16.10.11
00:59
Прави ми впечатление, че вместо на ред да имам по две “плочки” - имам една голяма. Отдолу, отгоре и от външната страна си личат, но посредата където трябва да се разделят, са слети. Става въпрос за втори ред отдолу-нагоре. Възможно ли е да си останат така или при по-продължително трениране ще се оформят по-добре? Уж нямам много мазнини, но при пипане се усеща лека вдлъбнатина.
16.10.11
01:17
Коремните мускули според мен са си и до ген.Всеки има различни коремни “плочки”.
16.10.11
01:30
Съгласен съм, че на повечето са им криви, защото им е такъв чара, но чак пък слети не съм виждал :D
Едит: Ето за какво става въпрос - http://prikachi.com/images/823/3932823f.png
Мнението беше редактирано от kolio kolev на 16.10.11 01:54.
Поработи малко върху корема си и ще се оправи “не става само с ядене , трябва и трениране ” .Имаш да чистиш за да ти се покажат наистина коремните мускули.
имаш леко да доизчистваш, затова ти изглеждат (слети), но ако питаш мен просто наблегни на упражнения за корем с тежести.
1. Трябва чистене, за да се покажат напълно.
2. Ако наистина си криви (смисъл, едната по-нагоре, другата по-надолу и т.н., то това си е до ГЕН 100%) :)
Всеки човек е с различни коремни мускули, според гена му.
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 16.10.11 09:28.
16.10.11
09:41
Аз бих се консултирал с някои терапевт, който да каже дали от гръбначно изкривяване може да се получи такава асиметрия.
За изкривяване не знам, ама ако бяха по-големи, а коремът по-чист щяха да стоят по друг начин.
На нетренирана физика е много трудно да се дават оценки кое как е и какви са самите мускули - дай 2-3 години тренировки, после ще видим ;)
16.10.11
10:50
Попринцип вида на коремните мускули зависи от сухужилията, които минават през тях, т.е. може да изглеждат подредени, може да се една върху друга, може да са 3, 4 и т.н., но реално всеки човек има еднакви коремни мускули, просто външно изглежда по друг начин. Твоите ми се виждат напълно нормални или иначе казано - такива, каквито искаш. Просто имаш малко да доизчистиш и ще се покажат, но не забравяй и тренировката на корема с допълнителна тежест.
16.10.11
23:21
А да питам - 10 минути коремни достатъчни ли са на ден?
17.10.11
19:04
казано от kolio kolev на 16.10.11, 23:21:
А да питам - 10 минути коремни достатъчни ли са на ден?
Как така 10 минути коремни?