06.10.11
18:15
И така... след така културно изписаното заглавие, да споделя моя проблем:) Купих си нов протеин, на Гаспари MyoFusion, не мога да спра да пърдя, честно :D Работя в офис и е мега неприятно, през 5 минути да ходя до тоалетна и да пускам водата дори нарочно да не се чуе случайно през затворената врата:) Звучи смешно, но не е, предвид, че се чувствам и доста подут. Досега съм пил на Пико от евтиния бълвоч, на PhD и на Synthrax, не съм имал такъв проблем.
При вас как е?
:D и какво да направим сега, да ти сложим една тапа отзад ? - така...край с бъзиците !
Дали е с изтекъл срок на годност ? провери, защото един мой приятел имаше подобен на твоя проблем и беше заради това.
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 06.10.11 18:19.
06.10.11
18:20
Съвсем скоро приключих 5-либрова опаковка MyoFusion - категорично не съм имал такъв проблем. Сигурно ли е, че не влияе друг фактор в случая? Имаш ли подобни проблеми при консумация на млечни продукти?
06.10.11
18:43
Изпил съм сигурно 20-30 либри Myofusion, никога не съм имал подобен проблем. Само на новия протеин ли го отдаваш, да си променил нещо в храненето напоследък? Постоянен ли е проблемът или само след приемане на протеин (или хранене)?
П.П. Аз съм пил само стария Myofusion, твоят не знам дали е такъв, но дори и да не е, не вярвам масово да има подобен проблем от новия.
На мен също ми влияе зле, не точно по този начин, но също се издувам като балон и задържам ужасно много вода, коремът ми е все едно съм погълнала футболна топка и ме боли. Затова и го спрях - нямам такъв проблем с Gold Standard и Whey Shake.
06.10.11
18:47
Може би не го усвояваш правилно поради липса на определени ензими.
06.10.11
18:51
И аз като Кольо нямам проблеми, но и с млечни по принцип нямам проблеми .... виж с Xtend имам спомени :) Ма то няма лошо - малко тяга да даде :D
Като временно решение можеш да опиташ с капсули Еспумизан по 1-2 три пъти дневно или само когато имаш оплаквания. Но все пак е добре да откриеш откъде идва проблема.
06.10.11
21:10
Възможно е ефекта да е от фибрите или на мен така ми действат (whew)
Липсата на ензими, също е фактор в случая.
Значи нещо, което ти предизвиква много газове или разтройство, това значи, че не го усвояваш правилно ! Може пък и да го взимаш в прекалено голяма доза, пробвай да намалиш дозата. Ако и това не помогне го сменяй и ми го продай останалия хахахахахахах.
Значи по принцип нямам проблем с млечните продукти, не съм си променял хранителния режим и ефекта се получава след като изпия сутрешния шейк. С другите марки, които съм пробвал не ми се е случвало, а дозите ми са напълно нормални - по 2 шейка на ден, понякога в тренировъчните дни по 3, което мисля, че не е много. За ензимите не съм сигурен, но нали уж в MyoFusion-a има допълнително добавени ензими за по-добро храносмилане?? GaspariZyme™ Proteolytic Enzyme Complex
07.10.11
00:01
Хидетада Ямагиши беше казал , че стомаха му бил капризен , Myofusion-a не му понасял много и за това пиел повече Интрапро (обаче ставаше въпрос за чистене ако не се лъжа..) За съжаление не мога да намеря клипа.. утре може да потърся повече :)