протеин-помощ от напредналите

13.06.05
18:44

здравейте културяги 8) тренирам от известно време обаче заради травма ми се наложи да спра за 1 месец.И сега като почна искам да пия протеин.Гледам да вмествам до 6 яденета на ден Обаче досега не съм вземал добавки и ще се радвам ако някой който е напред с материала да ми обясни подробно!Нали в това е смисала новаците(като мен :D ) да не правят грешки.Препоръчаха ми да си взема на JK.Незнам точно как трябва да се взема.И в какъв грамаж.Знам че тук ще се намерят хора с опит които да ми обяснят.

Благодаря ви предварително 8)

Ам брат разрови се из форума де ... В тоя раздел дето си пуснал го има поне 10 пъти тва запитване.
Протеинът се пие след тренировка според опътването, най-честп 30-45 гр. след тренировката. На JK не съм ползвам. Знам само че на Nutrim Pure WHEY Pro е добър.

CR

14.06.05
17:40

Аз все още несам ползвал никакви продукти на JK и не смятам НИкога да ползвам каквото и да било на тази марка (понеже сам чувал страшни гадуриики за нея).Щом за първи пат ще вземаш протаин аз ти преппрачвам на BioGame.Той е по евтин в сравнение с другите но на мен ми харесва мн. и мисля че има добар ефект от него.Все пак ти решаваш какво ще вземаш.Най добре ще е да попрочетеш повече инфо за това което искаш от Форума и саита.
Успех! :wink:

NE

14.06.05
21:21

Абе не съм напреднал, но понеже ползвам протеин на тази марка ще се изходя по въпроса.Сега пия на JK - Pro-Fuel Gain Fast , втора кутия от 0.5 кг. и съм доволен. Качвам маса верно малко, ама аз и по принцип бавно дигам кг. Тва на мен ми е 2-ри вид протеин, който пия, първия беше на Оптимум и бях много доволен от него, но понеже няколко човека ми казаха, че тоя на JK е добър за цената си реших да си взема.
По-слаб е от тоя на Оптимум, ама е и бая евтин за тая сметка 7 лв.
Така че марката не е лоша, поне за мен!

15.06.05
11:13

Маи реших да си взема JC Ultra Whey Pro 15.80 лв Обаче как се пие(преди/след тренировка) и в какъв грамаж?Аз знам че трябва да се пие 30гр 30 минути преди тренировка и 30 гр веднага след тренировка.Така правилно ли е?Ветераните какво ще ме посъветвате правилен ли е избора и  начина на приемане 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1