14.10.11
21:16
Искам да попитам кой упражнения бихте ми препоръчали за по голяма издръжливост на корема имам в предвит да може да издържа на силови тренировки(защото като се набирам или права мн кофички започва да осещам по голямо натоварване в корема от колкото в другите мусколи) и да мога да права кофички с изпънати крака,набирания и знаме.Мерси предварително :)
Е, то не става ей така да попиташ във форума и като ти отговорят и хоп...да го направиш, иска се практика, опитвай се постоянно и с времето ще стане, но не става ей така, още да се затрудняваш с кофи и набирания а флаг да правиш.
Тренирай 2 пъти седмично за корем, (препоръчително единия да е в началото, а другия в края). С по-разнообразни упражнения и с течение на времето ще има ефект ;)
Опитай в google-“core training”.Ще намериш доста полезни неща.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 15.10.11 14:45.
15.10.11
07:34
Преден клек, планкове - може и с тежест, ренегатско гребане, L-sit ...
16.10.11
13:42
Издръжливост аз свързвам със способноста на мускула да поддържа определена форма сравнително дълго време като е поставен под голямо натоварване... такова натоварване може да се получи с упражнения като клекове, мъртва тяга, милитъри преса от седеж, тръстъри ( като цяло упражненията в кросфита )... упражненията за корем са пълен т***к ако ме разбираш :)
16.10.11
13:43
ПЛАНК!!!!
17.10.11
15:36
Набирания и кофички съм почнал да ги права с вдигнати колена (още немога да изпъвам краката) но за да почна да права повече така ли да продължавам или нещо конкретно да промена в тренировката за корем (аз права коремни 4-20 дигания на крака 4-15 )