02.10.11
21:06
Здравейте хора! Реших да се допитам до други хора за това,което смятам да направя.Проблема е,че Юли месец бях 59 кила,а сега съм 70..през това време съм яла предимно овесени ядки с кисело мляко,разни бейк-ролсове,сладко и готвено..Може ли от ядките и другите неща да се получи прекалено натрупване с въглехидрати и за това да е така? Сега съм решила да правя една диета изготвена от диетолог като едно примерно меню включва: Закуска- кафе или чай,1 активия по избор,1 плод по избор. Обяд-салата по избор,малко парче сирене.Следобедна закуска - 2 плода по избор.Вечеря - пил.пържола на скара(200гр),1 зеленчук. Диетата може да се прави с месеци.Подходяща ли е?
Също така се чудя коя програма да започна,изтеглих Р90х и Insanity,ако сте правили някоя от тях кажете за резултатите ,моля ви.Висока съм 170,целта ми е 50-55 кг.
За диетата на диетолога незнам, но аз предимно чистех с мой направен хранителен режим :) свалих 20кг за 3 месеца, не е много здравословно но уви, успях, и сега тренирам и качвам чиста мускулна маса. Препоръчвам ти да обърнеш внимание на статията в този сайт в която ясно пише как да си съставиш режим за покачване или чистене. :) И прави кардио ! Ако искаш си вземи Liquid L Carnitine Explode 500ml от 22лв. ще ти подпомогне за горенето на подкожните мазнини.
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 02.10.11 21:28.
03.10.11
20:44
Добре,мерси :)) А за кардиото? Тези програми стават ли?