Фитнес зали във Варна

13.06.05
20:10

Някой който е от Варна ще ми препоръча ли зала около центъра ..района около катедралата ..до 15-20лв за месец и да има достатъчно уреди и думбели  :wink:

13.06.05
20:48

Еми в хотел “Черно море” е добра заличката или “Тим”, но не знам как са цените.

JI

13.06.05
22:10

от кой кв си ако си от възраждан младост там някъде , горещо препоръчвам гетото има качествени инструктури ( единия от които просто има тяло на състезател ) +  цените са ниски и има сякакви уреди , готина е заличката ;)

13.06.05
22:27

Парижка Комуна ..до центъра е ..точно до катедралата..някаде там ако знаете ?

13.06.05
22:56

Мусашито е перфектно , само че е скъпичко - намира се в хотел Черно море.

13.06.05
22:58

Какви пари е ? пък и ми е доста далечко ..
Може някаде около пощата..та и до автогарата ...не съм от Варна ..но някаде в тея райони ..незнам имена на улици ..просто най добре ще е някаде около катедралата но ..

NK

13.06.05
23:09

[quote author=“MiRaCuLiX”]Какви пари е ? пък и ми е доста далечко ..
Може някаде около пощата..та и до автогарата ...не съм от Варна ..но някаде в тея райони ..незнам имена на улици ..просто най добре ще е някаде около катедралата но ..

Ако намериш около катедралата кажи, че и аз бих я ползвал... сега ходя в тая до вкъщи, което е до РУМ “Бриз” във “Възраждане” - доста прилична зала и само левче тренировката, но по-удобно би ми било от работа да ходя направо на тренировка.

13.06.05
23:13

[quote author=“nk”]Ако намериш около катедралата кажи, че и аз бих я ползвал... сега ходя в тая до вкъщи, което е до РУМ “Бриз” във “Възраждане” - доста прилична зала и само левче тренировката, но по-удобно би ми било от работа да ходя направо на тренировка.

“Възраждане”далеч ли се пада?Пообясни малко като на чужденец :)

13.06.05
23:59

[quote author=“MiRaCuLiX”]Какви пари е ? пък и ми е доста далечко ..

Еми струва 3.50 лева на тренировка, а пък иначе има още един малко по надолу от оня макдоналтс (с макдраив дет е) .Там една тренировка е 1.50 , има всичко което ти потрябва , обаче е малко саморъчно направен фитнеса.

Ако ти трябва зала до автогарата горе над гробищата има спортен клуб Кралекс залата нищо особенно не е е дори е особенна с мизерията си но и от там са излезли състезатели и не би имал проблем да се развиеш за мен е важно залата да е близко тоест да не се пътува с рейс да се върви много и т.н.В повечето случаи хората избират за най добра залата която е най близо.

14.06.05
09:09

Съвсем близо до катедралата ,има един” Бизнес Хотел” (намира се до Полиграфията ),там има зала,но нямам идея как е като обурудване и като цени !

NK

14.06.05
09:09

[quote author=“MiRaCuLiX”][quote author=“nk”]Ако намериш около катедралата кажи, че и аз бих я ползвал... сега ходя в тая до вкъщи, което е до РУМ “Бриз” във “Възраждане” - доста прилична зала и само левче тренировката, но по-удобно би ми било от работа да ходя направо на тренировка.

“Възраждане”далеч ли се пада?Пообясни малко като на чужденец :)

Далеч е от центъра, (всъщност е първия картофен пояс преди Владиславово), ама е повече от прилична и като цена и като уреди/чистота/посещаемост... ама въпроса беше за зала в центъра  :)

14.06.05
11:28

[quote author=“master”]Мусашито е перфектно , само че е скъпичко - намира се в хотел Черно море.

