Tренировки на открито София: 8 октомври 2011

07.10.11
13:17

В събота ще потренираме следобяда от 15:00 с щанги, дори ще се запознаем с новия помощник - Учтивият Лос(т):
- тръстери в блока за заучаване на нови движения
- 5-5-5-5-5 в силовия блок с упражение според конкретните нужди на всеки от трениращите измежду преден клек, пуш преса и... тръстер :)
- айкент групата ще се надпреварва с бърпи+скок напред за дължина при фиксирано време, а найкитата - Фраян.

07.10.11
22:50

Младост 1 нали ?

07.10.11
23:19

Да. Училището се намира до последната спирка на метрото

Днес тренировката беше от момичета (Фраян=Фран + Даян), но на нея присъстваха герои! Въпреки дъжда и намокрените дрехи, които тежаха тон към края на комплекса, героите не се предадоха и се бориха докрай.
Браво на: Надя, Марти, Кристиан, Никола, Gips и Калин х2!!!

Тренировката на дъжд беше страхотна :D

08.10.11
20:01

Брутално! Най-точната дума за случая. Много добре тренировка се получи. Много добре се тренира на дъжд. Разтоварващо. Промениха  му се плановете на @Oranje относно тренировката, но останалите участници се представиха повече от добре. Искрени адмирации и от мен.

Какво стана сега? От топене на паласки минахме на подготовка на тюлени. :)

казано от Димитър Михайлов на 08.10.11, 20:03:

Какво стана сега? От топене на паласки минахме на подготовка на тюлени. :)

Чуждестранният легион ни чака :D

08.10.11
21:25

Май само от мен не става успешен тюлен. Беше ми студено и не съм доволна от представянето си. Може просто да ми е бил лош ден :-) Иначе тръстерите с лост са готино упражнение. Само да му хвана тънкостите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1