Мнения и впечатления от HydroWhey и HydroBuilder на ON

Здравейте пичове :)
Ще си взимам нов протеин. Сегашният ми бе на SAN 100% PURE PLATINUM WHEY.Не останах разочарован. Даваха ми идеи да пробвам на Оptimum Gold Standard. Но след като поразгледах видях ,че Hydrowhey e по-нов продукт на фирмата ,по-качествен ако се съди по съдържанието,естествено и по-скъп.Друг продукт на същата фирма ,който ми направи впечатление е Hydrobuilder Ако има някои ,които са го пробвали за Hydrowhey ще им бъда благодарен ако споделят. A ако има случайно и опитали Hydrobuilder също разбира се
Също така и хора ,които са с опит и са ползвали разнообразни продукти на различни фирми,ще ми е интересно да чуя мненията ви.
  Благодаря и лека вечер !

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 21.09.11 06:08.

21.09.11
07:29

Хидробилдера е невероятен протеин. Може да е скъп, но си заслужава паричките според мен. Не съм пробвал хидроуей-а, но и него го водят ТОП протеин. Две различни категории са. В Българиа само на 1 място има Хидробилдер на цена от 80лв за 20дози ;)

MN

23.09.11
14:36

Привет, около 2-3 часа четях за 2-та протеина Whey gold standard и Hydro Whey но така и така неможах да разбера кой е по изгоден, някой от вас може ли да ми каже ? Голд стандарта се взима по 3 пъти на ден, а Хидро Уейа по 4 пъти, пише че бил най-добрия изолат, съдържал и Казеин, затова се взимал и преди лягане и пишеше “30 грама свръх-чист протеин в доза” а в голда незнам колко има, как мислите, кой от двата ? (само да кажа че качвам ММ и ще го приемам с креатин (100% creatine Scitec Nutrition)) но се чудя кой от двата протеина да избера ?

казано от Miroslav Nikolov на 23.09.11, 14:36:

Привет, около 2-3 часа четях за 2-та протеина Whey gold standard и Hydro Whey но така и така неможах да разбера кой е по изгоден, някой от вас може ли да ми каже ? Голд стандарта се взима по 3 пъти на ден, а Хидро Уейа по 4 пъти, пише че бил най-добрия изолат, съдържал и Казеин, затова се взимал и преди лягане и пишеше “30 грама свръх-чист протеин в доза” а в голда незнам колко има, как мислите, кой от двата ? (само да кажа че качвам ММ и ще го приемам с креатин (100% creatine Scitec Nutrition)) но се чудя кой от двата протеина да избера ?

Не знам, къде прочете че в Голд Стандард има казеин, но това не е така. Второ - хидро уей не е изолат, а хидролизат, като показателите му са по-добри от този на ГС. Това е от мен. Има и още по темата, но не ми се пише. Седни и прочети отново.

Да не си се объркал с Hydrobuildera като си чел ? Иначе определено Hydrowhey e по-добър от ГС спрямо съдържанието , но не познавам много хора да са го изпробвали и затова пуснах темата.Сега смятам да си взема 1600 грама от Hydrowhey, 1 креатин ,глутамин ,бцаа и витамини и да се почваме.Чуда се само дали и всичко друго да е на ON .Aко сте ползвали на други марки моля споделете. Аз лично съм ползвал протеин на SAN и BCAA na Scitec :)

HE

23.09.11
21:54

Всъщност знаеш ли защо малко хора са го пробвали? Заради цената му и това, че е от типа добавки, които няма как да усетиш, точно поради тази причина на никой не му се дава една кофа пари. Ако си мислиш, че от хидроуей ще станеш профи - сори, сбърка влака.

Пфф.. абе човек ти си като сърдития чичко в този форум  .Навсякъде си готов да режеш .Какви профита какви 5 лева . Тренирам си за кеф и съм си събрал някой лев. Виждам ,че е по-скъп , но и виждам ,че има в 1 лъжица  по 30гр чист протеин. Ако имаш някои предложения от личен опит ,който безспосрно  имаш ,писъл съм ,че нямам нищо против ,даже ще се радвам.Първо тренирам за тонус.Второ ,пия си добавки .Трето напредвам си .Попитах дали макар и цената ,има хора ,които са усетили разликата това е. Смятам да изпия 1 такъв и после да пробвам Gold Standard.Пак казвам ако имаш предложения за хем хубав продукт ,хем на добра цена ,приемам съвети

HE

26.09.11
19:26

Обещавам, че ако ми отговориш как се “усетиш” разликата от няколко грама в доза протеин, ще ти отговоря ;) Изобщо “как се усеща протеин” извън критериите - вкус, разтворимост и липса на стомашни проблеми?
Горните постове звучат, като “ей сега от тоя протеин чудеса ще станат”. Единственото чудо, което ще видиш е как изчезват едни пари от джоба ти :D Само помисли, дали ако беше толкова “резултатен” този протен, нямаше всички да пием него /нищо, че като си сметнеш цената на доза ще видиш, как е станал фокуса с изчезването на една сума от джоба/.
Да не говорим, че ако разчиташ само на протеин - ще си многооооо разочарован.
Давам го “сърдит чичко”, защото се задават въпроси, които и сам можеш да провериш /справка съдържанието на Голд стандарт и Хидро уей/. Статиите за протеин са толкова много, че едва ли би ги изчел близките 3 часа, а за инфото във форума няма да споменавам - там ти трябват дни. Та всъщност ме дразнят елементарните въпроси на, които пишем всеки ден отговорите за тези, които не четат, а пускат теми.

26.09.11
20:09

казано от head_hunter на 26.09.11, 19:26:

Обещавам, че ако ми отговориш как се “усетиш” разликата от няколко грама в доза протеин, ще ти отговоря ;) Изобщо “как се усеща протеин” извън критериите - вкус, разтворимост и липса на стомашни проблеми?
Горните постове звучат, като “ей сега от тоя протеин чудеса ще станат”. Единственото чудо, което ще видиш е как изчезват едни пари от джоба ти :D Само помисли, дали ако беше толкова “резултатен” този протен, нямаше всички да пием него /нищо, че като си сметнеш цената на доза ще видиш, как е станал фокуса с изчезването на една сума от джоба/.
Да не говорим, че ако разчиташ само на протеин - ще си многооооо разочарован.
Давам го “сърдит чичко”, защото се задават въпроси, които и сам можеш да провериш /справка съдържанието на Голд стандарт и Хидро уей/. Статиите за протеин са толкова много, че едва ли би ги изчел близките 3 часа, а за инфото във форума няма да споменавам - там ти трябват дни. Та всъщност ме дразнят елементарните въпроси на, които пишем всеки ден отговорите за тези, които не четат, а пускат теми.

ШШШшшшшшш, абе ей чичка, какво разбираш ти бе? :D :D :D Това с чичкото беше гадничко :D

HE

26.09.11
20:48

казано от Valdis на 26.09.11, 20:09:

ШШШшшшшшш, абе ей чичка, какво разбираш ти бе? :D :D :D Това с чичкото беше гадничко :D

Ами за тийновете сме чичковци вече :D Мен даже мурвите спряха да ме заглеждат :D
Иначе аз даже и протеин не съм пил, но съм чувал за един дето е пил :D :D :D

Усетих.Но специално за Hydrowhey не намерих във форума мнения затова. По принцип лятото си пиех протеин на SAN със БЦАА на Scitec. Макар че бях мернал някъде ка пишеш ,че на Scitec не са толкова добри (чета из форума не съм ей така да вляза и айде отговорете ми ,нищо ,че го има въпроса 100 пъти :)
А сега зимата се чуда пак протеин със БЦАА , Глутамин и евентуално креатин и витамини.И аз самия се чуда направо да си взема Gold Standard 5lbs и това да е.И не съм целял да обидя като казвам чичко ,просто наистина съм забелязал ,че обичаш да режеш из форума ,повечето пъти има защо.
А ако ми дадеш някакви идеи от личен опит за добър креатин и изобщо за изброените добавки ще съм бладорен. Макар че при всеки човек си зависи от ген ,хранителен режим , начин на трениране и куп други.
Лека вечер !

27.09.11
23:58

Това е един от най добрите протеини,и може би е най бързия за усвояване,за съжаление е скъпичък
Е,хубавите работи са скъпи...дали има смисъл в сравнение с голд стандарта...еми за мен,винаги има смисъл да е по добро,но всичк опира до цената

Ако си “събрал” за 1 тест,както е казал ХХ,няма абсЕлютно никакъв смисъл,дори и да го пробваш,виш,при година упортеба,може и да даде няколко % бууст,но и това не е сигурно

Хидробилдера е ритардска добавка,с тия 5 грама креатин,няма как да си го пиеш при НВД,или няколко пъти дневно
Супер странна ми е,имам чувството че в США креатина го имат последно време като водата,пий го 24/7 и си 6! :)
Инак,е първия комбо продукт който виждам въобще с хидролизиран яйчен протеин

Благодаря за мнението и информацията :) А вие лично използвал ли сте го известно време този протеинов продукт ? И ако може само да обясните за 24/7 какво точно означава :)
Принципно за креатина от прочетеното ми се стори ,че кре-алкалина е добър избор ,имаше и 1 още по-добър ,но май не се употребява още много .А вече ако и като марка креатин дадете идея ще съм благодарен,тъй като не съм ползвал досега.
Лека вечер !

