Джудо

Темата е заключена.
DA

10.06.05
21:06

някои знаели клуб за джудо из софия някаде из центъра или Люлин
и евентуално да ми каже цена

11.06.05
22:54

Спам
DJGorgio-Astor

DA

14.06.05
10:30

СПАМ

DJGorgio-Astor

14.06.05
15:41

клубове за джудо има, където искаш. Левски, Славия, Локо, ЦСКА. Насякъде има, ти предположи къде ти е по-близо. Има училища, където и в тях се тренира джудо. Има едно в Банкя, но не знам кое точно е, ще те излъжа. Аз съм тренирал в школата на Левски. Париии не искат в повечето клубове, а парите, които ще ти искат няма да са повече от 15 лв и кимоно :)

14.06.05
15:53

СПАМ

DJGorgio-Astor

21.06.05
17:24

Джудо има и на стадион Академик (последната зала от лявата страна), но не знам как стоят нещата с цени и записвания. Аз лично съм тренирал там безплатно, щото бях в отбора.

18.07.05
04:05

[quote author=“Dancho”]някои знаели клуб за джудо из софия някаде из центъра или Люлин

Джудо Клуб “Ронин” - Люлин 2. Намира се под “Витито”(Бензиностанцията), струва 15лв/месец - Джудо+Фитнес. При интерес ще ти дам телефона на треньора, пиши ЛС!

22.08.05
15:08

И аз мисля да се занимавам с някакво бойно изкуство и да го комбинирам с фитнес.Интересното е че всички джудисти дето са по телевизията ми изглеждат супер едри и напомпани.Дали  е от спорта или блъскат някви химии,защото са професионалисти?Но и жените и мъжете са адски масивни!

16.09.05
00:26

Ами може би и те го съчетават с фитнес !  :)

16.09.05
03:04

Около Люлин, на ъгъла на Константин Величков и Сливница в у-ще Христо Смирненски залата по Самбо! Заслужава си, аз там съм тренирал 5 г АйКиДо, но за съжаление служебните задължения не ми позволиха да продължа! Познавам треньора им по Джудо, наистина е способен, ако е все още той!

01.11.05
02:24

[quote author=“Baga-tur”]Ами може би и те го съчетават с фитнес !  :)

Донякъде. Като цяло се занимавам с техника и специфични упражнения, фитнеса е нещо различно. Може би нашето ще е повече като пауърлифтинг.  :wink:

03.11.05
17:07

Някой да предлага кимоно за джудо втора употреба?
Може и само горното.

04.12.05
13:43

[quote author=“kanku”]Някой да предлага кимоно за джудо втора употреба?
Може и само горното.

кой размер ти трябва?

04.12.05
14:20

А някой да знае да има карате в студентски град или близо до него.

04.12.05
20:29

[quote author=“galant”]кой размер ти трябва?

Размер....
Височина 182-3

17.01.06
02:15

Размер....
Височина 182-3

не, нямам такова. Имам 190см, няколко броя... :wink:

13.04.06
11:07

[quote author=“galant”][quote author=“Dancho”]някои знаели клуб за джудо из софия някаде из центъра или Люлин

Джудо Клуб “Ронин” - Люлин 2. Намира се под “Витито”(Бензиностанцията), струва 15лв/месец - Джудо+Фитнес. При интерес ще ти дам телефона на треньора, пиши ЛС!

Тренирах в “Ронин”. Треньор е Георги Петров.
Преди години бяхме (когато и аз тренирах) част от Левски. След това се основа клуб “Ронин”.
Имат тренировки след Герена, на Ботвеградско шосе...

Но за теб Люлин 2 ще ти свърши работата ;)

Яд ме е, че спрях :(

PR

13.04.06
12:54

Люлин 3-ти микрораион, 33-то училище, физкултурния салон на малката зграда, Понеделник, Вторник, Четвъртък, - Джудо + Самбо + Джуджуцо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1