Енергиен (сила и издържливост) стак

30.09.11
08:58

Здравейте! Искам да ми дадете примерни стакове целта на , които е да се повиши анаеробния и аеробния ми капацитет т.е. повече сила издържливост енергия. Футболист съм и искам просто да имам сила да изора терена (ако ме разбирате) :))). Всички знаем че само с подготовка и тренировки не става , дори и при най-големите ! Така чакам вашите мнения цената на добавките не е от значение ще взема всичко което е необходимо :) !

30.09.11
09:03

сила и издръжливост ? - според мен тренировките са на първо място, а иначе можеш да си вземеш азотен бустер, зависи на колко си години, но ако греша някой да ме поправи.

Нужна е доста по-подробна информация, преди да се препоръчват продукти. Години, телосложение, спортен опит, опит с добавки, хранителен режим, тренировъчен режим и т.н. и т.н. Не е редно просто да пльокнем една шепа продукти, които да си купиш.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 30.09.11 09:06.

30.09.11
09:26

От скромния ми опит с азотни буустери мога да кажа, че са по-скоро за тежки физически натоварвания, а не за футбол, баскет и т.н. Въпреки това като пиех Jack3d и играех футбол имах страшно много енергия, но аз лично си го обяснявах и с приема на OxyElitePro и постоянното отслабване.

01.10.11
20:53

Височина 1.88 , 80 кг тренирам от 10 години , пия протеин и амино киселини , почти след всяка тренировка (от отбора ни задължават) , като мисля че те спомагат за възстановяването ми и не е нужно да вземам други добавки за възстановяване.Стремя се да приемам повечко въглехидрати и общо взето хапвам всичко , защото тренировки по 2 пъти на ден и ако се ограничавам ще се стопя , както казах тренировките са 4 пъти по 2 тренировки на ден и веднъж по 1 ! Чакам мнения !

Опитай с продукти като бета-аланин или кофеин.

Според мен Jack3d е подходящ продукт. NOW Foods Energy е на билкова основа и също би могъл да ти свърши работа.

Поздрави!

02.10.11
16:21

казано от Тихомир Велев на 02.10.11, 13:35:

Според мен Jack3d е подходящ продукт. NOW Foods Energy е на билкова основа и също би могъл да ти свърши работа.

Поздрави!

Благодаря !

12.10.11
11:53

казано от Тихомир Велев на 02.10.11, 13:35:

Поздрави!

USP Labs Jack3d, NOW Foods Energy - Може ли да се приема на 2-3 дни по 3-4 лъжички или е нужно да се приема последователно?

Jack3d е пред-тренировъчен стимулант т.е. най-добре е да се приема преди тренировка. В нетренировъчните дни не би ти бил от голяма полза. А и 3-4 лъжички ми се струват множко.

Now Foods Energy от друга страна можеш да го пиеш и в нетренировъчните дни, а можеш и да не го пиеш. Ще усили концентрацията и фокуса ти, както и термогенезата на тялото. Преценката е лично твоя. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 12.10.11 12:13.

12.10.11
13:28

В петък ще пробвам нещо ново, което мисля че отговаря на твоите желания(покриват се с моите в случая, въпреки че не тренирам) http://nowfoods.bg/p/Octacosanol

12.10.11
19:14

НОВ СЪМ ТУК ,но ще ви препоръчам нещо ново Animal RAGE .. тренирам от около година пробвах Animal PUMP Animal M-stak N.O. Xplode както и NITRIX като цяло май са различни неща ,но просто исках да споделя че съм възхитен от Animal RAGE :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1