Гейнер и проблем с бъбреците - възможно ли е?

05.10.11
21:09

От две седмици тренирам и взимам гейнер MHP - Up Your Mass (2270 гр)

По принцип съм много доволен от резултата до тук, от 2-3 дена уринирането зачести
в понеделник направих грешката да се изкъпя преди лягане и да заспя на отворен прозорец а още съм с летните завивки, направо умрях от студ цяла вечер
вторник вечерта не ми беше добре и усетих и болка в бъбреците
днес сутринта ходих на лекар, всичко ме болеше, бронхите, главата, отпадналост, пресъхване в гърлото

Лекарката каза че не разбира от Хранителни добавки, но каза да ги спра, слуша ми гърдите - ОК, дадох моментна урина по скала която се гледа в кабинета - имало “микро” нещо в нея... утре сутирнта ще давам урина за по-точно изследване в лаборатория

сега прочетох какъв антибиотик ми е предписала Аksef500 - пеницилин!
Сега тук има хора които разбират от добавки, лекарката нищо не може да каже

Възможно ли е гейнера след 2 седмици употреба да дава ядове чак сега, или съм хванал грип или настинка?
Посъветвайте ме какво да правя

Благодаря

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 05.10.11 22:07.

05.10.11
21:25

Ами щом ти е писала пеницилин,сигурно иска да изчисти някви микроби. Обаче сега,ако го вземеш може би резултатът от изследването утре сутринта няма да бъде съвсем реален.

HE

05.10.11
22:05

Няколко пъти четох етикета и не открих креатин монохидрат, а дали не приемаш отделно от гейнъра?
Болка и тежест в бъбреците е един от ефектите при непоносимост към монохидрат, макар и много, ама много рядко срещано.
Имал ли си камъни или песъчинки в бъбреците? Може просто да си се простудил сериозно и от там да са болките в бъбреците. Стискам палци да е нещо дребно. Все пак, докато си на антибиотик - спри с тренировките и хранителните добавки.

05.10.11
23:28

Не взимам креатин отделно, само гейнера
Гейнера садържа и:
26 гр. Глутамин
9 гр. Леуцин
7 гр. Аргинин
23 гр. Аминокиселини

По принцип съм нямал проблем с бъбреци до сега даже за пръв път снощи усетих как болят :)  в началото на лятото дори давах сперма и урина за изследвания,  със съмнения че съм прихванал нещо по време на секс, но тогава всичко беше ОК, ако съм имал проблем с бъбреците сигурно щеше все нещо да се долови в урината

Мисля да питам утре лекарката след като дойде лабораторното дали да взимам този много силен антибиотик или някоя по слаб - това Пеницилина не е шега

06.10.11
00:06

Ами,то информацията за това лекарство е,че е от групата на цефалоспорините. Не пише да е пеницилин.

06.10.11
00:19

казано от Миро на 06.10.11, 00:06:

Ами,то информацията за това лекарство е,че е от групата на цефалоспорините. Не пише да е пеницилин.

Да, чел съм между редовете :) но като цяло не може да от гейнера цялата история, поне така се надявам ?:)

Иска ми се като се оправя да продължа да го пия, едва ли да го мешат с нещо все пак е реномирана марка и е под контрол
Но факт е че преди като тренирах мускулите ми набъбнаха както сега чак след месец - месец и половина  а сега за 2 седмици

06.10.11
17:28

Не е от гейнера 100%, като оздравееш си го продължавак без да се тормозиш дали е от него !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1