втори фетбърнър за жена 46г

10.10.11
23:12

здравейте!
майка ми скоро приключва опаковка Окси.За времето за което го приема свали към 4-5-6 кг без особен хранителен режим и само с кардио тренировки.Сега търся нещо с което да продължи след кратка почивка и понеже не съм се интересувал от новоизлезлите неща бих се радвал на съвет от вас ? :)
Аз си мисля за Файър + Спайс ?

10.10.11
23:15

Що тормозиш сърцето на жената с подобни бърнъри бе? Дай и почивка поне месец и се насочете към липотропен или бърнър без стимуланти.

ПП Ако бързаш за наследство ECA ще свърши работа, а още по-добре DNP :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 10.10.11 23:18.

Може да опита Controlled Labs Reduction AM/PM. :)

Аз също не харесвам идеята за втори пореден енергетик. Не бих го одобрил дори за млад човек. Всъщност това ли е целта - да гълтаме хапчета без да гледаме какво ядем?

12.10.11
12:27

Здравейте можете ли и на мен да препоръчате някой Л-карнетин за майка ми на 40г. е и прави само кардио тренировки..Благодаря :))

13.10.11
10:21

казано от Nikolov_4f на 12.10.11, 12:27:

Здравейте можете ли и на мен да препоръчате някой Л-карнетин за майка ми на 40г. е и прави само кардио тренировки..Благодаря :))

Pure nutrition CarniX Creapure
Смея да твърдя с качеството на Нау,само че с далеч по ниска цена,една ЕУ добавка която мен ме изненадва приятно
Сутрин,преди тренировка и вечер по една доза,на гладно
Ако има проблеми със съня,може и да изтегли вечерната 40-50 мин преди вечеря
2 седмици прием,2 седмици почивка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1