какво мислите за този стак ?

14.10.11
01:07

Animal pak + D-Test + estro block ?

целта ми е да кача малко ММ, висок сам 1.72, 64 кила

Мислим, че имаш твърде малко стаж в залата, и изядено месо за да използваш продукти, които първо няма да ти свършат работа, второ съвсем не са за твоята цел. БАЗОВИТЕ хранителни добавки, тоест основата на всеки един, занимаващ се по-сериозно със фитнес са протеинова пудра, БЦАА,глутамин,креатин и мултивитаминен комплекс. Едва тогава можеш да помислиш за тестостеронови стимулатори, да не говорим пък за естрогенови блокери. Един съвет - тия пари, които ще ги дадеш за “магически” добавки ги дай за месо, яйца и риба - истинските “строители” на мускули!

14.10.11
16:57

То не става да вземеш добавки и след 1 месец да си 90 кила ММ ,  по добре си вземи някой суроватъчен протеин  , аминокиселини и креатин  и яж много и правилни храни и  с постоянство и търпение ще качиш

Ти знаеш ли за какво се ползва този набор добавки ?!Ох мале . Само да те погне head_hunter, тежко ти и горко ти :)

Мнението беше редактирано от Георги Христов на 14.10.11 20:38.

15.10.11
23:59

казано от Георги Христов на 14.10.11, 20:35:

Ти знаеш ли за какво се ползва този набор добавки ?!Ох мале . Само да те погне head_hunter, тежко ти и горко ти :)

Ама,че си прааав :)

25.10.11
13:53

Най-доброто решение е ВВД, стабилни тренировки добавки-суроватъчен протеин,креатин,глутамин,аминокиселини,витамини и накрая понеже сигурно ще се омазниш до известна степен да вземеш нещо за изчистване на мазнини,подкожни мазнини и си капитан.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1