13.10.11
22:40
Рецептата е следната ;Д : Едновременна консумация на жълти ябълки* + бадеми !
Много е вкусно !
*Ябълките трябва да са от тези жълтите,които са матови на пипане.
13.10.11
22:45
Аз пък да се похваля - намерих си фъстъчено масло без добавена захар. :D
13.10.11
22:46
Ще засенчиш майсторлъшката ми рецепта!
ред. Какво е това фъстъчено ? Може да е без захар,но има хидрогенирана мазнина,нали.
Мнението беше редактирано от donsir на 13.10.11 22:48.
unnamed, сега си направи сладкиш с тези продукти ;)
Моята комбинация е фурми с орехи - парен чук!
14.10.11
12:25
Фурмите са ми много сладки,но ако ми попаднат ще ги пробвам с орехи да видим ще биеш ли моята комбинация.
14.10.11
21:01
Абе да ви кажа фъстъченото ми масло и хидрогенирана мазнина няма.
Тая “рецепта” ми е струва много сложна за изпълнение. ^^
Иначе малко по-темата. Комбинацията от сурови орехи и ябълки ми се струва по-добра
14.10.11
22:15
Пробвал съм този сорт ябълки и с орехи - далеч не е същото.Пробвал съм какви ли не сортове с бадеми - отново не е същото.Други сортове с орехи - отново...
Сортът ако не се лъжа по снимките е МОСПЪР ГОЛДЕН
(MOSPUR GOLDEN DELICIOUS)
Мутант на сорта Златна превъзходна от типа спър, открит в щата Вашингтон- САЩ. У нас е внесен през 1975г. Основен стандартен сорт. Дървото е слабо растящо, с прибрана метловидна корона. Цъфтежът е средно късен и съвпада с цъфтежа на Златна превъзходна.Сортът е добър опрашител. Чувствителен е на струпясване и слабо чувствителен на брашнеста мана. Плодовете придобиват беритбена зрелост през третото десетдневие на септември. Те са едри до много едри, със средно тегло 190г. По форма, оцветяване и вкусови качества са като на изходния сорт-кълбовидно-конични, с жълто-зелена окраска, която в консумативна зрелост преминава в златисто-жълта. Кожицата е по-слабо чувствителна на ръждивост в сравнение с изходния сорт.
Месото е кремаво, фино, сочно, много сладко, слабо кисело, силно ароматично, с много добро до отлично качество.
+ бадеми е гранд комбинацията.
Пари ва главата! (wasntme)
Мнението беше редактирано от Valdis на 15.10.11 00:24.
14.10.11
22:30
:D
Ама не си пробвал комбинацията..
А и джънк не консумирам...така,че докато други си точат лигите на шоколадови бонбони аз подбирам сортовете плодове.
Мнението беше редактирано от donsir на 14.10.11 22:34.