Болки в лявото рамо

30.09.11
09:44

Здравейте!След известно прекъсване отново тренирам от около 2 месеца и съм изключително доволен от постиганите резултати,затова ще е много жалко ако трябва да спра тренировки за определено време,но от около седмица усещам от време на време леки болки в лявото рамо.Странното е че това е не докато тренирам а например докато се обръщам в леглото и болките не са големи , но има ли шанс да се задълбочи? Как да го преодолея без да се налага да спирам с фитнеса ? Благодаря :)

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 30.09.11 09:59.

И аз съм така само че с дясното рамо и си мисля,че това е от претрениране ..

30.09.11
10:08

И мен ме болеше дясното рамо (задното) но е от претрениране, след 2-3 дни ми мина.

30.09.11
10:10

Модерация: В този форум ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пише на български език!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.09.11 10:11.

30.09.11
10:25

По-добре една седмица почивка отколкото един месец рехабилитация ;) Сега ПРЕДПОЛАГАМ те боли от претрениране,но може да стане по-зле ако не го пазиш ! Може да ти е от подредбата на програмата . И мен ме боли ако примерно понеделник тренирам Рамо а на другия ден Гърди :)

30.09.11
14:08

И мене ми се е случвало. Не мисля че е претрениране, но не знам от какво се получава... :( (Сега не ме боли)

30.09.11
16:27

Може да те боли ключицата, не рамото и ти да не можеш да прецениш. Седмица почивка на всяка цена.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1