Ecdy - Steel & C-bol

15.10.11
19:44

Здравейте всички! Чудя се кой продукт от тези двата да си взема като вкъщи имам суроватъчен протеин на Уей, с който да комбинирам и джак, който мисля първо да изпия. За с-бол-а не знам почти нищо, защото не можах да намеря ресурси за информация а за Екди-то знам, че действало като анабол, но безвредно “може да се сравнява с най-добрите анаболни продукти в света”. Моля, да си дадете вашите мнение за всеки един от продуктите и да ме посъветвате каквото сметнете за добре. Благодаря предварително !

15.10.11
19:52

Първо не си споделил нищо за хранителен режим (най-важното звено) , след това тренировките ти , години-ръст-кг.Очакванията ти предполагам са “доста” мускули от тези два продукта?Не знам как точно на тези продукти реши да се спреш , понеже мисля , че няма да извлечеш нищо от тях на този етап от развитието ти.Този протеин мисля , че е суроватъчен , а не самата марка е Уей?!Сподели какво целиш със тези добавки?

Мнението беше редактирано от Dominic на 15.10.11 19:52.

15.10.11
20:22

Кг:75, Ръст:183-4, Години:16. Целта ми е да кача доста мускулна маса, колкото е възможно. А целта ми е да натрупам мускулна маса, но по-важно за мен е да ми кажете дали тези продукти са качествени и дали са вредни по някакъв начин за мен.. Благодаря отново !

15.10.11
20:29

Ще ти предложа да се откажеш от тези продукти и да се насочиш към : креатин-монохидрат (матрици ти е още рано) , бцаа , протеин , рибено масло и витамини.Ако храната не ти е на ниво , в което съм убеден нещата няма да се получат нито със посочените от теб добавки , нито с каквото и да е.Пак казвам рано ти е още за тези продукти , като дори и да ги ползваш няма да извлечеш нищо от тях за момента , само ще си хвърлиш парите.

15.10.11
20:32

OK, благодаря за мнението, но не мислиш ли, че е креатин монохидрат не е добър-имам впредвид съдържа само вода в мускулите и след като спре да се приема водата се изпикава, доколкото знам. А аз иначе имам повече от половин година стаж във фитнеса и съм изпробвал някои протеини и креатинови матрици и не съм чак толкова “начинаещ”, просто исках да пристъпя към нещо по-силно, също така си мислех и за Сайз-он Макс Пърформанс..ако го знаеш

15.10.11
20:37

казано от Iwwcho O’Conner на 15.10.11, 20:32:

OK, благодаря за мнението, но не мислиш ли, че е креатин монохидрат не е добър-имам впредвид съдържа само вода в мускулите и след като спре да се приема водата се изпикава, доколкото знам. А аз иначе имам повече от половин година стаж във фитнеса и съм изпробвал някои протеини и креатинови матрици и не съм чак толкова “начинаещ”, просто исках да пристъпя към нещо по-силно, също така си мислех и за Сайз-он Макс Пърформанс..ако го знаеш

Знам го Сайз-он (стар нов и т.н.) колкото до монохидрата , като не искаш насочи се към Етил-естер,Кре-алкалин и другите видове и форми , които нямат проблем с водата.

15.10.11
20:57

Ок. А тогава как да разбера кога съм готов да приемам тези два продукта, които съм споменал в заглавието? Ако може да ми обясниш по-точно защо няма да има никакъв ефект от тях за да знам за по-нататък ? :)

15.10.11
21:05

тези продукти имат изключително много странични ефекти и освен това когато ги спреш се чувстваш като наркоман имам приятел който пие джак и е 17 и на месец припада по 5-6 пъти пълни шитни са тия джакове ..

Мнението беше редактирано от White Bomber на 15.10.11 21:09.

