Хранене и движение ?

08.10.11
18:37

Извинявам се предварително ако има вече подобна тема :) Тъй като идват студените месеци и ще ограничим малко или много движението и разходките навънка и за да не се застояваме  искам да попитам след ядене кога е добре човек да излезе и да си направи една разходка и за колко време(40-50 мин добре ли е ) ? Примерно за да не ти е тежко на стомаха след вечеря кога е подходящо да излезеш? Веднага ,след 30 мин или 1 час :? И  по принцип колко време след ядене  е добре човек да се раздвижи

Темата беше редактирана от John Doe на 08.10.11 18:40.

08.10.11
18:54

Странно на мен никога зимата не ми е пречила да правя кардио на открито както и това , че през зимата се качват кг , а през лятото се свалят.Човек може да качва и сваля килограми когато си поиска стига да има правилен хранителен режим и правилна тренировка.Колкото до това кога е най добре да се разходим след хранане - 30/40 мин. след приемането на храна , хубаво е малко да се слегне :)

Поздрави !!!

08.10.11
18:57

Съгласен съм с Марлон, но наистина зимата що не качиш някое килце, а лятото да чистиш ? според мен така ще е по-добре

08.10.11
20:35

Мерси за отговорите ! Да ще гледам сега да кача ,но все пак трябва да има някакъв баланс и движение за да няма нежелани резултати :)

А защо просто не адаптираш калорийния прием според разхода през тези месеци, който по презумция е по-малък, както казваш? Разходка след всяко хранене си е доста ангажиращо откъм време.

08.10.11
22:06

Към Димитър Михайлов :Просто искам да има повече движение в ежедневието ми точно защото имам свободно време :)  Няма да правя разхока след всяко хранене. В зависимост от програмата ми за деня - така че между  2-3 пъти.

Между другото можеш ли да ми отговориш на един друг въпрос ?Пуснах тема по-рано  тук http://www.bb-team.org/forums/viewthread/56336
конкретно за упражненията за корем преди или след тичане сутрин ще има повече ефект от тях

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1