Подходяща ли е комбинацията Hydro Whey на ON + Jack3d за покачване на мускулна маса?

03.10.11
16:56

Какво смятате за тази комбинация на протеин + бустер ? Мислите ли, че е удачна за покачване на мускулна маса ??

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 03.10.11 17:02.

03.10.11
17:09

Ако хранителния ти режим е добър ще стани работата :) Успех

03.10.11
17:43

И аз съм на такива добавки,само че моя протеин е ГОлд Стандард на ОН ,а Бустъра ми е White Flood,защото е без стимуланти за разлика от джак.Честно казано не съм забелязвал кой знае каква промяна за сега.При все че ям по много,но има време- времето ще покаже.Иначе бустъра яко напомпва по време на тренировка (особено за ръце),а протеинът ме възстановява добре:)

03.10.11
19:17

До автора - Добър хранителен режим + добра фитнес програма + (Hydro Whey + Jack3D + BCAA) = добри резултати, но се иска търпение. :)

03.10.11
20:32

Мирослав Николов - Хранителният ми режим мисля, че е на ниво, а колкото до тренировъчният режим - тренирам по 4 дневен сплит ! (гърди/средно рамо ; гръб/задно рамо ; бедра/прасец ; ръце ) !

Днес ми бе първият прием на jack3d и впечатленията ми са , че още няколко минути след приема ми се отвориха очите ( може би е заради кофеина в него ) и имах повече от солидна сила в залата ( може би просто така съм така настроен психически заради добавката,но дано не е така :D ) !!!
Протеина го почвам от утре сутринта !

03.10.11
22:42

Jack3D и NO XPLODE са доста хвалени бустери, така, че напълно е възможно да ти е отворил очите след приема :D

Дали  ще качваш или сваляш зависи от цялостното ти хранене.Добавките които си написал са качествени и със сигурност ще ускорят прогреса,но само при добро хранене и тренировки.Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1