Въпрос за ефект от преяждането с пилешко месо

08.10.11
10:36

Здравейте! Днеска прчетох една статия от вестник, която в началото ми се стори абсурдна и смешна, но като видях, че и в интернет се потвърждава ми стана много неприятно. Не знам дали е вярно, но аз ям супер много пилешко месо и просто цялото изядено месо ми преседна като прочетох, че преяждането с пилешко месо те прави гей - aз поне все още не съм усетил такива наклонности :D Това се криелo в хормоните, с които ги инжектират и цитирам: “Всички пилета, родни и внос, предлагани в хранителните вериги, са бройлери.” Вярно ли е това и ако е сменям ако не тотално, то поне намалявам драстично това месо и сменям на свинско и риба .. :D

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 08.10.11 10:38.

08.10.11
10:49

:D Такова нещо не съм чувал през живота си, че ако ядеш пилешко месо ще станеш гей...

08.10.11
10:56

Причината се крие в хормоните, давани на пилетата под формата на фуражни смески, пише столичен вестник. Така наречените хормони на растежа, или женски хормони се блъскат масово в пилешкото месо.

И аз го мисля за жълта преса това, но знае ли човек .. може и да има известна доза истина :D

Еми най-добрият ни културист Митко Димитров на година яде по 1 тон пилешко,а на ден по 2-3 кг в зависимост от периода на подготовка за състезание.Като го гледаш според теб станал ли е гей ?

08.10.11
11:40

Ехаааа,значи има доста гейове в тоя форум :С

В този сайт трябва да се направи специална колонка с бисери и този 100% ще е в първите 3 , ако не и на 1-во място :)))

08.10.11
12:07

От пилешкото ставаш гей, от телешкото травестит, само от свинското не е ясно какво ще се случи, просто изследванията не са стигнали до там (giggle)

Моля ви не пускайте такава информация, защото много хора ще спрат да хранят децата си с пилешко - превенция един вид.

08.10.11
12:23

Моля ви не пускайте такава информация, защото много хора ще спрат да хранят децата си с пилешко - превенция един вид.

Зози, кажи го на “учените” и пресата, които публикуват тези небивалици, защото аз бях почти на път да им повярвам.

Мнението беше редактирано от Insane M на 08.10.11 12:24.

08.10.11
12:58

То си остава и някой да им повярва, за това нещо има само 2 думи - ПЪЛНИ ГЛУПУСТИ !!! - от пилешкото месо ще станеш гей...хаха много оригинално (giggle)

Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 08.10.11 12:59.

08.10.11
14:34

Дали ще станеш гей си зависи от теб и от генетичното предразположение,не е от храната.По принцип пилетата имат най-много химия,но то кое вече няма...на кравите се дават хормони , за да се увеличи млекодобива ,няма месо без хормони...Дядо ми е животновъд в България и казва , че най-чистото месо е конското, не случайно германците го консумират в големи количества.Добре е човек да взема инфо от мрежата , но по-добре е да го осмисля....

08.10.11
14:48

Прави те гей, само ако имаш много скъпа кола, къща на морето и яхта.
Иначе те прави обикновен... :D
Притеснителна новина, но предвид това че бирата превръщала мъжете в жени(  Линк), то с повечко пилешко и биричка, всичко ще си дойде на мястото.

Наистина, не задълбавай толкова в глупостите, които се пишат из нет-а.

Придържай се към разнообразното хранене и не преяждай с нищо.

Мнението беше редактирано от 6th на 08.10.11 14:50.

MF

08.10.11
15:03

Мисля, че статията, която си прочел, е написана от мъж, чиято жена - вегетарианка го държи на трици и треви.

08.10.11
15:38

Първо голяма част от статии във вестниците идват от интернет.
Второ,ако това беше вярно,съблекалнята във фитнеса щеше да е най-опасното място на света,особено докато си се навел да си сменяш обувките.

08.10.11
15:59

казано от Biad__ на 08.10.11, 15:38:

Първо голяма част от статии във вестниците идват от интернет.
Второ,ако това беше вярно,съблекалнята във фитнеса щеше да е най-опасното място на света,особено докато си се навел да си сменяш обувките.

:D :D :D Напълно съм съгласен !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1