Интервю с Мак Сим

Темата е заключена.

06.10.11
16:35

Следващата “мишена” на нашата редакция е Мак Сим. Знаем, че отдавна искате да го питате един куп неща, така че тук и сега е мястото за всички ваши въпроси.

[edit] Очаквайте интервюто в най-скоро време онлайн! :-)

Темата беше редактирана от Ани Костова на 26.10.11 18:40.

06.10.11
22:04

Аз искам да питам следното:
1. Мак Сим, всичко това, което правиш с тялото си, води ли до истинско здраве или е компромис със здравето ?
2. Ако една жена тренира със собствено тегло какви биха били ползите в посока здраве ако започне да тренира с големи тежести?
Мерси!
Ани,
успех с интервюто!

06.10.11
22:16

Какви спортове си тренирал?

С нетърпение ще чакам интервюто, иска ми се да науча повече неща за Мак Сим. Подреждайки пъзела от различните мнения във форума, мисля че е човек, който може да ни покаже много:)

Искам да те питам:

След толкова травми и тежки периоди, кои са най-силните ти качества, които са те изправяли отново? С цената на какво?

07.10.11
17:23

Какви бойни изкуства си тренирал и до каква степен ги владееш? Кога за пръв път започна да тренираш БИ, и кога за пръв път се захвана със железата? Според теб има ли БИ, които са по ефикасни от други за развитието на физиката на човек, и има ли по-ефикасни БИ спрямо други, да речем конкретно при спаринг между двама представители на различни БИ.  Винаги ли си бил така ‘небрежен’ към хранителния си режим, или си спазвал и стриктен такъв?

О, интересна мишена ! :)

Очевидно е, че многоставните упражнения доминират в тренировките ти(а и тези, които правиш с хора трениращи БИ). Какво мислиш за изолиращите - имат ли те място в програмата на човек, занимаващ се с БИ? Също така, имат ли място коригиращи упражнения - за пример - определени разтягания, изометрии, упражнения за увеличаване на мобилността на определно място в тялото ? Ако да - кои са тези, които най-често използваш и наблюдаваш, че са най-нужни на трениращите?

09.10.11
10:06

1. Имаш ли мускулна група която генетично не ти е заложена да върви?
2. Имат ли място забранените медикаменти в живота на човек, който не се занимава професионално със спорт?
3. Изброй ми трите ти най-големи порока.
4. Какви принципи на хранене спазваш когато сваляш и респективно когато качваш килограми?

10.10.11
10:04

1.Кои са елитните спортисти и треньори, с които си тренирал и взаимствал идеи за да изграждаш тренировъна методика на различни спортисти.
2.Какво мислиш за явлението ММА, добиващо страхотно развитие и повличащо толкова различни бойци.
3.Същия въпрос за Кросфит.
4.Подиума на победителите-възможно ли е без непозволени медикаменти, визирайки скоростно силови спортове, както и някой контактни бойни изкуства.

10.10.11
10:36

1.Защо отричаш билдърските програми ? В друг форум съм чела твои постове, че класическите бодибилдинг схеми не са удачни за покачване на ММ за човек тренирща БИ. Защо смяташ така, при положение, че най-добрия начин да качиш чиста мускулна маса е точно бодибилдинг сплит ?
2.Смяташ ли, че си добър като треньор - имаш крайни виждания за тренировъчния процес, дори се сещам, че пак в друг форум беше написла нещо от рода на “аз съм по-добър от братята Уайдър” но никъде не си формулирал своите принципи, докате техните са известни на цял свят и то от доста години, а и най-важното работят, а твоите...?

Какво не би жертвал в името на спорта?

1. Какво мислиш за съчетаването на силови тренировки с тренировки по съответен боен спорт?
2. По колко пъти тренираш в седмица силово и по колко пъти ММА ?
3. Къде си получил най много травми в залата за тежести или по време на спаринг ?

10.10.11
19:38

От колко време пушиш,мислиш ли че са съвместими до някаква степен цигарите и щангите по специално,мислиш ли да ги отказваш?

12.10.11
13:27

Зачетох се в някои неща пуснати тук и ме заинтригува това :
1.Как решаваш кое да включиш в комплексите и тренировките които измисляш?
2.Смяташ ли че са по силите на трениращ без амбиции за профи да ги изпълни?

Как според теб трябва да се променят тренировките с нарастване на относителната сила на атлета (ако целта е относителна сила)? По-често или по рядко трябва да се правят максимални опити?

Сигурен съм, че Мак Сим ще отговори на много въпроси на спортна тематика, затова аз ще питам и за други неща:
1. Каква е жизнената ти философия и кои ценности са водещи за теб?
2. За какво мечтаеш?
3. Какви са най-честите грешки, които допускат начинаещите спортисти и как да се предпазят от тях?
4. Какво е мястото на треньора в изграждането на един спортист?
5. Вярваш ли на твърдението, че в бойните спортове водещо е духовното и работиш ли в тази посока?

Мнението беше редактирано от Владимир Караиванов на 19.10.11 10:09.

22.10.11
15:36

Здрасти Мак Сим! Тъй като съм ти голям фен ,а и ти ме насочи към интервюто няма как да не ти задам няколко въпроса :) 1.По какво се различават “билдърските” мускули от “бойните”? 2.Любим филм на спортна тематика? 3.Какво хоби имаш? 4.Какво мислиш за суровоядството? 5.Любим спортист? 6. Любим спорт? 7.Ползваш ли хранителни добавки или стероиди?  8.Какво ти е мнените за стрийт фитнеса? 9.Участвал ли си на държавни,европейски,световни или олимпийски първенства по някакъв спорт? Какев е той и как се класира? 10. Ти си ми споменавал ,че си тренирал борба. Пускал ли си се на селските борби и грабвал ли си коча :) ? 11. Какво би посъветвал младите фитнес ентусиасти които бързо посягат към “тъмната” страна (стероидите) при минимален стаж в залата? Това е от мен надявам се екипа на сайта да зададе всичките ми въпроси ,защото отговорите ще са интересни и не само за мен. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1