03.06.05
15:55
Еми 1-во да ви кажа че аз съм на 15 години и тежа 61 кила.Не съм дебел,но ... искам за около месец да направя релеф.
Преди няколко дена ... чух в залата да говорят че ако се смесят аминокиселините/сурватачни/ със Л-карнитин-а се получава за мн кратко време чиста мускулна маса и също така ми казаха че ако вклиуча и хранителен режим ще стане още по барзо.Също така и в залата ако правя система за релеф.Според вас ... добре ли е да правя всичко това и .. ако не какво да махна ?
ПС>И ако е добре да се вземат Амино със Карнитин ... кажете ми на ден по колко и кога ? И какъв режим да използвам ?
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Не е вярно, никак, ама никак не е вярно....
Колкото до въпроса на Em1n3m - добре е да прочетеш малко из Интернет преди да пишеш. Защо ти го казвам - защото много хора (като теб) се насочват към добавките, купуват си и дори не знаят защо ги пият. Какво искаш да правиш - да качваш маса или да правиш релеф? Ако искаш да качваш маса е едно. Ако искаш да правиш релеф- тотално друго. Гледам, че си писал в темата за релеф, така че приемам, че релеф искаш да правиш. Прочети
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=6231
например. Има много писано по темата...
Поздрави!
14.06.05
20:40
Според мен мисля че даже няма смисъл от добавките.За твоите килограми с добра тренировка ще направиш релеф без Амино-то и Карнитин-а :)