13.06.05
16:17
Според вас как ще се отразява бирата на НВД? И какви са параметрите на 100гр. бира? Въглехидратите колко са?
Около 30гр някъде, обаче някой ще изрови точно инфо (дори имаше във форума във скорошна тема). Иначе според мен не е проблем, ама си зависи. Аз лично пия веднъж седмично, като си смятам този ден за “въглехидратен”. И не по една бира де.... :lol:
13.06.05
16:32
[quote author=“Martin”]Около 30гр някъде, обаче някой ще изрови точно инфо (дори имаше във форума във скорошна тема). Иначе според мен не е проблем, ама си зависи. Аз лично пия веднъж седмично, като си смятам този ден за “въглехидратен”. И не по една бира де.... :lol:
Батка, ти към въглехидратния ден(ако е само един) требва да си пишеш и поне една въглехидратна нощ :lol:
Поздравяваме датчаните за Ханс Кристиян Андерсен.
Българите поздравяваме с една дамаджана :) Каквото и да е :oops:
13.06.05
16:34
Лелееее, значи една бира = 150гр. въглехидрати!!! Май не е добра идея тогава.
п.с. Търсих за бирата във форума но не открих.
13.06.05
16:38
Асурд е 100 грама бира да има 300 грама въглехидрати. Не го слушай Марто кви ги плямпа, вчера му беше въглехидратния ден :) :) :)
Бирата има доста повече от 70% вода, че останалите 30 да са само въглехидрати :) Не ми се търси, но едва ли е точно така...
13.06.05
16:39
[quote author=“D3BEP”]Асурд е 100 грама бира да има 300 грама въглехидрати. Не го слушай Марто кви ги плямпа, вчера му беше въглехидратния ден :) :) :)
Бирата има доста повече от 70% вода, че останалите 30 да са само въглехидрати :) Не ми се търси, но едва ли е точно така...
Четете добре... той ми каза за 100гр... а аз заключавам за една бира (500гр.) 5 х 30гр = 150гр. ако нали са 30гр. в 100гр. бира?! :lol:
Бре около 30гр в бира половинка говоря. Ееее, шъ убесите човека значи :lol: ей сега ше намеря точно инфо - колко грама - бе кат ти се пие, пии :lol:
еииийй ето значи (long live google :lol: ). В една малка бира 330мил има 15гр въглехидрати и 100-150кал (в зависимост от бирата).
Как се отразява по една бира на НВД?
За 1 не съм сигурен, но 2 се отразяват просто МУЦКА! :D
Само да е в нетренировъчен ден, че иначе е тъпо, според мен.
п.п. Вии бирата по въглехидратна от шоколада я изкарахте бе хора... :lol: Значи на изпит, вместо шоколад за подсилване що нося 1л Ариана- Кю-Пак. :lol: Кой кат мен. :lol:
13.06.05
17:48
е... добре... 15-20 гр. се ядват.... ще си пийвам тогава и по две! :lol: