Стомашно неразположение при прием на протеин

12.10.11
18:21

Здравейте, тренирам от около година, а от няколко месеца започнах да вземам добавки. Първо си взех суроватъчен концентрат. Пих го доста време, но когато го пиех  постоянно имах разтройство, първо си мислех, че е от нещо друго но в последствие разбрах, че е от протеина , наскоро реших да пробвам един мас гейнър и общо взето се случва същото нещо, като почна да го пия и ме хваща разтройство. Нямам наблюдения да имам проблеми с лактоза винаги съм си пил мляко и си ям всякакви млечни продукти и никога не ми е било проблем... Някакви идей от какво може да се получава?
Благодаря предварително...

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 12.10.11 22:26.

12.10.11
18:27

казано от Aleksandar111 на 12.10.11, 18:21:

Здравейте, тренирам от около година, а от няколко месеца започнах да вземам добавки. Първо си взех суроватъчен концентрат. Пих го доста време, но когато го пиех  постоянно имах разтройство, първо си мислех, че е от нещо друго но в последствие разбрах, че е от протеина , наскоро реших да пробвам един мас гейнър и общо взето се случва същото нещо, като почна да го пия и ме хваща разтройство. Нямам наблюдения да имам проблеми с лактоза винаги съм си пил мляко и си ям всякакви млечни продукти и никога не ми е било проблем... Някакви идей от какво може да се получава?
Благодаря предварително...

Може да имаш непоносимост към самия протеин, пробвай с по-малки дози как ти се отразява. http://shop.bb-team.org/now-foods-protein-digest това може да ти помогне.

12.10.11
19:23

Опитай с друга марка (NOW имат изцяло natural някакъв).

12.10.11
22:12

Във връзка с марките суроватката ми е на Syntrax а гейнъра ми е на Scitec nutrition. В момента пробвам да пръсна дневната доза на повече приема пък ще видим как ще се отрази. ;)

Мнението беше редактирано от Aleksandar111 на 12.10.11 22:13.

13.10.11
00:03

Опитай с изолат,ако и тогава има проблеми,света на добавките няма да е твоя сват.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1