И като включиш че нема въздух никав :) не мои се диша просто е дупка, и аз незнам защо ходих там 1 година.
По мое мнение ТИМ, голяма и просторна зала много уреди, просто по добра зала

14.06.05
15:35

Все пак пита да е до ФК

14.06.05
21:23

Сега в Чаика отвориха нова зала  - перфектна е , и е 2 лева за трен.25 лв за месечна карта( за 30 дена ходиш колкото си искаш).Аз там ходя вече :D

14.06.05
21:36

[quote author=“master”]Сега в Чаика отвориха нова зала  - перфектна е , и е 2 лева за трен.25 лв за месечна карта( за 30 дена ходиш колкото си искаш).Аз там ходя вече :D

Тая до катедралата ли е...там ми трябва ..нямам представа за имената на улиците

14.06.05
23:05

[quote author=“tigra”]Съвсем близо до катедралата ,има един” Бизнес Хотел” (намира се до Полиграфията ),там има зала,но нямам идея как е като обурудване и като цени !

Залата вътре в хотела ли е ?

15.06.05
06:11

Да:))

NK

15.06.05
10:56

Хмм това в бизнес-хотела трябва да се провери... Поне на мен ми идва доста удобно да ходя след работа, само да не е скъпотия и да е пълно с машини а да няма лостове... в сегашната ми зала има 3 големи лоста и едвам стигат...

15.06.05
11:34

[quote author=“MiRaCuLiX”][quote author=“master”]Сега в Чаика отвориха нова зала  - перфектна е , и е 2 лева за трен.25 лв за месечна карта( за 30 дена ходиш колкото си искаш).Аз там ходя вече :D

Тая до катедралата ли е...там ми трябва ..нямам представа за имената на улиците

Не, не , става въпрос за квартал Чаика. :D

15.06.05
15:07

Значи остава тая в Бизнес Хотела ... :?
Ами някой може ли да ме насочи горе долу каде се намира магазин Жълто ..знам че бул. “8-ми Промирски Полк” 97 ама това нищо не ми говори ... :wink:

[quote author=“MiRaCuLiX”]магазин Жълто ..знам че бул. “8-ми Промирски Полк” 97

Грешкаа.Вече не е там от няколко месеца се премести на улица Сливница 100.

NK

15.06.05
15:13

[quote author=“MiRaCuLiX”]Значи остава тая в Бизнес Хотела ... :?
Ами някой може ли да ме насочи горе долу каде се намира магазин Жълто ..знам че бул. “8-ми Промирски Полк” 97 ама това нищо не ми говори ... :wink:

На кръстовището на ул.”Пирин” и бул.”Съборни”, там има и магазин за мебели, някакъв строеж и разни други боклуци...
Ако не ти говори нищо, по-добре ме намери на ICQ или ми се обади на лично съобщение, ще те заведа.

15.06.05
15:39

Ок, мерси :wink:
Първо ще опитам да го намеря сам ..ако не мога ..тогава ще ти се обадя  :wink:
Благодаря за всичко :)

ПП: казаха ми че имало някаква зала някаде около театъра ...срещу шадравана ..да не би да е тая от Бизнес Хотела ?

NK

15.06.05
16:11

[quote author=“MiRaCuLiX”]Ок, мерси :wink:
ПП: казаха ми че имало някаква зала някаде около театъра ...срещу шадравана ..да не би да е тая от Бизнес Хотела ?

Едва ли... ама ако можеш да научиш повече подробности къде точно е тая околотеатрална зала ще е добре.

15.06.05
17:01

Ще търся ..ако намеря нещо хубаво ..задалжително ше ти кажа :) И може би ще тренираме заедно ..:)

16.06.05
12:26

Аре бе ей, я направете една сбирка че ще ви скъсам ушите на всичките!
Предлагам неква среща на всички пичове суун!
Айде поздрави и тренирайте яко и до скоро момчета

05.04.07
09:34

И аз да попитам master, къде е тази нова зала в Чайка, и подходяща ли е за жени?Има ли инструктор.. :)

Мнението беше редактирано от drakonka на 05.04.07 09:34.

07.04.07
15:22

казано от drakonka на 05.04.07, 09:34:

И аз да попитам master, къде е тази нова зала в Чайка, и подходяща ли е за жени?Има ли инструктор.. :)

Има една заличка под МГ (над пазарчето се пада). Само съм минавал оттам и не съм влизал да оглеждам как са уредите. Чувал съм, че е  хубава, но дали става за жени... незнам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1