15.10.11
21:08

казано от Iwwcho O’Conner на 15.10.11, 20:57:

Ок. А тогава как да разбера кога съм готов да приемам тези два продукта, които съм споменал в заглавието? Ако може да ми обясниш по-точно защо няма да има никакъв ефект от тях за да знам за по-нататък ? :)

Да натрупаш години стаж,добър(много дори) хранителен режим,да качиш значително повече кг за да има на кое да надградиш със С-бол и Екс-а.Пий си протеин,креатин,рибено масло,витамини,бцаа като искаш , храни се здраво и качествено , тренирай и почивай ... нещата не стават за 6 месеца , трябва развитие и много време ;)

HE

16.10.11
00:27

Това, което съм цитирал, ще ти даде отговор на въпроса, защо ръсиш глупости и изглеждаш, като чироз! Минавай направо на ААС и да си поредния, който ще вади тъпи цитатчета от рода на “без химия, няма физика”. Сигурно, защото много ги разбираш нещата, пил си разни креатинови матрици изглеждаш по този невероятен начин? Останалите глупости за Ecdy - Steel няма да ги коментирам, защото така или иначе не би ме разбрал. Сигурен съм какви са ти хранителния и тренировъчния режим, че след толкова добавки да не приличаш на балетист!

16.10.11
10:32

Все повече нащинаещи се хвърлят на добавки , и даже в тоя случай анаболни стимуланти ,  просто незнаят нищо за храненето , тъпчат се с баници и хамбургери , сладко , газирано , пият , пушат , еми не става така нито пък за 2 месеца да станеш Арнолд . Всичко бързо е некачествено , аз в момента съм на 17 и съм се подложил на строга диета , ям ного но правилни храни , и тренирам по строга програма , а за сега не съм взимал нищо , имам само нужда от аминокиселини и на по -късен етап можеби протеин , търпелив съм , постоянен и си тренирам всеки път на макс

17.10.11
15:22

казано от head_hunter на 16.10.11, 00:27:

Това, което съм цитирал, ще ти даде отговор на въпроса, защо ръсиш глупости и изглеждаш, като чироз! Минавай направо на ААС и да си поредния, който ще вади тъпи цитатчета от рода на “без химия, няма физика”. Сигурно, защото много ги разбираш нещата, пил си разни креатинови матрици изглеждаш по този невероятен начин? Останалите глупости за Ecdy - Steel няма да ги коментирам, защото така или иначе не би ме разбрал. Сигурен съм какви са ти хранителния и тренировъчния режим, че след толкова добавки да не приличаш на балетист!

Пич, нищо лично, но тази снимка ми е от 1 година и половина. Доколкото всички останали мнения всичко което попитах беше: КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ТЕЗИ ДВА ПРОДУКТА СПОМЕНАТИ В ЗАГЛАВИЕТО, ВРЕДНИ ЛИ СА? Това беше всичко и ще съм благодарен ако отговаряте на този въпрос и се придържате към темата, въпреки тва благодаря за отделеното внимание !

18.10.11
00:34

Не очаквай смислени отговори!
Този форум вече всеки иска да се прави на голям разбирач и веднага пише отговори от типа на:
“А нещо за теб? Години , стаж в залата , диета???”
“Малък си още за добавки - вземи си това и онова вместо това което си посочил”
Никой не отговаря точно и ясно. Ще ти отговорят хора които не са пробвали, но ще кажат че не ти е време или че не работят дадени добавки. Не казвам че диетата и тренировките не са важни, но просто всеки говори работи които се пишат по 10 пъти във всяка тема вместо да помогне чрез кратък ясен отговор.

18.10.11
01:13

казано от TheGreatIceMan на 18.10.11, 00:34:

Този форум вече всеки иска да се прави на голям разбирач и веднага пише отговори от типа на:
Никой не отговаря точно и ясно. Ще ти отговорят хора които не са пробвали, но ще кажат че не ти е време или че не работят дадени добавки. Не казвам че диетата и тренировките не са важни, но просто всеки говори работи които се пишат по 10 пъти във всяка тема вместо да помогне чрез кратък ясен отговор.

