Как да ползвам следните добавки?

04.10.11
13:05

Здравейте
купих си
Креатин алкалин на PEAK 240 хап.
Протеин на BIOTECH USA NITRO GOLD 2.3 kg. 
Амино на Scitech 5600 500 хап.
Витамини Scitech мулти про пак 30 пак.

Ще ме посъветвате ли как е най-добре да бъдат приемани за максимален ефект.
Благодаря!

HE

04.10.11
13:33

казано от Росен Кулов на 04.10.11, 13:05:

Здравейте
купих си
Креатин алкалин на PEAK 240 хап.
Протеин на BIOTECH USA NITRO GOLD 2.3 kg. 
Амино на Scitech 5600 500 хап.
Витамини Scitech мулти про пак 30 пак.

Ще ме посъветвате ли как е най-добре да бъдат приемани за максимален ефект.
Благодаря!

За по-голям ефект се приемат с хранителен и тренировъчен режим! Ако нямаш такъв, то ще си поредния, който ще реве по форумите, че разбираш ли от добавки ефект няма. Наричат се добавки, защото се добавят към хранителния и тренировъчния режим.
Креалкалин-а се приема според етикета. Протеина на Биотеч, сутрин след ставане, преди закуска и след тренировка. Витамините след закуска, а аминото преди тренировка и между храненията. Пише се Scitec, а не Scitech и е хубаво преди да си вземеш нещо, поне да знаеш, как се казва. Целия форум ще ти е много благодарен, ако следващия път ползваш търсачката, вместо да изплескаш тема за елементарни въпроси, които вече са задавани. И пак да ти кажа, че без подходящите режими, резултата ще е смешен.

04.10.11
13:44

Бате не е нужно да се правиш на оборотен на хора, които са нови в тази сфера... Това, че се допитвам до вас не значи , че съм толкова прост колкото си мислиш, ако изобщо мислиш... ******

Модерация: Моля, по-внимателно със съветите и епитетите!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.10.11 15:35.

04.10.11
14:36

казано от Росен Кулов на 04.10.11, 13:44:

Бате не е нужно да се правиш на оборотен на хора, които са нови в тази сфера... Това, че се допитвам до вас не значи , че съм толкова прост колкото си мислиш, ако изобщо мислиш... ******

Супер отношение - социопат?На фона на кое , че е изписано маса бол за 95% от темите , които се пускат ли? Определено подкпрепям по-твърдия тон на Хеад-хънтър , именно поради факта , че всичко е писано,писано,писано до болка и го има стига да ти се търси и чете!Отговорът му също беше много конкретизиращ как да си пиеш добавки , а хората не случайно са сложили етикет и описание кое как и кога се пие , не е за красота.Сега очаквам да нафуташ и мен да си налея мозък ... Жив и здрав да си и успех от стака!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.10.11 15:35.

HE

04.10.11
15:31

Знаеш ли, че си мислех да ти отговоря в твоя стил и да използвам епитети също, като теб, но си помислих, че няма нужда да падам на нивото на “домашен клавиатурен терорист” :D Много е яко да обиждаш някой, който е два пъти, колкото теб, на топличко у вас пред компютъра без да рискуваш някой да ти натика зъбите дълбоко в гърлото, нали? Я кажи, велик ли се почувства за момент?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1