Интервю с българин в SimplyShredded

Попаднах на интересно интервю с наш сънародник в един интересен сайт, който следя.

“Плажна работа” биха казали мнозина, но е наш човек, трябва да си го похвалим и подкрепим. :)

Washboard Abs: Bulgarian Fitness Model Lazar Angelov

Аз лично съм впечатлен от обиколката на талията му. Сигурно е има-няма 60см. (shake)

Аз лично не бих казал, че е “плажна работа” повечето нормални хора си нямат идея колко труд е хвърлено по това тяло.
Евала човека е постигнал нещо за което си заслужава уважението ми.

HE

10.10.11
21:07

Не е плажна работа - състезаваше се. Преди години идваше във фитнеса в, който тренирам.

Веднага да влязат чичките които ще ни заобясняват, че взима от “специалните добавки” следователно трябва да го скрием.
Определено при по леките категории би бил сред първите на състезателния подиум.

10.10.11
21:12

Няма нито една снимка на гърба или краката- не хейтвам просто отбелязвам.

10.10.11
21:14

В сайта му пише, че не употребява стероиди. Ах как искам такова ‘плажно тяло’... :D
http://www.lazarangelov.com/index.html

Мнението беше редактирано от FaceOff на 10.10.11 21:17.

10.10.11
21:16

Страхотна физика!

Поздравления, наистина бая труд стои зад това тяло :)

п.с. на това направо се сцепих от смях:
Meal 2: Whey Protein, Oriz and Chicken Fillets

Мнението беше редактирано от Георги Владимиров на 10.10.11 21:34.

Много шейкове, много чудо пие тоз човек. От 6 хранения, три са му от шейкове.

I take a Multivitamin in the morning, Whey Protein (after getting up in the morning, before and after training and before going to bed),

Това донякъде обяснява обиколката на талията.

Колко елементарно изглежда всичко както е написано. Съвсем елементарен сплит и хранене като на повечето от форума. :)

10.10.11
21:40

казано от Тихомир Велев на 10.10.11, 21:38:

Съвсем елементарен сплит и хранене като на повечето от форума. :)

Разликата иде от това, че повечето от форума не са “gifted” като него :)

10.10.11
21:44

Хах баси съвпадението, тая вечер докато преглеждах някакви клипчета из vbox-a попаднах на едно клипче и се загледах какво тяло има пича...
http://vbox7.com/play:addbd09c - някой спомена че няма снимка на краката му.

Уникално тяло наистина....

10.10.11
21:52

И краката са много добри!

10.10.11
21:52

казано от Скота на 10.10.11, 21:12:

Няма нито една снимка на гърба или краката- не хейтвам просто отбелязвам.

В клипчето има малко бедра :)

10.10.11
21:54

Видях вече- аз първо видях 2-3 клипчета, но само корема и за туй.

10.10.11
22:48

Краката и гърба му са доста зле,иначе за другото евала.

11.10.11
10:40

Краката са му много добри даже..

11.10.11
10:42

1. Той е чист, колкото столичен тролей
2. Това не е хич плажно тяло ми си е направо състезателна форма за лека категория
3. Дано им е доставял удоволствие на американките по време на престоя, че в чужбина само с Бербатов и Стоичков ще ни запомнят :D

Трябва да се има в предвид, че той е фитнес модел, а не е бодибилдър като тези, които сме свикнали да гледаме на Мистър Олимпия. :)

11.10.11
10:45

казано от Padre на 10.10.11, 22:48:

Много са зле да (giggle)

11.10.11
10:50

казано от NeDD на 11.10.11, 10:45:

Много са зле да (giggle)

Е нищо де, Padre се изложи малко с коментара :D

11.10.11
10:58

казано от FaceOff на 10.10.11, 21:14:

В сайта му пише, че не употребява стероиди. Ах как искам такова ‘плажно тяло’... :D
http://www.lazarangelov.com/index.html

Е, то остава и друго да пише...аз па не искам такова плажно тяло - искам си мяха ;)

11.10.11
11:36

казано от FaceOff на 10.10.11, 21:14:

не употребява стероиди

...в момента :D

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.10.11 11:37.

