02.10.11
20:57
Здравйте, искам някой да ми каже кой креатин да си взема, някой който е ползвал от тези.
Благодаря!
Като цяло погледни горе темите дето ти излизат ;) Иначе да не направиш грешката като мене да си купиш монохидрат (или продукт, съдържащ моно - матрица например) и да съжаляваш после от страничните ефекти, ще те насоча към кре-алканин :) С моното задържаш повече вода, която изпикаваш като го спреш, а с кре-алканина се избягва този недостатък. Има и още бая материал по тази тема, който сега ме мързи да ти го пиша затова по-добре разгледай полезните статии из сайта.
Поздрави!
02.10.11
21:23
Взимай всичките :D
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218 тази тема, прочете ли? Защо ли питам.
Ако 5 човека ти кажат първия, 5 втория и 5 третия, по-леко ли ще ти стане? А ти хранителния и тренировъчния режим на първите, вторите или третите имаш? А тренировъчния режим, а телосложението, а опита в залата? Или искаш да чуеш, че ще качиш 10 кила чиста мускулна маса? Ааааа не сетих се, че днес никой не е пускал тема за креатин и ти си решил да поправиш това зло? Или може би са малко темите за креатин във форума, та си решил да го обогатиш още? Не всъщност ти си специален - няма нужда да четеш, ползваш търсачката, а просто трябва да си пуснеш темата, да ти се отговори персонално, защото, както казахме вече си специален!
п.п. Insane M - нали се разбрахме с теб да почнеш с мненията, когато почнеш поне да правиш разлика между разлика между различните протеини?
Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.10.11 21:28.
п.п. Insane M - нали се разбрахме с теб да почнеш с мненията, когато почнеш поне да правиш разлика между разлика между различните протеини?
Минало си е все пак време от както се изцепих с въпроса си каква е разликата между суроват и гейнър :D От тогава до сега всеки ден прочитах нещо ново от сайта било то за добавки, храна, тренировки и т.н и се старая да помогна до известна степен или поне да насоча хора, които са по-зле с материала, от колкото и аз бях (не целя да обидя автора на темата) с полезно четиво от сайта ;)
казано от Insane M на 02.10.11, 21:23:
Иначе да не направиш грешката като мене да си купиш монохидрат (или продукт, съдържащ моно - матрица например) и да съжаляваш после от страничните ефекти, ще те насоча към кре-алканин :)
Може ли да обяснош страничните ефекти от монохидрата?
При мен кре-алкалина НЕ действа(погледни в цитата,даже не знаеш как се пише)!
Не знам дали има човек при който да не действа монохидрата,при някой водната задръжка е много по-голяма от колкото при други...но като цяло монохидрата е единствената доказано действаща формула на креатин.
Мнението беше редактирано от VaN на 03.10.11 15:47.
Абе аз ли съм побъркан или не знам и аз...ще си тегля въжето накрая...
Вече 20 дена приемам моно като зареждащата си пиех по 20грама на ден, а след това по 10грама на ден
Нито вода задържам (а си пия повечко, нали уж така трябва), нито разлика в тренировките имам...
Ще продължа да си го пия докато свърша опаковка (Scitec) и ще пробвам Кре-алкалина. Отначало възлагах на него по-големи надежди, но си рекох първо да видя как ще е с моно-то...
Та по темата...взимай Кре-алкалина първо и ако нищо не става...давай да пробваш с моно.
19.10.11
12:50
Кре-Алкалин!
Монохидрат- пий и ако не задържаш вода или е малко си карай така, ако не е ефективен за теб тогава скачай на другите форми.
19.10.11
13:46
кре-алкалин не съм пил, но от опит знам, че CEE го предпочитам пред моноходрат.