Добро съчетание на два вкуса

DO

13.10.11
22:40

Рецептата е следната ;Д  : Едновременна консумация на жълти ябълки* + бадеми !
Много е вкусно !
*Ябълките трябва да са от тези жълтите,които са матови на пипане.

MF

13.10.11
22:45

Аз пък да се похваля - намерих си фъстъчено масло без добавена захар. :D

DO

13.10.11
22:46

Ще засенчиш майсторлъшката ми рецепта!

ред. Какво е това фъстъчено ? Може да е без захар,но има хидрогенирана мазнина,нали.

Мнението беше редактирано от donsir на 13.10.11 22:48.

14.10.11
10:41

unnamed, сега си направи сладкиш с тези продукти ;)
Моята комбинация е фурми с орехи - парен чук!

DO

14.10.11
12:25

Фурмите са ми много сладки,но ако ми попаднат ще ги пробвам с орехи да видим ще биеш ли моята комбинация.

MF

14.10.11
21:01

Абе да ви кажа фъстъченото ми масло и хидрогенирана мазнина няма.

14.10.11
22:02

Тая “рецепта” ми е струва много сложна за изпълнение. ^^

Иначе малко по-темата. Комбинацията от сурови орехи и ябълки ми се струва по-добра

DO

14.10.11
22:15

Пробвал съм този сорт ябълки и с орехи - далеч не е същото.Пробвал съм какви ли не сортове с бадеми - отново не е същото.Други сортове с орехи - отново...
Сортът ако не се лъжа по снимките е МОСПЪР ГОЛДЕН

(MOSPUR GOLDEN DELICIOUS)

Мутант на сорта Златна превъзходна от типа спър, открит в щата Вашингтон- САЩ. У нас е внесен през 1975г. Основен стандартен сорт. Дървото е слабо растящо, с прибрана метловидна корона. Цъфтежът е средно късен и съвпада с цъфтежа на Златна превъзходна.Сортът е добър опрашител. Чувствителен е на струпясване и слабо чувствителен на брашнеста мана. Плодовете придобиват беритбена зрелост през третото десетдневие на септември. Те са едри до много едри, със средно тегло 190г. По форма, оцветяване и вкусови качества са като на изходния сорт-кълбовидно-конични, с жълто-зелена окраска, която в консумативна зрелост преминава в златисто-жълта. Кожицата е по-слабо чувствителна на ръждивост в сравнение с изходния сорт.

Месото е кремаво, фино, сочно, много сладко, слабо кисело, силно ароматично, с много добро до отлично качество.

+ бадеми е гранд комбинацията.

14.10.11
22:18

Пари ва главата! (wasntme)

Мнението беше редактирано от Valdis на 15.10.11 00:24.

DO

14.10.11
22:30

:D
Ама не си пробвал комбинацията..
А и джънк не консумирам...така,че докато други си точат лигите на шоколадови бонбони аз подбирам сортовете плодове.

Мнението беше редактирано от donsir на 14.10.11 22:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1