14.10.11
13:58
Предварително се извинявам за евентуално допуснати некоректни изразни средства и непрофесионализъм. Абослютно незапознат аматьор съм. :)
181 см., 75 кг., 23 г.
От 4-5 месеца се “занимавам” с фитнес. Ходя 3 пъти седмично, като пия протейн 1 час преди тренировката и непосредствено след нея. До скоро ползвах PhD, в момента пия на Gold Standard. Нямам специален режим на хранене. Ям каквото е сготвено в стандартния сутрин, обед, вечер вариант, като гледам да ограничавам мазното, сладкато и соленото. Единствено закуската е горе-долу непроменлива - филия с мед и масло, плод, чай без захар, кисело мляко. От няколко дена почнах да ям допълнително по едно варено яйце на закуска и едно на обяд.
Тренирам единствено гърди, бицепс и трицепс. Сметнах, че в тези области ми е най-важно да се позакрепи положението за да може цялостната картинка да се подобри. :)
Правя всичко 3x10, като гледам килограмите да ме натоварват максимално и да правя упражненията по-бавно.
Ще приемем, че техниката ми не страда от фатални порпуски и правя упражненията правилно.
Всеки от тренировъчните ми дни преминава по следния начин:
(взех найменованията на упражненията от сайта)
4 упражнения за гърди:
- Лежанка
- Избутване на дъмбели от наклонен лег
- Кофички
- Пек-дек
3 упражнения за бицепс:
- Бицепсово сгъване на долен скрипец
- Чукове
- Скотово сгъване с лост
2 упражнения за трицепс:
- Едностранно трицепсово разгъване с дъмбел зад глава или Кофички на пейка
- Трицепсово разгъване на горен скрипец
Упражнение за корем и кардио:
- Коремни преси - 3,4 x 50
- Tичане с наклон на пътека - 10-15 мин.
Явно има някакъв ефект защото хората забелязват, че съм наякнал. Аз лично не мисля, че има голяма разлика, но може да е заради това, че немога да видя “преди-и-след” както другите могат.
Ясно ми е, че не е най-добрият вариант и, че няма да постигна чудеса.
Моля, да дадете мнение, ако продължа с този “режим”, какво мога да очаквам и до къде бих могъл да стигна.
Също така, ако прецените, че имам фатален пропуск или слабост в това което правя, да ме посъветвате как да повиша ефективността си.
Благодаря предварително за отделеното време.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 14.10.11 14:04.
14.10.11
14:06
Какво да очакваш и докъде да стигнеш ???
Нито храненето ти е добре, нито тренировката...ще стигнеш до болки в раменете, в гърба и в кръста съвсем скоро.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 14.10.11 14:09.
Ако мислиш така да тренираш и да ядеш,по -дорбе се откажи,защото както каза горе Мак Сим ще си докараш някоя травма,а и няма да имаш никакъв напредък.