Помощ чистене в корема и гърдите

13.04.11
20:39

Здравейте.Имам един въпрос към вас на който надявам се да ми помогнете много се отчайвам вече с това тяло.Нямам цел да ставам културист.На почти 17 години съм, 167см висок и тежа 67 килограма.Ще ми помогнете ли с идеи как да премахна (изчистя) мазнините в областта на корема и гърдите?Ще направя каквото трябва но искам поне за 1 месец да ги махна.В другите части (крака, ръце) нямам мазнини само в корема и гърдите и много искам да отслабна в корема и гърдите както са ми краката и ръцете.Ето една снимка за да видите горе долу какво представляват корема и гърдите ми. Диета строга и бягане ли са нещата които ще помогнат да ги премахна тези мазнини от корема и гърдите за около месец?Благодаря ви предварително за помоща.

Темата беше редактирана от impossible dimitrov на 13.04.11 20:41.

13.04.11
23:27

Диета да но не направена от теб! :) бягане не повече от 2 пъти седмично за да не изгубиш мускулна маса (може да правиш къси спринтове) и ходи на фитнес задължително! Най-важното е да спреш мазнините и бързите въглехидратите които се съдържат в сладките храни.. по добре като ти се яде сладко изяж 1 ябълка(богата е на фибри) или грейпфрут,  и лимонов сок..кисел е а от киселото се отслабва.. други плодове не ти трябват.. и наблягай на пресните и задушени зеленчуци, белтъчини..Пий мн. чайове(зеления ще ти помогне много)и кафе но без захар..вода 2-3л. Спри напълно тестените храни може само по 2 филийки пълнозърнест хляб но не по късно от 14:00ч. въглехидрати предимно от ориз,картофи,овесени ядки, плодове и зеленчуци но преди 16:00ч. в мн. малки количества които си сигурен че ще бъдат изгорени!!!

13.04.11
23:39

Благодаря.Аз категорично съм отказал сладко, и газирано.Ама понеже искам за 1 месец да го махна коремчето няма ли да е по добре следното: Всяка сутрин в 8:00 бягане на гладно 20 минути едно темпо (крос), закусвам само с ядки и чай, след това цял ден нищо не ям само към обяд 1 грейпфрут и вечерта към 18:00 1 грейпфрут и вода общо 2л. на ден?

13.04.11
23:46

И откъде точно мислиш да взимаш енергия за спорт? Даже за дишане няма да ти стигне тая храна. Оставям на по-компетентните от мен да ти дадат съвет, аз само мога да кажа, че с тоя режим най-малкото ще си докараш проблеми със стомаха.

14.04.11
00:06

казано от impossible dimitrov на 13.04.11, 23:39:

Благодаря.Аз категорично съм отказал сладко, и газирано.Ама понеже искам за 1 месец да го махна коремчето няма ли да е по добре следното: Всяка сутрин в 8:00 бягане на гладно 20 минути едно темпо (крос), закусвам само с ядки и чай, след това цял ден нищо не ям само към обяд 1 грейпфрут и вечерта към 18:00 1 грейпфрут и вода общо 2л. на ден?

Категорично отричам глада не само че няма да ти помогне ами и ще се разболееш.. яж си 3-4 пъти дневно но само полезна храна и в нормални количества като наблегнеш на белтъчините (яйчни белтъци,пилешки гърди на скара без кожа,риба на скара,овесени ядки с кисело мляко и мн. салати) и не по късно от 18:00ч. ако огладнееш по някое време вечерта може малко обезмаслена извара или сирене да си хапнеш. И никакво пържено !!!

Мнението беше редактирано от Петков на 14.04.11 00:10.

14.04.11
08:42

Ясно еми ще пробвам с този режим Пепи и сутрин на гладно ще бягам 20 минути.

казано от impossible dimitrov на 13.04.11, 23:39:

Toзи режим е супер, ако всичките ти мускули са съсредоточени в корема. Може би си такъв феномен, но с този глад, който си измислил, ще изгориш сланината след като тялото ти се е справило с по-лесните източници за енергия - мускулите.
Между другото, докато тичаш не извършваш някакви тайни заклинания с краката, че да започнат да ти изчезват сланините. Просто гориш калории. Същото може да го правиш и във фитнеса.
Това, че грейпфтутите помагали за сваляне на тегло е като цветята - те помагат за сваляне на момичетата, но пробвай да сваляш някоя с 20 минути сутрин тичане след нея за училище и по един букет на обяд и вечер. Без да й говориш, без да се стремиш да изглеждаш прилично, да се държиш като кавалер и всички други неща, които трябва.
И не се притеснявай, има момчета, които се зобят и не могат да качат мускули, не мисли типично по женски, че щом пипнеш щанга то задължително ще станеш мускулест.
На твоя място щях да ям хубава качествена храна няколко пъти на ден и да започна да тренирам. От снимката личи, че мазното не е само на корема, а като цяло си с висок процент мазнини. С глад е най-трудно да се махнат. Много, жени предимно, така опитват и накрая се оказват по-болни и по-дебели. Бъди различен - отслабни с ядене и трениране ;)

14.04.11
10:07

Ясно.Еми ще си ям но качествена храна ниска от към въглехидрати, и по-малко и повече пъти на ден и задължително сутрин на гладно преди закуска ще бягам.

16.04.11
15:52

Мазнините не трябва да се спират! Откъде енергия? Бягане - поне 3 пъти седмично. С правилен прием на белтък и мазнини загубата на ММ ще е минимална.

24.09.11
00:13

Получава ли се.... изгори ли ги мазнините ?

26.09.11
19:37

С това гладуване с по 2 грейпфрута на ден незнам до къде ще стигнеш, ако толкова ти харесват анорексиците - добре, но това не е начина.

04.10.11
16:21

На мен тея гърди малко ми приличат на.... гинекомастия.

29.08.13
20:46

здр аз сам на 14 г тежа 61 килограма и сам висок 165 :( талията на корема ми е 76см . моля кажете  нещо по вапроса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1