04.10.11
13:39
Здравейте от скоро почнах да тренирам ,но имам малък проблем с поглъщането на капсулите аминокиселини.В момента ползвам този модел,но въпроса ми е понеже видях,че самата капсула вътре е течна и мисля да я изпивам само нея.Дали капсулата отвън има някаква съставка или е само носител на това вътре с нея :)Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.
Ето това са аминокиселините,AMINO 2222
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 04.10.11 13:45.
04.10.11
13:45
Играй си с тях с езика си те омекват и мисля,че ще улесни поглъщането им,но иначе предполагам ще стане и направо да се погълне :)
04.10.11
13:49
Ами това е,че още от малък винаги ми е било трудно да пия хапчета.Още при самото слагане в устата и все едно почва да ми се гади ... за това така се получава ,иначе това с езика трудна работа!
Иначе гледах и течните амино киселини,но тези неми се иска да ги изхвърлям .. първата кутия (в дясно на снимка) си остана така пълна,защото неги пия.Днес купих тези другите като ми казаха,че уш били по малки ,но и те са си големи.... Ако стане това да пия само течноста в капсулата добре.. На следващото купуване ,задължително ще си взема течни аминокиселини
Мнението беше редактирано от Илиян Николов на 04.10.11 14:04.
04.10.11
14:34
Абе каквото и да правиш гледай да ги изпиеш,пари си давал.
П.С Добър стак си направил :) Успех в начинанията :P
И аз имах подобен проблем с капсулите като малък, но се свиква. Предлагам ти да сложиш малко вода в устата, след това слагаш и капсулата вдигаш погледа и главата на горе и на веднъж отваряш гърлото и гълташ. А тези аминки, които не са течни, направо ги дъвча, с малко вода е Ок.
04.10.11
22:44
Да днес се помъчих малко и успях да ги преглътна тези ... те са такива като гланцирани,и влизат без затруднения .. Но тези другите от снимката са ужас.. пък като се направят на по-малки почват да дерат още повече!
Мнението беше редактирано от Илиян Николов на 04.10.11 22:47.
04.10.11
22:57
Твърдите таблетки можеш да ги счукаш в хаванче и после разтваряш с малко вода и става лесна за преглъщане каша. Пробвай.
Това го научих от Недик в едно от неговите предавания едно време.