Тренировъчен лагер-състезание "hut2"

Прескочи до:

13.09.11
09:22

Няколко месеца след приключилия Bootcamp “Дяволският триъгълник” е време за нов тренировъчен лагер-състезание. Ето накратко за какво става дума, като за повече информация можете да питате тук и на лична, както и да следите и фейсбук събитието, създадено за целта.
Ще се разделим на категории, за да се състезават равни с равни по възможности. Освен това състезанията ще са 2: в събота сутринта - сила, експлозивност и къси меткони, а неделя сутринта - издържливост в комбинация с ловкост, координация, баланс...Т.е. ще покрием и 10-те качества, които тренираме с кросфита. Отново тренировките ще са сред природата с неконвенционални уреди - катерене по дървета, дънери, камъни, въжета...
Както и при предния бууткемп - 2 нощувки с по 2 закуски, 2 обяда и 2 вечери с хубава чиста храна, като добавяме към менюто и от усладилите ви се палачинки, а освен това оставаме съботния следобяд свободен.
Очакваме участници от Плевен, Козлодуй, Монтана, Пловдив, Бургас...
А ето няколко снимки и клип от “Дяволският триъгълник”:

Страхотно сте си прекарали предния път.
Бургаската група вече започна организация относно присъствието ни на второто издание :).
Дано да уцелим хубаво време :).

казано от Иван Шишманов на 15.09.11, 07:41:

Ъ май за сега не се очертава:

http://sinoptik.bg/dobrinishte-bulgaria-307000009/10-days

казано от Иван Шишманов на 06.10.11, 14:24:

казано от Иван Шишманов на 15.09.11, 07:41:

Ъ май за сега не се очертава:

http://sinoptik.bg/dobrinishte-bulgaria-307000009/10-days

Хубавите състезания стават при лошо време. И хубавите снимки и клипчета.
Пък и е много по-яко да се топнеш в калта като знаеш, че след това те чака топъл душ и още по-топла напитка в приятна компания...
Да не говорим, че се организират и борби в кал по разни клубове :D

06.10.11
14:36

Бански и плавници ще носим!

06.10.11
14:49

Напитки, напитки...:))))

Каквото е такова.
Обаче, ако има борба в кал аз само ще снимам :)))

IS

06.10.11
19:35

Няма да съжалява те!!! Сигурен съм,че ще си прекарате страхотно:)))

10.10.11
09:48

Моля, който ще пътува от София в петък, да запази едно местенце за мен:)

10.10.11
10:05

btw, говорейки за бански и плавници, не е ли добра идея наистина да си вземем бански? В Добринище има доволно минерални басейни.. Аз с удоволствие бих се възползвала от един топъл басейн след борбата в калта и дъжда ;-)

10.10.11
10:08

Ми аз май ще се наложи да пътувам сам, така че може да заповядаш.

10.10.11
10:11

Не си сам вече:)

казано от slavko на 06.10.11, 14:49:

Напитки, напитки...:))))

Само одобрените от WADA, моля... (giggle)

казано от Marty Sun на 10.10.11, 10:05:

btw, говорейки за бански и плавници, не е ли добра идея наистина да си вземем бански? В Добринище има доволно минерални басейни.. Аз с удоволствие бих се възползвала от един топъл басейн след борбата в калта и дъжда ;-)

Затова и следобядът в събота е свободен и няма да има състезания ;)

Евала, малко по малко се оформя събитието.

13.10.11
15:18

Ех, Бойко и Славко. Имате ли място за още един човек в колата, че един приятел пътува в същата посока и нещо се оказа без транспорт в последния момент?

13.10.11
17:49

Събота в 9 сутринта го дават 5 градуса- хел йеа!

При мен го дават и по малко
http://sinoptik.bg/dobrinishte-bulgaria-307000009/5-days/3

е какво събличаме се и действаме :)

13.10.11
18:37

После ще искам един мармот да ме масажира край топлия басейн за компенсация!

На курса за кросфит треньори единият от преподаващите ни даде следния пример:
тренирам си в Маями на 25 градуса в залата. Отивам във Финландия на гости (кимна към този от Финландия) и правим тренировка на вън. И аз от Фран за под 4 минути отивам на Фран за 6 минути, защото въобще не съм свикнал да работя при други условия. А в самата дефиниция на кросфит се казва, че ние можем да работим при различни модалности, т.е. не само да можем да тичаме и да вдигаме тежко, но и да можем да го правим както на морския бряг, така и на Мачу Пикчу...