28.09.11
09:57

24/7…еее,срамота!Младо момче а не знаеш модерния нет сленг,иде от 24 hours 7 days a week,с други думи,синоним на постоянно.
Иначе да, имам половин кутия,и пия по една доза смесена с друга ГС след тренировка
Нищо осезаемо,хубаво е че няма водна задръжка от креатина му

За мен,най добрите креатини са матриците,и в тази връзка,теми във форума много
Моите фаворити са тези на CL и гаспари
Но на твое място,бих пробвал монохидрат първо,качествени марки колкото искаш

Супер ,благодаря ти за информацията . Тъкмо щях да пиша ,че ми беше препоръчано да е креатинова матрица :)

29.09.11
17:08

Аз изпих 1 малка разфасовка Хидроуей преди половин година. Поникнаха ми още един чифт бицепси :D Извън майтапа - купих си го за да кажа, че съм го опитвал. Бонусите от този прекрасен на хартия протеин би ги извлякъл, ако започнеш да го пиеш и година-две пиеш само него. Мисълта ми е, че ако дългосрочно имаш добър хранителен режим + прием на поне 2 дози дневно от този протеин, който е с по-високо белтъчно съдържание, то тогава ще извлечеш и дивидентите.

Има и нещо друго - препоръчително е да се пие качествен протеин (ако не хидролизат, то поне изолат) с оглед липсата на мазнини и захари.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.09.11 17:11.

Благодаря за мнението. Определено ще е поне изолат.
Oткъм аминокиселини смятах да си купя отделно Глутамин и Бцаа . Смятах да ги мятам на Оптимум и това да е. Но като се зачетох виждам много добри отзиви за  Purple Wraath на Controlled Labs и за Xtend на фирмата Scivation xtend. Ако има хора ,които са изпробвали от продуктите или пък биха препоръчали на друга марка ,очаквам идеи ... :)
Лека вечер!

13.10.11
09:19

В крайна сметка се оказа, че автора може и да чете
Защо намесвате и хидробилдер ?
Хедхънтър не е лош, а просто обича да натъртва на готованковците

съвет: Hydrowhey, Xtend, Monohydrate

13.10.11
10:18

казано от Християн Димитров на 30.09.11, 00:44:

Благодаря за мнението. Определено ще е поне изолат.
Oткъм аминокиселини смятах да си купя отделно Глутамин и Бцаа . Смятах да ги мятам на Оптимум и това да е. Но като се зачетох виждам много добри отзиви за  Purple Wraath на Controlled Labs и за Xtend на фирмата Scivation xtend. Ако има хора ,които са изпробвали от продуктите или пък биха препоръчали на друга марка ,очаквам идеи ... :)
Лека вечер!

мхм,за мен в това отношение най доброто беше Атомик 7,но незнайно защо този прекрасен продукт просто изчезна от пазара,дефакто
Другия на който бих обърнзал внимание е новия амино продукт на прах на BSN
Какво точно очакваш от PW i Xtend?АКо искаш пребуустинг по добре азот ,защото ,подобни продъкти имат по скоро възтановяващ ефект,разбира се,и изграждащ,но ,много проточено във времето
PW е много добро решение за мен по време на НВД като предтренировъчен шейк,а Екстенда....той по всяко време е добро решение,но се иска много изпити кутии,и търпение

За възтановяването,адмирации,чудесни продукти

В крайна сметка си взех Purple Wraath i Green Magnitude на Controlled Labs ,а протеина взе 180 градусов завой :D Phd pharma whey ht+ 10lbs. бе изборът в крайна сметка за протеин. В магазина на сила.бг бе на промоция и го предпочетох пред ГС.
Междудругото г-н Петров от форума забелязах ,че имате  интерес към този протеин и състава му ,ако все още се интересувате няма проблем да ги напиша тук :) За съжаление,покрай този студ и мен не ме подмина вируса и сега ще трябва да поизчакам тренирането ,но нямам търпение вече :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1