03.10.11
20:38
Здравейте , от известно време имам проблем който взе доста да ме притеснява.Проблемът се състои в това ,че чувствам скованост в левия трапец , нямам болка ,а по скоро чувство на дискомфорт което ми пречи както по време на тренировка, така и в ежедневието .Забелязал съм , че по време на упражнение (когато има кръв в мускула) той се отпуска или поне ми олеква от това сковаване.Интересува ме някой имал ли е подобен проблем и ако да как се е справил с него ?
03.10.11
23:06
Дай да видим програмата ти за трапец - той е малка мускулна група и лесно се поддава на претрениране.
03.10.11
23:23
Схванал си се.Мажи се с нещо.Като се борих с един приятел ми се случи,намазх се с ракия не ми мина,но на следващия ден правих тяга и нямах абсолютно никакви проблеми след тренировката :D
04.10.11
16:21
Bojidar Yagodin тренирам го един път седмично 5 серии по 20 повторения, защото ми върви добре , но от 1 месец не съм го тренирал заради въпросния проблем..
Имах подобен проблем като не загрявах добре трапеца преди да почна рамото. Постоянно ли ти е скован?
04.10.11
19:57
да почти през цялото време .Сутрин като стана и съм загрят от леглото и след топъл душ се отпуска за определено време и после пак ...