08.06.05
22:01
Здравейте. Смятам да си купя от тези гумени пояси за корем с надеждата да стопя малко коледни мазнинн :D Въпроса ми е - има ли позла от тях, как трябва да се носят (върху фланелката или на голо) и пречат ли по някакъв начин на тренировката (дискомфорт и др.)?
Предварително 10х :lol:
Темата беше редактирана от Петко К на 17.08.09 20:40.
09.06.05
02:09
някои казват 4е няма полза заштото само те деходратирали , дргу казват 4е има полза понеже при затопляне на тялото на това място се отделя повече адреналин или нешто такова беше.
Понеже не ме интересуват тези нешта не сам подробно запознат. Може оба4е да про4етеш една статиика , която я има на саита и мисля 4е се казваше “точкова редукция на мазнините” или несхто такова. Там пише доста несхта п темата.
po-zdravi
marin_g_m,ти ма уби,нема майтап,отделя се адреналин,успя да ме разсъниш,признавам :wink:
mike_77, брато... щом още те мъчат “коледните мазнинки”... лошо, много лошо...
Най-добре се захвани яко с кардио и трен. с доп. тежести, отколкото да разчиташ на някакви такива допълнителни екстри. Те дори и да помагат, ефекта е само леко козметичен, няма да ти помогнат реално...
09.06.05
11:12
Прав си TPD, малко позанемарих кардиото и резултата е видм :D но сега съм се хванал сериозно в тая насока и просто чух че тоя пояс наред със здраво движение давал ощте по бързи и добри резултати ама не знаех до колко е вярно или преувеличват някои та затуй питам.
мерси :lol:
[quote author=“mike_77”]Прав си TPD, малко позанемарих кардиото и резултата е видм :D но сега съм се хванал сериозно в тая насока и просто чух че тоя пояс наред със здраво движение давал ощте по бързи и добри резултати ама не знаех до колко е вярно или преувеличват някои та затуй питам.
мерси :lol:
Ти коремните пояси, от ония реклами “САУНА” ли имаш в предвид или ония дето ти пускат електричество? Защото ако е този за сауната, по добре ходи от време на време на сауна, много по ефективно ще е , околкото да си дадеш парите за тая глупост.
А онези с за корем дето ти контрактират пресата, аз ги мисля, за тотална простотия./лично мнение/
Но без добри трен. и диета, всичко останало е гола вода.
УСпех ти желая.
09.06.05
13:54
freakster ето за това говорех
http://www.bb-team.org/women/000128.php
09.06.05
14:17
Ти коремните пояси, от ония реклами “САУНА” ...
Ами не съм я гледал тази реклама (може и за същото да става въпрос).
Този пояс за които говоря е съвсем обикновен - направен е от неопрен (или няква подобна гума) и се увива около корема и кръста със слепки в края. Продават ги в метро и някои ББ магазини. Идеята му била където го увиеш там сгрява най-много и съответно топи (като иска и много движение разбира се).
14.06.05
22:36
При тези термо-колани мисля, че освен от джоба, от никъде другаде няма да свалиш, ако се надяваш само на него.Колкото до дискомфорта.. всеки колан е от различна материя :)
Според мен има ефект! Аз лично съм го изпробвал и след нормална тренировка целия корем ти е потен много повече от колко без него. По този начин ти все пак изгаряш мазнини и топиш шкембето. Аз нямам, но искам да си купя! А и не е чак толкова скъп.
18.06.05
02:41
И ще се постигне релефен корем и мазен гръб примерно ли :) ?
18.06.05
03:13
[quote author=“Pesho89”]Според мен има ефект! Аз лично съм го изпробвал и след нормална тренировка целия корем ти е потен много повече от колко без него. По този начин ти все пак изгаряш мазнини и топиш шкембето. Аз нямам, но искам да си купя! А и не е чак толкова скъп.
Това, че си корема ти е потен не означава, че си стопил мазнини. Това е вода. Отделянето на пот е нормална функция на тялото, с която регулира температурата. А мазнините се топят като НАКАРАШ тялото да използва като източник на енергия съхранените мазнини, а не съхранените въглехидрати.
18.06.05
20:05
[quote author=”Владимир”][quote author=“Pesho89”]Според мен има ефект! Аз лично съм го изпробвал и след нормална тренировка целия корем ти е потен много повече от колко без него. По този начин ти все пак изгаряш мазнини и топиш шкембето. Аз нямам, но искам да си купя! А и не е чак толкова скъп.
