Настинка или претрениране

От 2 дни имам следните симптоми: болка в мускулите,отпадналост(умора),загуба на всякакъв апетит,постоянно ми се спи,вие ми се свят и ми е някакво супер странно като цяло.Мисля 1 седмица да си дам пълна почивка.Добре ли ще ми се отрази ?

06.10.11
12:00

Доста добре, да. Почини си. И аз претренирах скоро. :) Яко е психиката ти да е по-здрава от тялото. Принципно е обратното. Сега търся начини как да ги изравня, но ми се струва все още невъзможно.

Мнението беше редактирано от NRG на 06.10.11 12:06.

Винаги съм се опитвал,но е почти невъзможно.Всичко е на психическа основа.

06.10.11
12:41

Това ли са симтомите при претрениране ? - значи и аз съм претренирал, защото последните 3 дни и аз се чувствам така, и се чудех дали съм се разболял, но явно е от това, ще си направя 5-6 дни почивка.

Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 06.10.11 12:42.

06.10.11
12:46

и аз бях така 2-3 дни + хрема. но при мен си е някаква болест. сега имало вируси някакви.

06.10.11
13:44

Претренирането не става от 1-2 тренировки. То се дължи на седмици яки тренировки с тежести БЕЗ добра храна и сън! От 2 тренировки не се претренира... Така че може и да е настинка

Мнението беше редактирано от Юли на 06.10.11 15:48.

Тогава при мен 50% е претрениране 50% настинка.

06.10.11
15:37

В момента има някакъв вирус, който удря и в корема. При мен се опита, но отмина за ден. Може и претрениране да е. ;)
Повече вода, здрава храна и почивка. Може и Витмамин C да вкараш. Сега сезоните се сменят и не е изключено понякога организма да реагира странно, това също трябва да се има в предвид. ;)

06.10.11
18:29

Мисля че е настинка щом има загуба на апетит , виене на свят и постоянно желание за сън за това по-добре си дай една седмица почивка да не стане по лошо :)

Поздрави !!!

MF

06.10.11
21:29

Аз залагам на претрениране. :D Така де, случвало ми се е, когато тренирам усилено, а не спя достатъчно. Точно така - постоянна отпадналост, желание за сън, липса на апетит. Почини си малко, иначе няма смисъл - ните храненето ще е хранене, нито тренирането трениране.
Успех! :)

И настинка да е, и грип да е, и претрениране да е, като не можеш да се движиш и да тренираш е все тая. Почивката ще ти се отрази перфектно.

Иначе залагам на претрениране...или преумора, както искате го разбирайте. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 07.10.11 20:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1