30.06.11
20:07
Здравейте.Искам да Ви попитам с какво мога да увия лоста за да ми е по удобен захвата.Гледал сам по клиповете, че на някои лостове има някаква бяла материя ама нз каква е точно.Давайте предложения с какво да го увия :)
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 30.06.11 20:08.
А сега какво му е неудобното ? Ако ти се пързаля може да го минеш с грунд и ще стане 6 :) Ако пък просто ти е твърд тренирай с ръкавици... Тези неща по клиповете доколкото ми е известно е лекопласт но сам се сещай ако един ден решиш да го махнеш кво остава след него.
Мнението беше редактирано от Manigga на 30.06.11 20:14.
С грунд става.Може да си купиш и автобоя с метални частици,скъпа е но на теб ти трябва малко.Така че няма да се набуташ много за 100 грама боя.Можеш да пробваш с магнезий,но както се сещаш малко цапа:)
Аз бих си купил ръкавици вместо да се чудя с лоста какво да правя.
С лейкпласт е лесно и става много добре.АКо лоста не е на вън излжен на влага,няма да имаш проблем да ползваш един слой с години.
Баа тука са ви събрали от гората , грундове бои, не ви слуша главата ахахаха ужас :D
Отиваш - купуваш лейкопласт от аптеката, ама не от тоя белия, а от тоя... абе най-обикновения кафеникаво сивкавия . Увиваш лоста и си перфектен :)
Вече ако още се пързаля може би просто е крив и ти се извърта в ръцете.
казано от Manigga на 30.06.11, 20:14:
Ако пък просто ти е твърд тренирай с ръкавици...
Или да си купи гумен лост, че да му е по-мек, или лост от сИрИнье ? :D :D Ш мЪ уморите, еййй :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 01.07.11 00:23.
Абе Madboy не е там проблема, че ми е твърд ( той мек неможе да бъде), просто под неудобен искам да кажа че лоста е малко грапъв и ми убива на ръцете ;)
Днеска олепих лоста с лейкопласт (некав сив) и съм много доволен.Благодаря Ви за мненията :)
03.07.11
20:54
Моята идея е следната: намери си много тънка гума, с която ще увиеш целия лост, а отгоре облепи с лейкопласт. Така хем ти е удобно и меко, хем няма да се пързаляш и хем след време като искаш да махнеш лейкопласта няма да има някакви последствия върху желязото.
Успех :)
23.09.11
12:19
Абе ще го си играя да му слагам каквото и да било,тренирай си така,пък ще му свикнеш след време! :D Аз съм на тоя принцип :D
Мнението беше редактирано от Chriss Angel на 23.09.11 12:19.
02.10.11
16:49
Купи си ръкавици от железария, има такива с гумирана част при дланите и пръстите, евтини са. ;) Помагат за по-добро сцепление.
Иначе лейкопласта върши работа, а грип за тенис ракетата е най-добре !
02.10.11
22:49
Магнезия се слага на ръцете предимно
04.10.11
01:23
казано от Dragshan на 30.06.11, 21:02:
С грес ;)
:D :D :D :D
Шегата настрана .. Опитът показва, че най-добре е да се обвие с левкопласт и после да ползваш майсторски ръкавици. Те са едни с гума отдолу и с тях захвата ти е железен, по 2 лв. са има ги в железариите :) Успех !
Мнението беше редактирано от Калоян Стоянов на 04.10.11 01:25.
казано от Петър Петров на 02.10.11, 22:49:
Магнезия се слага на ръцете предимно
Така е, аз го казвам като идея за подобряване на захвата.
Грипа на тенис ракета сдава багажа, особено ако имаш намерение да се набираш редовно с повече бройки и т.н.
Решението си е лейкопласт-а...най-доброто...ако имаше 100 други варианта нямаше на всеки един от клиповете на лостаджиите и тук, и зад океана да са в лейко пласт...наистина това е най-удачното за мен решение...
04.10.11
09:48
Най - добре е на чист лост да свикнеш. Ако ти се пързалят ръцете купи си магнезий -:).
Мнението беше редактирано от Delfin Dimitrov на 04.10.11 10:39.
Талк никога не си купувай за хват!!!...освен, ако не искаш да направиш някой сакатлък...по-скоро колегата е искал да напише магнезий...
Магнезият се слага по ръцете за по-добър захват, а талкът се слага за по-добро приплъзване на лоста по крака, дрехи.
04.10.11
10:38
Грешката е моя-:). Слагахме талк в плувните шапки едно време.
Мнението беше редактирано от Delfin Dimitrov на 04.10.11 10:41.