06.05
19:30

А да то към женски фитнес.
Благодаря!

09.06.05
15:56

Имам един адски тъп и същевремено основен въпрос.
Доколко са ефикасни фетбърнърите- тоест кат ги ползвате с колко повече намалявата килата, отколкото кат не ги ползвате?

DO

12.06.05
22:30

а ето и 1 адски тъп и същевремено основен отговор :

зависи от човека, диеатата, тренировката ... и най-вече всичко е индивидуално ...

п.с. : все пак не очаквай бърнера да прави магии...

13.06.05
19:35

[quote author=“Kaia”]Имам един адски тъп и същевремено основен въпрос.
Доколко са ефикасни фетбърнърите- тоест кат ги ползвате с колко повече намалявата килата, отколкото кат не ги ползвате?

Ето един истински отговор!!!!! :!:
С диета в адския смисъл на думата, всичко става! Кила - зависи от целта! 6 кила съм по лек заради (или поне с тях) но и храната ми е на ниво!
Всичко е и до тренировката - няма ли пот, усиля, забрави за релеф!
Всичко е ефективно, зависи от режима, дозата и качеството на всички факторуи заедно!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1