Tренировки на открито София: 1 октомври 2011

29.09.11
13:20

В събота тренировките ще са малко по-нетрадиционни: в Борисовата градина ще направим различни спортни игри с Лазар и Данчо, на които ще участват младежите (о, да!, и девойките!!! 8-)) от стартиращия Младежки фестивал “Развий себе си”. Събитието ще започне с откриване от 11:00 до към 11:30, след което до 17:00 ще можете да се състезавате или просто да съзерцавате как го правят другите на всяка от игрите. Ще има и награди ;)

29.09.11
13:39

А в Младост ще има ли тренировка?

казано от brusakch на 29.09.11, 13:39:

А в Младост ще има ли тренировка?

В неделя, в събота ще е в Борисовата с другите участници във фестивала.

29.09.11
15:50

В Борисовата или по-нагоре ....
А какъв тип ще бъдат игричките ?

казано от ISB на 29.09.11, 15:50:

В Борисовата или по-нагоре ....
А какъв тип ще бъдат игричките ?

В Борисовата при трибуната.
2 индивидуални и 4 отборни е най-вероятния състав на игрите. Ще покриват повечето кросфитски качества ;)

Да взема и аз да се дотътря до Борисовата градина, за да видя каква я вършите!

казано от Владимир Караиванов на 29.09.11, 16:01:

Да взема и аз да се дотътря до Борисовата градина, за да видя каква я вършите!

Сори, ти завърши преди седмица, не си младеж вече :D
Разбира се, че може да дойдеш и да се пуснеш на някоя от игрите. (y)

29.09.11
17:17

http://www.webcafe.bg/id_1319398259_Zapochva_mladejkiyat_festival_Razviy_sebe_si

При нас май ще е по-актуално заглавието “Разбий себе си” :D
За логическите игри мен не ме търсете, не са заложени в 10-те качества на атлета :P

Личи ми ,че днес съм разпуснал в Офиса ;)

29.09.11
18:57

мдам.. минала съм покрай младежите :-)
Че то отборите би трябвало вече да са сформирани. Ние само ще гледаме, или?

И къде пък има трибуна в Борисовата?

казано от Marty Sun на 29.09.11, 18:57:

мдам.. минала съм покрай младежите :-)
Че то отборите би трябвало вече да са сформирани. Ние само ще гледаме, или?

И къде пък има трибуна в Борисовата?

Отборите ще се сформират на място за отборните игри измежду участниците. Няма да са на принцип клубна принадлежност и т.н., а просто стиковани хора за съответната игра.
Гледане, участване в игрите или дори и в подготовката - всеки си преценява. ;)
Трибуната е като се тръгне от езерото се ходи нагоре към Армията и надясно. А и ще има глъч, така че няма как да се подмине.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 29.09.11 21:22.

29.09.11
21:36

Там съм значи :-)
Ще видим дали и с кого ще бъда.. стикована (евентуално) :-)

30.09.11
18:07

И аз ще дойда, ако се оправя до утре ще участвам :)

30.09.11
18:56

И аз ще дойда  :)

30.09.11
20:47

Сбрахме се:)

01.10.11
00:05

И аз може да се мерна :)

11

01.10.11
04:43

Офф, аз пак трябва да не си лягам, за да не се успя :]

Някой да тръгва от овча купел или с метрото?

Само да ви кажа, че беше много забавно. Събрахме се доста хора от форума. Запознах се с много готини хора. За пореден път се уверявам, че на спортни събития се събираме повече съфорумци, отколкото на организираните мероприятия в заведение.
Очаквайте снимки!

01.10.11
17:10

Жалко, че не можах да присъствам- изпуснал съм явно...

01.10.11
19:44

Дааа ...и на мен много ми хареса, само дето ще бия Славко за чийтинга на важето :D
Чакам и аз снимки! :)

Мнението беше редактирано от Miyu на 01.10.11 19:44.

01.10.11
20:14

Тихо бе!!!...Сега ще развалиш кефа на победителите:)

01.10.11
20:35

Беше суупер готин ден :-) Много се забавлявах, запознах се най-сетне на живо със Славко, Марина, Влади, Мая, Moonray и още няколко готини младежи от LTL ;-) Абе, доволна съм. Ще чакам репортера да се отчете със снимки.
А накрая с няколко ентусиасти си дръпнахме и една тренировчица. Абе.. кеф! Благодаря ви за готиния ден (sun)

И-и-и-и, ‘начи, защо почти всички се изнесохте рано-рано?! :P
Довлачвам аз благородното си продължение на гръбнака към 15 часа, а то останали шепа хора! Чудесно беше, че видях онези, които заварих, ама... (party)

Мда, дори и аз дето се вяснах за мъничко (но 2 пъти! :D ) се забавлявах :) Запознах се със Славко и Юли, с Мартина....иииии, май само това беше :) Следващият път обещавам с повече хора :)

Радвам се за вас и чакам снимки:)
И се надявам скоро да има друго мероприятие, на което да имам възможност да дойда и аз.

11

01.10.11
21:44

А къде ходихте после за самата тренировка или рано сте си тръгнали?

Ние ест. се успахме, трибуната и аз не я знаех къде е, намерихме я чак към 15:30 и имаше само двама с една подувка, които не съм виждал при Юли, после пообиколихме още малко и пак се върнахме на трибуната, но вече даже тези двамата ги нямаше. Само някакви дечица с жълти тениски висяха там...

Мислехме още да пообикаляме, макар да беше ясно че няма да ви намерим, през следващия час до обявения край на тренировката, но срещнахме едни познати и посоката се промени...

01.10.11
21:47

Малките деца бяха най-готини. Много се забавляваха на отделните игри. Хубаво е да ги гледаш отстрани:  чист и непорочен детски смях.

01.10.11
22:48

Аз да изкажа гипса, който само помагаше на момичетата да слизат от статуята, момченцата сами да се оправят :D
Хаха

Подбор :D

Важното, е че беше забавно и децата се радваха, нищо че участниците бяха малко :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1