В този форум има не малко хора, които могат да преценят дали една добавка ще работи добре или не само като видят състава и, така че това дали е пробвана не е критерий. Някой добавки за да работят, е необходимо употребяващия да е минал определени етапи от своето развитие, не случайно обикновенно се посочва 21 години, това е възраста когато вече се счита, че хормоните вече са поутихнали, една добавка разчитаща на естествено покачване на тестостерона няма да има никакъв ефект върху 16-19 годишен човек, поради простата причина, че хормоналните нива са оптимално високи. За да работят ВСИЧКИ добавки, е необходим хранителен режим независимо дали става въпрос за качване или сваляне.  Ако директно кажеш на човека, че добавката е добра, а всички други критерии куцат, това ще са пари хвърлени на вятъра.Дано сега ти е просветнало защо се задават всички тези въпроси.

18.10.11
05:03

казано от Valdis на 18.10.11, 01:13:

казано от TheGreatIceMan на 18.10.11, 00:34:

В този форум има не малко хора, които могат да преценят дали една добавка ще работи добре или не само като видят състава и, така че това дали е пробвана не е критерий. Някой добавки за да работят, е необходимо употребяващия да е минал определени етапи от своето развитие, не случайно обикновенно се посочва 21 години, това е възраста когато вече се счита, че хормоните вече са поутихнали, една добавка разчитаща на естествено покачване на тестостерона няма да има никакъв ефект върху 16-19 годишен човек, поради простата причина, че хормоналните нива са оптимално високи. За да работят ВСИЧКИ добавки, е необходим хранителен режим независимо дали става въпрос за качване или сваляне.  Ако директно кажеш на човека, че добавката е добра, а всички други критерии куцат, това ще са пари хвърлени на вятъра.Дано сега ти е просветнало защо се задават всички тези въпроси.

Много добре знам всичко което си написал! Просто е очевидно че се прекалява с постоянното питане и говорене за хранителния режим например. Това би трябвало да е ясно на всеки който влиза в този форум. Ако ли не то да е жив и здрав и да си прахосва парите. Просто се получава едно спамене по темите от типа на:

В  -  Работи ли “дадена добавка” ?  /  Тези добавки добри ли са?  и т.н.
О - А хранителен режим? Без хранителен режим нищо няма да постигнеш. Такива като тебе дето бла бла бла....
В  -  Знам че диетата е важна, но исках да знам за тези добавки бла бла бла...

Това е във всяка 2ра тема няма какво да се лъжем. Ако някой не е наясно, че се иска диета при положение че го пише навсякъде и има толкова много информация на сайта, нека му бъде отговорено според това което е попитал.
Разбирам че всяка добавка влияе различно на всеки и че някои добавки нямат ефект на хора под 21г или без стаж и така нататък. Просто е очевидно в много от темите че хората искат мнение за конкретна добавка защото вероятно се двуумят и не могат да изберат. Това което казваш, че само по етикета ставало ясно е малко вероятно поради това, че почти всяка добавка има собсвен патентован бленд и не се знае съдържанието им. Ако човека пита дали добавката е добра и в същото време имаш опит с нея и си видял ефект (предположимо точно от нея а не от други които си взимал в същото време) то тогава отговори с “ДА” или “еди коя си е по-добра” и го остави сам да пита каква диета си правил и така нататък. Не искам да създавам спорове, просто изказвам лично мнение. От известно време не бях влизал във форума и ми прави лошо впечатление че хората с повече стаж имат едно такова надменно поведение към новаците които се “хвърлят” към добавките. Не си дават сметка, че например някой може да си е съставял диета със седмици и да я спазва строго и да е проучвал дадени добавки из всякакви сайтове и просто иска съвет при избора си.

Конкретно в тази тема виждам защо коментарите по темата са толкова остри, но вместо да си хабите нервите и времето не му отговаряйте. Ще се научи как да пита и преди да пита ще се научи да търси.

Мнението беше редактирано от NesTea на 18.10.11 05:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1