14.06.05
15:40
Дълго се чудих къде да постна тази тема и все още си мисля че не и е тук мястото но просто незнам ако не е за тук тази тема преместете я.Та на въпроса.Значи на 14 години съм висок съм 170см. тежа (вече) около 68-69кг. когато започнах да тренирам бях около 60-62 тренирам от месец месец и половина.Това беше и целта ми да кача маса.Качил съм 6-7кг. за 1 месец и мисля че това е много но все пак искам да Ви попитам дали това е нормално.Ям всеки ден пържени картофи :) и салата последната седмица обаче започнах да си правя повече картофи и да ям по 4 филии а преди ядях около 3 започнах да ям не по 3 а по 4 пъти на ден :) искам да Ви попитам дали това е странно защото на мен ми се струва така и дали е от картофите.
14.06.05
17:17
пич ... от тея 6 кила най много са 1.5 кила чисти :P другото е мазно така че какво да ти кажа по добре само чисто но тва много трудно се постига
Май яко си се омазнил, а пич? :D
Не може ли сам да прецениш. Като се погледнеш в огледалото имаш ли мазнини?
Защото си качил наистина доста кила за толкова време.
14.06.05
17:37
Появиха ли ти се стрии?
С пържени картофи се качва. Ама най - вече по шкембето ;).
Освен пържени картофи и хляб какво друго ядеш? Защото на пържени картофи и салата не може да се живее. Така не се правят мускули. Трябва да ядеш много месо, яйца, мляко, млечни продукти.
Според мен си качил мазнини, защото 6 - 7 кг мускулна маса не може да се качи за 1 месец.
14.06.05
19:57
Ми така като се гледам хич не се виждам по дебел от преди :) и аз си мисля че са мазнини ами ям и пържоли обаче само 2-3 пъти в седмицата хапвам си и яйца почти всеки ден по 3-4 обаче от малките.Пия по 1 яйце 30-40 мин преди тренировка и хапвам домати и краставици след тренировка.Така съм от последните 3-4 дни :) откакто се претеглих :) почвам да бягам всеки ден без хляб спиръм сладкото :) т’фа е според вас дали ще се оправя.(а и край на картофите :) )
[quote author=“mircpolice”]Ми така като се гледам хич не се виждам по дебел от преди :) и аз си мисля че са мазнини ами ям и пържоли обаче само 2-3 пъти в седмицата хапвам си и яйца почти всеки ден по 3-4 обаче от малките.Пия по 1 яйце 30-40 мин преди тренировка и хапвам домати и краставици след тренировка.Така съм от последните 3-4 дни :) откакто се претеглих :) почвам да бягам всеки ден без хляб спиръм сладкото :) т’фа е според вас дали ще се оправя.(а и край на картофите :) )
Ае пич, сори ама като те “чета” какво пишеш, хич те няма в диетата.
Сядай чети сайта преди да си сгафил тотално работата. :lol:
p.s. Тия домати и краставици след трен... направо... :lol: :lol:
micropolice Ruulz ;) тия краставици и домати след трен.. след трен приемай протеин + бързи въглехидрати—> яйца/извара/мляко/месо + нещо сладко
Пич, колкото и да си объркан, на мен ми харесват резултатите ти. Давай смело, продължавай да четеш и да се информираш. До няколко години ако не си се отказал ще си чудовище :wink:
ПОздрави
16.06.05
08:53
благодаря Ви на всички значи след трен прая си 3 яйца и думкам нещо сладко за закуска вече съм на мюсли за вечеря малко месце обаче за обяд какво ще ми препоръчате да ям?
16.06.05
09:11
хммм айде няма да се смея подигравателно понеже и аз понякога правя някоя издънка ма твоито вече ...... след трен да ти светна требе да поемаш протеин които да се освоява веднага по възможност !а яйцата са далече от бързо освоимия протеин !бавно освоимия протеин е за преди лягане !а сутрин трябва да хапваш не само сладки неща ... метаи ориз картофки некво месце... :twisted: а сладкото го остави за след тренировка заедно със бързо освоимия протеин :D
16.06.05
11:04
не не не си ме разбрал за яйцата да прав си.Просто за закуска ям мюсли ,а след трен сладко,а за вечеря месо което има дост протейн :) просто не ги бях отделил със запетай :)Добре кажи ми какво да ям за обяд.
яж пиле с ориз ая мусака яж кюфтета със салата яж супи абе яж квот има сготвено
16.06.05
13:01
нито едно от тея работи дето ги изброи не го обичам :) ама те разбрах значи обяда е без значения :) или поне не толкова голямо.
16.06.05
18:06
егати .... кои е тоя човек дет не обича мусака и кюфтета...и пиле с ориз
17.06.05
10:47
Ай да не ти изброявам какво не обичам щото списъка е мноооооооооооого дълъг.А кюфтета обичам :)