Съвети към начинаещ

13.10.11
14:40

Здравейте,
Надявам се ако могат да ме посъветват компетентни хора относно някои въпроси, които имам. На 23 год. съм с ръст 165 / тегло 55кг. Започнах от скоро да тренирам редовно във фитнес зала, преди също съм тренирал, но винаги се е случвало за по 2-3 месеца и след това още толкова почивка.... поради много причини, а и вероятно защото съм губил интерес след като не съм вижал голям резултат :( Сега поне имам възможност да ходя често в залата, защото ми писна да съм супер слаб >_<

Ако можете да ми дадете някавки съвети за програма с която да тренирам, по колко дни, какви упражнения и т.н.
Мога да ходя 3/4/5 пъти в седмица, но не по рано от 7 вечерта (не знам колко е добре вечерна тренировка, но не мога по-рано заради работата)
Предложиха ми да си купя протеин (в момента не му знам името) и също HemoRage Concratenate (или нещо от рода), което се пиело преди тренировка. Да си купя ли тези продукти или да не избързвам от самото начало?

П.С. Ясно ми е, че няма да кача кой знае каква маса, но просто ми писна да съм супер-слаб :Д

Благодаря предварително на онези, които биха дали мнение.

13.10.11
16:26

13.10.11
18:58

казано от Петър Павлов на 13.10.11, 14:40:

Започнах от скоро да тренирам редовно във фитнес зала

колко време е това? седмица? месец?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1