L-carnitine и ензими

05.10.11
17:48

Здравейте, предварително се извинявам за новата тема.Прочетох няколко по въпроса, но не намерих точно това, което ме интересува.
Та - бихте ли ми препоръчали качествен л-карнитин и храносмилателни ензими? Забелязах, че всички предпочитат тези на now foods, но наистина ли са добри, защото ми направи впечатление, че цените им са едни от най-ниските, което няма значение - предпочитам като си давам парите да е за нещо, което си струва.Благодаря ви за отговорите предварително. :))

Ами...NOW си е NOW. :)

Ако търсиш качество и парите не са първостепенен критерий избери NOW Foods L-Carnitine Liquid.

Друг карнитин можеш да опиташ и Pure Nutrition Carni-X 1000.

Ензими комплексни ли търсиш? Опитай Now Foods Super Enzymes.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 05.10.11 18:02.

HE

05.10.11
18:58

NOW е фирма с традиции в производството на хранителни добавки! Цените на добавките вече зависят конкретно от самите вносители, та нека това не ти е определящо - има добавки, които определено не струват и са на много по-високи цени ;)
С две ръце съм За предложението на Тишо - много добро предложение на поставените от теб изисквания.

06.10.11
08:08

А какво мислите за този, както и течния му вариант? http://shop.bb-team.org/optimum-nutrition-l-carnitine

И той е супер и на добра марка. Течният вариант излиза маалко по-неизгодно от таблетния, заради по-малкия брой дози.

06.10.11
11:51

Потърсих малко инфо за л-карнитина на оптимум и попаднах на :Активните съставки са разтворени в база от тройно филтрирана вода и натурален зеленчуков глицерин.
Какво трябва да означава това?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1