казано от Oranje на 13.10.11, 19:06:

но и да можем да го правим както на морския бряг, така и на Мачу Пикчу...

Предлагам следващия буткемп да е на морския бряг :), на родния де :).
Абе някакъв живачен термометър не може да ни изплаши. Повечко загрявка и действаме.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 13.10.11 19:15.

Който е на термогеници, няма за какво да се притеснява :D

Е може да загряваме с 2х50 млл :) или чай с коняк :).

казано от Иван Шишманов на 13.10.11, 20:38:

Е може да загряваме с 2х50 млл :) или чай с коняк :).

Това след първото състезание като се почне от обяда...та да сте изтрезнели за в неделя.
Но пък в неделя няма да има бягане, така че може и пияни, даже ще ви помага за част от препятствията (devil)

13.10.11
21:05

Така та обичам Юли:)
И ако някой има колан за кръста, моля да го вземе...благодаря!

Мнението беше редактирано от slavko на 13.10.11 22:41.

Благодаря ти Юли, всичко е страхотно.

Въпреки капризите на времето и опитите на настинките да повалят състезателите, бууткемпът завърши!

16.10.11
19:22

втората снимка е уникална

17.10.11
07:35

Всичко беше прекрасно, но състезанието на хижата, което се проведе под падащия сняг ще остане незабравимо.

Искам пакккккккккккк :).

17.10.11
09:40

Страхотно преживяване :D Благодаря ви на всички!

Невероятно преживяване. Тихо спокойно,  чист въздух,  страхотна компания, страхотна храна и чудесно спортуване под ръководството на един от най-дорбрите треньори Юли. Със сигурност лично аз имах нужда от едно такова рестартиране.

А за любопитните може да видите репортажите от първите две надпревари:

http://www.yulisgym.com/blog/wordpress/?p=3765

http://www.yulisgym.com/blog/wordpress/?p=3789

Ето и репортажа от последното за първия ден трето кросфит състезание:

http://www.yulisgym.com/blog/wordpress/?p=3804

Моя коментар: Виното на Юли беше страхотно, а състезанията изключително оспорвани и доста комплексни.
Направи ми впечатление нещо коет с другите участници коментирахме, доколкото ми е известно от всички 20 и няколко участника нямаше нито един пушач което наистина ме зарадва.

Може да видите репортажа и коментара на Юли от четвъртата надпревара:

http://www.yulisgym.com/blog/wordpress/?p=3828

И накрая имам удоволствието да ви представя репортажа от финалното състезание, чрез което официалната част от бутткемпа приключи. Разбира се, за някой от участниците се наложи да има още едно състезание за да бъде излъчен победител сред категориите.
Повече на : http://www.yulisgym.com/blog/wordpress/?p=3855

Моя коментар: Кристиян е страхотен съперник, благодарение на който както Юли е написал успях да победя себе си, което е най-важната победа в живота на човек.
Благодаря на всички участници за това, че дадоха всичко от себе си, за това, че заедно успяхме да създадем една невероятно топла и приятелкска атмосфера.

Радвам се, че съм ти помогнал макар и не особено съзнателно :)

Е човек често,  съвсем не съзнателно прави добрини, а за съжаление понякога и злини :). Здрав си признавам, а си къде къде по млад от мен.

Споко, дни преди следващия бууткемп ще му дам да прави бърпи милята, така че при равен резултат да не може да те бие пак :D

А не не другия път ще се предизвикваме на тръстери :)

П.П. Тъй, че спокойно може да му пуснеш пет мили тръстери :).

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 20.10.11 22:34.

казано от Oranje на 20.10.11, 22:18:

Споко, дни преди следващия бууткемп ще му дам да прави бърпи милята, така че при равен резултат да не може да те бие пак :D

А после защо само гледах днес :D

Забравих да благодаря на Скота за одеялото :).

21.10.11
15:34

казано от Oranje на 20.10.11, 22:18:

А може ли от по-рано да се обявят датите за следващият бууткемп, когато се уточнят разбира се. Аз бих се вкючила ( ако приемате нови хора), но пътуването е доста дълго за мен и изисква малко предварителна организация ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1