14.06.05
09:28
Пробвал ли ги е някой ? Дайте мнения дали си заслужават !
14.06.05
16:17
сичко на JK да не кажа че е боклук ама ... там некаде :lol: по добре глутамин на каквато и друга марка да е но не и biogame де тея 2 марки са най голямите бози :evil:
[quote author=“aide_na_kafe”]сичко на JK да не кажа че е боклук ама ... там некаде :lol: по добре глутамин на каквато и друга марка да е но не и biogame де тея 2 марки са най голямите бози :evil:
Би ли споделил кои от продуктите на тези 2 марки си ползвал и за какъв период? За да знам как си вадиш мнението?
15.06.05
11:10
[quote author=“aide_na_kafe”]сичко на JС да не кажа че е боклук ама ... там некаде :lol: по добре глутамин на каквато и друга марка да е но не и biogame де тея 2 марки са най голямите бози :evil:
Аз примерно ползвах глутамин на биогейм и съм адски доволен ! Обаче излиза скъпо,пък и е разфасован у нас ! Затова попитах за мнения за предложениятя на “JC”. А мненията на айде на кафе не взимам по внимание - човека в общия случай говори наизуст без никаква практика ! Иначе аз се занимавам с фитнес от 93 година с прекъсвания . Пробвал съм протеини и гейнъри на МЛО,Универсал,Уидър,Оптимум,Генезис и много други.Пил съм и на биогейм от първия протеин дето беше чисто нишесте с нулева усвояемост . Търся мнение на човек опитал въпросните два продукта на “JС”.