Как се отразява по една бира на НВД?

BO

13.06.05
16:17

Според вас как ще се отразява бирата на НВД? И какви са параметрите на 100гр. бира? Въглехидратите колко са?

13.06.05
16:21

Около 30гр някъде, обаче някой ще изрови точно инфо (дори имаше във форума във скорошна тема). Иначе според мен не е проблем, ама си зависи. Аз лично пия веднъж седмично, като си смятам този ден за “въглехидратен”. И не по една бира де.... :lol:

[quote author=“Martin”]Около 30гр някъде, обаче някой ще изрови точно инфо (дори имаше във форума във скорошна тема). Иначе според мен не е проблем, ама си зависи. Аз лично пия веднъж седмично, като си смятам този ден за “въглехидратен”. И не по една бира де.... :lol:

Батка, ти към въглехидратния ден(ако е само един) требва да си пишеш и поне една въглехидратна нощ  :lol:

Поздравяваме датчаните за Ханс Кристиян Андерсен.
Българите поздравяваме с една дамаджана :)
Каквото и да е  :oops:

BO

13.06.05
16:34

[quote author=“Martin”]Около 30гр някъде, обаче някой ще изрови точно инфо (дори имаше във форума във скорошна тема). Иначе според мен не е проблем, ама си зависи. Аз лично пия веднъж седмично, като си смятам този ден за “въглехидратен”. И не по една бира де.... :lol:

Лелееее, значи една бира = 150гр. въглехидрати!!! Май не е добра идея тогава.

п.с. Търсих за бирата във форума но не открих.

Асурд е 100 грама бира да има 300 грама въглехидрати. Не го слушай Марто кви ги плямпа, вчера му беше въглехидратния ден :) :) :)
Бирата има доста повече от 70% вода, че останалите 30 да са само въглехидрати :) Не ми се търси, но едва ли е точно така...

BO

13.06.05
16:39

[quote author=“D3BEP”]Асурд е 100 грама бира да има 300 грама въглехидрати. Не го слушай Марто кви ги плямпа, вчера му беше въглехидратния ден :) :) :)
Бирата има доста повече от 70% вода, че останалите 30 да са само въглехидрати :) Не ми се търси, но едва ли е точно така...

Четете добре... той ми каза за 100гр... а аз заключавам за една бира (500гр.) 5 х 30гр = 150гр. ако нали са 30гр. в 100гр. бира?!  :lol:

13.06.05
17:27

Бре около 30гр в бира половинка говоря. Ееее, шъ убесите човека значи  :lol: ей сега ше намеря точно инфо - колко грама - бе кат ти се пие, пии  :lol:

еииийй ето значи (long live google :lol: ). В една малка бира 330мил има 15гр въглехидрати и 100-150кал (в зависимост от бирата).

13.06.05
17:31

Как се отразява по една бира на НВД?

За 1 не съм сигурен, но 2 се отразяват просто МУЦКА!  :D

Само да е в нетренировъчен ден, че иначе е тъпо, според мен.

п.п. Вии бирата по въглехидратна от шоколада я изкарахте бе хора...  :lol:  Значи на изпит, вместо шоколад за подсилване що нося 1л Ариана- Кю-Пак.  :lol: Кой кат мен.  :lol:

BO

13.06.05
17:48

е... добре... 15-20 гр. се ядват.... ще си пийвам тогава и по две!  :lol:

13.06.05
20:38

според бг сайтове
          вода      белт      мазн      въгл      кал
Бира 92,3 0,3 0 3,7 41
сперед американск
бира      92,92       0,32       0           3,02       39        

на 100гр
наздраве :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1