12.10.11
18:21
Здравейте, тренирам от около година, а от няколко месеца започнах да вземам добавки. Първо си взех суроватъчен концентрат. Пих го доста време, но когато го пиех постоянно имах разтройство, първо си мислех, че е от нещо друго но в последствие разбрах, че е от протеина , наскоро реших да пробвам един мас гейнър и общо взето се случва същото нещо, като почна да го пия и ме хваща разтройство. Нямам наблюдения да имам проблеми с лактоза винаги съм си пил мляко и си ям всякакви млечни продукти и никога не ми е било проблем... Някакви идей от какво може да се получава?
Благодаря предварително...
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 12.10.11 22:26.
казано от Aleksandar111 на 12.10.11, 18:21:
Здравейте, тренирам от около година, а от няколко месеца започнах да вземам добавки. Първо си взех суроватъчен концентрат. Пих го доста време, но когато го пиех постоянно имах разтройство, първо си мислех, че е от нещо друго но в последствие разбрах, че е от протеина , наскоро реших да пробвам един мас гейнър и общо взето се случва същото нещо, като почна да го пия и ме хваща разтройство. Нямам наблюдения да имам проблеми с лактоза винаги съм си пил мляко и си ям всякакви млечни продукти и никога не ми е било проблем... Някакви идей от какво може да се получава?
Благодаря предварително...
Може да имаш непоносимост към самия протеин, пробвай с по-малки дози как ти се отразява. http://shop.bb-team.org/now-foods-protein-digest това може да ти помогне.
12.10.11
19:23
Опитай с друга марка (NOW имат изцяло natural някакъв).
12.10.11
22:12
Във връзка с марките суроватката ми е на Syntrax а гейнъра ми е на Scitec nutrition. В момента пробвам да пръсна дневната доза на повече приема пък ще видим как ще се отрази. ;)
Мнението беше редактирано от Aleksandar111 на 12.10.11 22:13.