Изоставащи рамена и ръце

08.10.11
14:53

Здр. искам да помоля за съвет, как да тренирам за да ми напреднат малко повече рамената и ръцете , защото видимо изостават от другите мускулни групи . Мерките са ми 185см и 83 кг . Имам на разположение 4-5 ден в седмицата да тренирам. Моля ви , ако не за програма поне за някакви по конкретни съвети .

08.10.11
15:26

ако ходиш от 1 месец на фитнес няма как да разбереш какво ти изостава...  аз прецених че гърдите не ми вървят добре и започнах да ги тренирам два пъти в седмицата като втората тренировка е от 2 упражнения най - много... ще видим как ще тръгнат след някой ден :)

П.С.ето ти и една тема http://www.bb-team.org/articles/3789_spetsializatsii-za-izostavashti-muskulni-grupi

Мнението беше редактирано от Toni Ivanov на 08.10.11 15:26.

добре , да го кажа по друг начин, мускулите освен на ръцете и на раменете напреднаха по бързо и е смешно направо колко слаби ръце имам а гарба ми е доста добре и гърдите също ....

08.10.11
15:51

смени упражненията и прави с максимални кила :)

Мнението беше редактирано от Toni Ivanov на 08.10.11 15:51.

08.10.11
17:09

Може би просто не ти вървят. Ако не, пробвай да сменяш упражнениятана всяка тренировка, или смени самата програма. Може да ги претренираш, или пък да не ги натоварваш достатъчно... вариантите са много. Успех!

Мнението беше редактирано от Юли на 08.10.11 17:10.

а някаква ориентировъчна програма да ми кажете ?

а да направя един цикъл само рамо и ръце докато се поизравнят с другите мускули , как ви се струва ? И след това да си започна сплит ?

08.10.11
17:49

При мен раменната доста изоставаха , започнах да ги тренирам през 4 дена след гърдите и заедно с трицепс тежки серии даже и чийтинг вкарах , бяха ми голям проблем , но в момента вървят доволно ;)

08.10.11
18:28

Не ми се струва добре да тренираш само тях. Може да пробваш в тренировката за гърди и гръб да правиш по 2-3 серий бицепс и трицепс. Да кажем, на скрипеца с въже за трицепс 3 серий и сгъване с лост за бицепс пак 3 серий, колкото да ги понапомпаш малко. Защото те си се напрягат, като правиш гърдите и гърба :)

08.10.11
19:03

Безсмислено е да тренираш само раменете и ръцете , малките мускулни групи растът покрай големите , ако ги тренираш само тях и изолираш останалите след време резултатите ще са още по-лоши.
В една статия с някакъв културист четох че ако ти изостават ръцете е добре да ги тренираш с краката т.е. правиш крака и след това бицепс и трицепс (става дума в един ден)  не съм го пробвал но смятам , че има известна логика тъй като след тренировката за крака се отделя голямо количество тестостерон който е мъжкият анаболен хормон. Ама варианти много така че имаш избор - Успех !!!  :)

Поздрави !!!

Благодаря на всички които отделиха от времето си за да ми помогнат . Успех на всички !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1