Това, че си корема ти е потен не означава, че си стопил мазнини. Това е вода. Отделянето на пот е нормална функция на тялото, с която регулира температурата. А мазнините се топят като НАКАРАШ тялото да използва като източник на енергия съхранените мазнини, а не съхранените въглехидрати.
Така е наистина....ще ми дадеш ли идея как да си НАКАРМ тялото да използва мазния ми корем като източник на енергия? :lol:
18.06.05
21:53
Като за начало трябва да разгледаш в сайта информация за различните диети и въобще всичко. Следо това форума в раздела “хранителни режими за сваляане на тегло”. Правиш си хранителен режим, колкото можеш, постваш го в раздела заедно с всички твои данни, стаж и т.н.
Иначе идеята е нивото на инсулина да е постоянно ниско и приема на въглехидрати да е ограничен. За да ти ниско нивото на инсулина, трябва да ядеш храни с нисък гликемичен индекс. Най-важното -трябва да си на отрицателен калориен баланс и да вкараш някакво кардио..;)
18.06.05
22:49
[quote author=”Владимир”]Като за начало трябва да разгледаш в сайта ....
Мерси :)
Ще разгледам подорбно и ще се опитам да си спретна нещо подходящо. Проблема е че в момента тренирам за маса и ме е страх да не сваля с подобна диета това което съм успял да кача до сега.
Като цяло съм ОК имам излишни мазнини само по корема и се надявах да има начин да ги намаля без това да повлияее драстично на теглото...но явно ще трябва да прежаля някои и друг кг. :lol:
мързи ме да чета сички мнения но искам да изкажа моето, а то е има полза от коланите но за тия които ги произвеждат $_$ . Разбира се като го сложиж за 1 час или там колкото е е нормално да ти се намали обиколката нали е излязла вода от там но после като гаврътнеш 1-2 чаши вод(к)а то се втъща. Но от друга страна мисля че имаше някакав ефект (освен че се отварят порите) но кав е смисала от това като може да си сложиш 1 плик по време на кардиото ефекта е същия ако не и по добър (тук идва проблема че кардиото трябва да е в домашни условия ) и така ...
19.06.05
10:57
Аз ползвам такъв ТЕРМО колан , той не е гумен но е от запарваща материя и много добре действа,след тренировка надолу се стича пот от мен,а след тичане да не говориме!
На голо го нося!
ЕФЕКТА е положителен,поне до това което съм видял .
[quote author=“SkA7er”]Аз ползвам такъв ТЕРМО колан , той не е гумен но е от запарваща материя и много добре действа,след тренировка надолу се стича пот от мен,а след тичане да не говориме!
На голо го нося!
ми и аз тва викам ефект може и да има но за кво му е “Сална белт” от ВЦ теле шоп за 200лева като може да си зема от магазин за фитнес точно такав които те запарва (неопренов колан маи се казваше )и има същия ефект ако не и по добър !?
20.06.05
22:53
[quote author=”^MaD^”][quote author=“SkA7er”]Аз ползвам такъв ТЕРМО колан , той не е гумен но е от запарваща материя и много добре действа,след тренировка надолу се стича пот от мен,а след тичане да не говориме!
На голо го нося!
ми и аз тва викам ефект може и да има но за кво му е “Сална белт” от ВЦ теле шоп за 200лева като може да си зема от магазин за фитнес точно такав които те запарва (неопренов колан маи се казваше )и има същия ефект ако не и по добър !?
Да и моя е само за 15 лв ,а ефекта е невероятен ;)
20.06.05
23:50
Мерси на всички за мненията :lol:
Ще взема да си купя (особено след хвалбите на SkA7er) :lol: :lol: и после ще споделя за резултата.
23.06.05
11:20
колана е голяма глупост - излишен стрес за тялото и най-вече за кръвоносните съдове по кожата. Добрата диета е според мен 70% от релефенето на коремната мускулатура.
17.08.09
19:34
sorry che ne pisha na kirilica,izkam da kaja che kato pravish silova trenirovka i sled tova si slojish kolana i pravish korem sled tova napravish malko kardio naprimer kolelo 30-60min, rezultata shte e mnogo po golqm as kolaan ot kolkoto bez nego no e mnogo vreden za bubrecite ;]