11.10.11
16:28

Е, вие сега.. така пише.. :D:D Мак Сим, доста рядко ми се приисква подобно нещо, виж, преди 10-тина години да съм правил плочки, ама сега и на мен си ми харесва ‘мяхчето’, че си го и отглеждам даже :)

Като тренирахме с един и той викаше “Типичен българин.. да имаш “шкембенце” :DD

11.10.11
22:40

Ми не го знам на стероиди ли е на какво е, не ме и интересува, ако е чист толкова по-добре.
Но ако някой си беше направил труда да му прочете тренировката, а не само да му гледа снимките, щеше да разбере, че или сайта е пълна помия, или пича яко филми вкарва.
Иска да ми каже, че за тренировка за рамо прави 27 серии общо ... малко ми се струват, аз правя по ХИЛЯДА !!!
Иначе за тялото - ами тяло мечта какво :D

12.10.11
00:39

Четох му тренировката. И не разбрах какъв е проблема, че прави 27 серии?

12.10.11
09:30

Е как бе човек ... 27 серии за рамо :?
Според мен, а да не кажа и според 99% от хората това е отвратително много и още по-отвратително ненужно.
Само се замисли колко серии общо правиш за големите групи (гърди и гръб) ;)

12.10.11
12:37

Арнолд е правил и по 50 серии за рамо, и то 2-3 пъти седмично. Джей Кътлър прави по 40 серии за гръб. Ама тях никой не ги критикува за това ;)
Много е относително това за големите и малките групи и колко серии да се правят, особено като минеш на ниво напреднал или профи.
Човека може умишлено да набляга на тях, има си отделен ден за рамене и ги тренира много.
Аз примерно за гърди правя по-малко серии, от колкото за рамене, и също съм имал тренировки с над 20 серии. 
Нормална практика след културистите е да правят по 2 упражнения за всяка част от рамото, или да го разделят на части и да го тренират 2-3 пъти седмично.

12.10.11
13:20

казано от Петко К на 12.10.11, 00:39:

Защото само трупа умора в мускула.Налие фитнес модел и търси визия, тоест обем и релеф, а така нито хипертрофия ще постигне, нито дефиниция.

12.10.11
14:01

Явно той не го знае това, та е постигнал и двете :D

казано от Fedor Ivanov на 12.10.11, 13:20:

казано от Петко К на 12.10.11, 00:39:

Защото само трупа умора в мускула.Налие фитнес модел и търси визия, тоест обем и релеф, а така нито хипертрофия ще постигне, нито дефиниция.

Айде стига с тия наизустени изказвания. Можеш ли да потвърдиш казаното с резултати, или просто “така пишат навсякъде”. Като го гледам човека е достигнал доста завидна хипертрофия и дефиниция. А ти? Прави си по 5 серии за рамо и 2 за ръце да не претренираш случайно и после се чуди къде е прогреса ...

п.с. малко остро се изказах, не го приемай лично, просто вече много се дразня на такива клишета, че трябва да се тренира малко, че недай си боже претренираш (което при наличието на добър хранителен режим и суплементиране е адски трудно за постигане), а пък и ако не изпиеш 2 минути след последната серия 40гр. хипербърз ултрафилтриран суроватъчен изолат направо си режи вените...

27.07.13
18:00

http://vbox7.com/play:addbd09c - Я ПАК ? .. ВИЖ ТОВА КЛИПЧЕ ? ТА КАКВО КАЗА ЧЕ ИМА ‘’ СЛАБИ КРАКА ‘’ А ? ХХАХА

27.07.13
18:14

Скоро ще направят и с мен интервю.

СК

30.07.13
02:05

Модерация: Нарушаване на правилата!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 30.07.13 08:12.

23.08.13
17:51

Лазар е невероятен звяр! Има страхотна физика откъдето и да го погледнеш, гърбът му може би не е кой знае какво, но пресата е железна, краката също не са за подценяване :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1