за въглехидратите на закуска

14.06.05
16:15

така..аз от скоро съм в час с правилните хранителни режими ( в мометна съм на НВД и спорт) и тъй като знам, че въглехидратите трябва да се поемат на закуска- сутрин хапвам една филиика бонус или овесени ядки, а след това само месо, зеленчуци извара и т.н. 
та въпроса ми е трябва ли изобщо да ям тези въглехидрати (за закуската става дума) или може изобщо без тях (да ги заместя с някакви белтъци )?
(вече съм свикнала да не ям хляб така че няма да ми е проблем, ама знам ли..)
какво мислите?
п.с: момиче съм. 170/63

14.06.05
17:22

Според мен е добре да се зарежда поне малко сутрин, но нямам много опит с тежките НВД-та, още повече при жените.

Аз също и бича много плодове до обяд, много добре ми идват.  :D

14.06.05
17:58

Ако правиш аеробика преди това, трябва!

14.06.05
20:52

Ако не правиш нищо сутрин може да пропуснеш закуската,не вреди.  :)

15.06.05
02:29

[quote author=“gg_darkavenger”]Ако не правиш нищо сутрин може да пропуснеш закуската,не вреди.  :)

Глупости! Не пропускай хранения! Ако гладуваш няма да сваляш по-бързо. тц тц

15.06.05
09:55

естествено че няма да пропускам закуската. преди го правех -няма смисъл от гладуване определено.
а за спорта-да сутрин ходя да тичам. въпроса не е да закусвам ли изобщо а да ям ли въглехидрати или не.

15.06.05
10:25

Калоянчо понякога зависи от структурата на човек бе.Аз ако ям както се приема по 5-6 пъти на ден ще кача супер много.

15.06.05
12:13

[quote author=“gg_darkavenger”]Калоянчо понякога зависи от структурата на човек бе.Аз ако ям както се приема по 5-6 пъти на ден ще кача супер много.

Като пропускаш хранения, на следващото ядене организма тъй като не си се хранил от доста време се настройва в режим трупане на резерви за следващо гладуване. Така че по-добре да се яде по 5-6 пъти, НО с отрицателен калорииен баланс.
По-специален е случая, ако тичаш сутрин. Тогава не трябва да ти е пълен корема.

15.06.05
12:16

Да, можеш да заместиш  въглехидратите с белтъци , но като за начало го направи в половината закуски и поддържай така една-две седмици, за да видиш как ще се чувстваш.

15.06.05
15:43

[quote author=”Владимир”]

е, аз ям след тичането естествено, а не преди това!

15.06.05
15:50

[quote author=“pink”][quote author=”Владимир”]

е, аз ям след тичането естествено, а не преди това!

Точно така. Забележката ми беше относно мнението на gg_darkavenger. ;)
След тичането правиш коремни преси и изчакваш малко(поне 30 мин) преди да закусиш, нали? ;)

15.06.05
16:08

[quote author=”Владимир”]След тичането правиш коремни преси и изчакваш малко(поне 30 мин) преди да закусиш, нали? ;)

по скоро вземам душ обличам се, ям и заминавам на работа. коремните преси са вечер когато не съм много уморена :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1